Ines Di Santo kollekció 2019

Ines Di Santo kollekció 2019

Eljött a pillanat, hogy bemutassuk Ines Di Santo 2019-es tavaszi kollekcióját. Különlegességből jeles, hiszen nem mindennapi darabok kaptak helyet a repertoárban. Szinte minden ara vágyait kielégíti idén a tervező: legyen az rövid vagy báli típus, esetleg testhez simuló vagy trombita fazonú – a lényeg, hogy magabiztos legyen a viselője!

Rövid fazonnal indítjuk az összeállítás bemutatását. Különleges nemcsak a hosszából adódóan, hanem a kivitelezés szempontjából is. Kerekded V-alakú dekoltázsát egy áttetsző anyaggal bolondította meg a tervező, elérvén így a sejtelmes hatást. A ruha mintázata eleganciát sugall, szinte a királyi palota miliőjét idézi meg. Ugyanezen minták futnak végig a modell hátán is csipkedíszek formájában, melyekkel kiemelik az ara csodaszép hátát. Az illúziós hatás itt is megjelenik, hiszen ez köti össze a felsőrészt a szoknyarésszel. Azért, hogy kecsesebb legyen az összkép, a derékon V-alakban ér össze a szoknya és az áttetsző anyag. Az alsórész alja tovább emeli a különleges, nem mindennapi hatást: a fodrok összjátéka a ’20-as évek hangulatát idézik meg. Vidám, bohém, nőies, kell ennél több?

Kinek ajánljuk?
Fazonját illetően abszolút a magas menyasszonyok ajándéka ez a ruhaköltemény, ugyanakkor a fiús/modell- vagy a homokóra alkatú arákon is előnyösen állhat.

A továbbiakban a kollekció jellegzetes ujjas darabjait hoztuk el Nektek. Érdemes ezeket is alaposan szemügyre venni, ha valami különleges ruhában szeretnétek az oltár elé állni!

Kirívó és szexi – ezek jellemzik a legjobban az első ruhacsodát. A-vonalú szoknyája légiesen könnyed, angyali miliőt jelenít meg, míg az öblös, buggyos ruhaujjak vidámságot visznek a sziluettbe. Ugyanakkor ez az ujjkialakítás az elegáns irányt is képviseli, mely kiegészíti az A-vonalnak köszönhető kifinomultságot, eleganciát.  Felsőrésze abszolút a szexiséget idézi meg – de csak az ízlésesség határain belül. Hangsúlyozza az ara nőiességét, idomait, valamint sejtelmességet áraszt azzal, hogy effektíve a melleket eltakarja, minden mást viszont láttatni enged. A csipkedíszek a királynő természetét, eleganciáját, stílusát is megidézik, így válik a ruha hercegnős darabbá. A vonzó hatást tovább növeli a ruha hátának mintázata, a V-alakban kialakított csipkeberakások tündöklést is biztosítanak mind az arának, mind a sziluettnek.

Kinek ajánljuk?
Az A-vonal miatt a körte-, molett- és fiús alkatú menyasszonyoknak állhat igen előnyösen. Tökéletes választás lehet minden olyan arának, aki el akarja bűvölni a násznép apraja-nagyját. Garantált a siker!

Hasonlóan hosszú ujjas fazonnal folytatjuk a bemutatót. Hasonló, mégis más. Abszolút elegáns a sziluett egésze, melyet főként az ujj kialakítása hozott létre. V-alakú dekoltázsa egyszerre szolid és szexi. Díszítettsége ismét a királyi palota miliőjét idézi meg: kifinomult és kecses. Egyenes szabása kiemeli viselője alakját, formás idomait. Mélyen kivágott V-alakú háta a még dögösebb hatásért felelős. Feltűnő és nőies – egyszerűen tökéletes, igaz hölgyeim? Ugyanakkor a szoknyarész miatt az ara angyalként jelenhet meg élete legszebb napján, hiszen az uszály és a lenge stílus ezt a tündéri jelleget képviseli.

Kinek ajánljuk?
Egyenes szabása miatt a homokóra- és alma alkatú menyasszonyok legszebb kiegészítője lehet a nagy napon. Irigykedve gondolunk Rátok, kedves hölgyek, kik ilyen alakkal rendelkeztek!

Ez a harmadik ruhacsoda kilóg egy kicsit a sorból, ugyanakkor érdekes ujjkialakítása miatt teljes mértékben ide sorolható. A-vonalú szabása és mintázata az elegáns irányba viszi el a ruha összképét, miközben mély, szív alakú dekoltázsa a szexi vonalat erősíti. Elegáns, miközben szexi – imádjuk ezt a kombinációt, ugye? Apró levéldíszei az erdő tündérét jeleníti meg a ruha viselőjében. Feltűnő és izgalmas hátkialakítása megmutatja az ara nőiességét, melyet főként az illúziós hatással és az apró gombokkal érik el. Gyakorlatilag a ruha ujja az áttetsző anyagból indul ki, így válik még kivételesebbé az alapvetően nem mindennapi tervezés. Rövid, buggyos ujja vidámságot visz a sziluettbe. A hosszú uszályával sok ara szívét elrabolta a tervező.

Kinek ajánljuk?
A-vonalából adódóan a fiús/modell-, molett- és körte alakú menyasszonyok legjobb barátja lehet ez a fazon. Levélmintái és a jellege miatt erősen ajánlott az erdei szertartásokra, szabadtéri esküvőkre, mivel szépen kiegészíti a környezetet.

A kollekció bemutatását ezzel a csodaszép ruhával zárjuk.

A trombita fazon alapvetően egy szokatlan modell, ám a rendhagyóságában rejlik a bája – sok ara kedvenc darabjává avanzsált éppen ezért. Ráadásul ez egy különösen sajátos darab, mely főként a mintázatának és hosszú palástjának köszönhető. Díszítettsége alapvetően a kollekció jellegzetes vonása, mellyel a királynő eleganciáját kívánja megidézni a tervező, illetve a megfelelő tündöklést biztosítja viselőjének. Merész szív alakú dekoltázsa vonzza a tekinteteket, mivel inkább szép dekoltázst kölcsönöz a menyasszonynak, nem pedig a polgárpukkasztó hatással bír. Tüllből készült trombita fazonja megbolondítja az összeállítást, melyet magával a ruhával a díszek hangolják össze, így alakul ki a sziluett harmóniája. A gyönyörű és ötletes palástot egy illúziós hatású anyagra illesztették, mellyel gyakorlatilag elérték a sejtelmesség felsőfokát. A palást tetejét díszítő elemek nőiességet árasztanak, valamint kiemelik az ara szép hátát. Magával ragadó a palást hossza és en bloc az elgondolása.

Kinek ajánljuk?
Kényes fazon a trombita, ugyanis szinte csak a homokóra alkatú menyasszonyoknak áll előnyösen. Persze ez nem törvényszerű, hiszen ahány ember, annyiféle alak – próba nélkül senki nem lehet biztos abban, hogy jól áll-e neki vagy sem.
Szerző: Osgyáni Blanka

A tavaszi repertoár további gyönyörű modelleket rejt még, melyeket kár lenne kihagyni! Galériákban megcsodálhatjátok őket!
 


Képek forrása: www.inesdisanto.com

Hozzászólások