Kenneth Winston kollekció 2019

Kenneth Winston kollekció 2019

A tervező 2019-es tavaszi kollekcióját az abszolút szépség és a rendkívüli hátkivágások uralják. Az összeállítás egésze a női alakot állítja a középpontja, ezáltal az idomokra fekteti a hangsúlyt. Néhol könnyed játékosság, máshol előkelő elegancia jelenik meg a ruha összhatásában.

Könnyed miliővel hangolódjunk rá a tavaszi repertoár szebbnél szebb darabjaira!
 

 

Visszafogott, ugyanakkor igazán nőies darabbal rukkolt elő a tervező, melyet némi gyengéd romantikával tett még nagyszerűbbé. Szinte alapdarabnak is mondható, mert minden megvan benne, amit egy olyan ara keres, aki egyszerre szeretne sejtelmes és kifinomult lenni, miközben fiatalságot is sugall a megjelenésével. Mindezt egy ruhába sűrítette a tehetséges tervező, hogy a fent említett menyasszonytípusok igényeit kielégítse. A sejtelmességet egyértelműen az illúziós hatású anyaggal érte el, mellyel magasan lezárta a felsőrészt és gyönyörűen kiemelte vele az ara hátát is. A dekoltázs ívét, valamint az áttetsző kelme széleit apró csipkevirágokkal koronázta meg a tervező, mellyel még nőiesebbé tette ezt az egyébként is nőies sziluettet. A szív alakú dekoltázs által még több menyasszonyhoz ér el a ruhacsoda, mert igen közkedvelt dekoltázs forma – nem is csoda, hiszen a szerelem szimbólumát formázza meg. A felsőrész anyagát is csipkeminták borítják, mellyel már a kifinomultságot érintik. Ám a kifinomult jelleg igazán a ruha hátában összpontosul, melyet a gombokkal és csipkebetétekkel ér el a tervező. Mindezt enyhíti a ruha szoknyája, mely maga a lágyság és fiatalosság, így válik ez a ruhaköltemény pillanatok alatt egy fiatalos sziluetté.

Kinek ajánljuk?
Szabása A-vonalú, mely ugyancsak szerencsés választás, hiszen oly sok alakon jól mutathat, legyen az körte vagy homokóra, molett vagy fiús, a lényeg, hogy tudd viselni!

Még a fiatal(os) arák kedvére teszünk az alábbi ruhacsodával, de ígérjük, a folytatásban más típusú sziluetteket is górcső alá veszünk!

 

Kép forrása: thefashionbrides.com

 

Egyszerű, mégis megvan a varázsa, bája. Egyértelműen fiatalos, melyet a részletek harmóniája képez. Hófehér színével a hagyományőrző jelleget erősíti, ugyanakkor a mély dekoltázsa miatt lazább felfogásban értendő a tradicionális vonás. Felsőrésze szív alakban összpontosul, melyet a már említett mélyebb kivágással egészítettek ki, ezáltal némi szexualitást is vittek a sziluett összhatásába. A felső húzott kialakítása még vonzóbb hatással bír, mivel a fókuszpontot az ara alakjára helyezi. Ezt a szexi külsőt töri meg a tervező az apró virág alakú csipkékkel, melyek az egész ruhakölteményt körbe ölelik, ezáltal válik fiatalossá és kissé bohókássá az összkép. A virágmintáknak köszönhetően a virágosrét királynőjét látjuk a ruha viselőjének személyében. Ugyanakkor a ruha díszítése szelídséget és ártatlanságot is tükröz, mellyel tökéletesíti a sziluett összhatását. Egyenes vonalú szabása miatt viszont némi elegáns jelleget is csempészett a tervező a ruhaköltemény miliőjébe, mellyel más kontextusba helyezte az egészet. Így válik teljessé a ruha, melynek legfőbb ismertetőjegyei az ártatlan külső megkoronázva a nőiességet árasztó virágmintákkal, melyet a fiatalos elegancia tesz tökéletessé.

Kinek ajánljuk?
Mint már említettük fazonját egyenes vonalban álmodták meg, ezáltal a homokóra- és alma alkatú arákat vették célba, hiszen az ő idomaikat hangsúlyozza ki a legmegfelelőbben.

Elegánsabb vizekre evezünk a következő darabokkal.

 

Kép forrása: thefashionbrides.com

 

A kifinomult elegancia megkoronázva kidolgozott részletekkel – talán így lehetne a legegyszerűbben jellemezni ezt a ruhacsodát. Az elegáns összhatást  az egyenes szabás, a díszítetlen szoknyarész és a gazdag csipkedíszek eredményezik. A felső- és alsórész stílusukban eltérő, mégis harmonizálnak, így válik az összhatás fenségessé és gyakorlatilag előkelővé. A felső gazdag díszítettsége mellett több apróbb részletből tevődik össze. Az enyhe szív alakú dekoltázsnak köszönhető, hogy igen nagy körben eléri a menyasszonyokat, hiszen eléggé közkedvelt forma. Ezt a szerelem jelképét megformáló mellkivágást teszi izgalmassá a V-alakú nyakkivágás, mely bár mély, mégsem láttat túl sokat, ugyanakkor elegendő ahhoz, hogy vonzó külsőt kölcsönözzön viselőjének. A felsőrész többi része áttetsző alapon csipkebetétekkel tarkított kivitelezésben jelenik meg előttünk, mellyel sejtelmessé és szexivé válik az ara megjelenése. A két stílust a csipkedíszek mossák össze, mégpedig úgy, hogy lágyan „hozzáérnek” a hófehér szoknyához, szinte megérintik a csintalan csipkeminták a klasszikusságot. Egyszerű szoknyarésze hagyományőrző jelleggel is bír, melyet a felsőrész magasan záródó mivolta kiegészít, így válik modernebb részletekkel díszített tradicionális ruhává.

Kinek ajánljuk?
Fazonját illetően hasonlít az előző ruhakölteményhez, ezért a homokóra- és alma alkattal rendelkező menyasszonyok legelőnyösebb szabásának tudható be.

Utolsó sziluettünkkel a királynői babérokra törő arák kedvére kívánunk tenni!

 

Kép forrása: thefashionbrides.com

 

Teljes mértékben hercegnős sziluett habos-babos vonások nélkül. A ruha miliője eleganciát, de mindenekelőtt előkelőséget áraszt, melyet a díszítés még nőiesebbé varázsol. Gyönyörűen kiemeli az alakot, így ejti a tervező oly sok ara szívét rabul. Felsőrészében rejlik a bája, hiszen a magasan záródó nyakrész sejtelmességet sugall, melyet kiegészít a gazdag csipkebetét. Az illúziós hatású alapon díszelgő csipkeberakások is a titokzatosságért felelősek, de emellett egy másik fontos funkciót is betöltenek: nőies külsőt kölcsönöznek viselőjének. Nagyon enyhe csónak szerű nyaka a Meghan-effektre hajaz, ezáltal is erősítve a hercegnős jelleget. Enyhe szív alakú dekoltázsát gyönyörűen kiemeli az áttetsző anyag, mellyel szépséget is belecsempészett a tervező a ruha összhatásába. A sziluett szoknyarésze követi a menyasszony alakját, kiemeli a megfelelő idomokat. A nyakrészen megjelenő mintázat körbe öleli a ruhacsodát, mellyel harmóniát hoz létre a tervező. Az alsórész sellőfazonban összpontosul, így válik különlegessé és abszolút egyedivé az összkép.

Kinek ajánljuk?
Mivel a sellőfazon a kényes szabások közé tartozik, ezért megszabja saját magának, hogy kinek áll jól, s kinek kevésbé. Mindenekelőtt a homokóra-, alma vagy fiús/modell alkatú menyasszonyoknak ajánljuk, hiszen az ő alakjukat hangsúlyozza ki a legelőnyösebben.

Szerző: Osgyáni Blanka

A repertoár megannyi sziluettet tartogat még, melyeket galériánkban szemügyre is vehettek!
 

képek forrása: www.thefashionbrides.com

Hozzászólások