Lufi újragondolva

Lufi újragondolva

A lufi szinte sose megy ki a divatból, hiszen egy olyan dekorációs elem, melynek felhasználása végtelen módon történhet. Lehet színes vagy átlátszó, különleges formájú vagy általános, minden esetben képes feldobni az adott helyszínt. Ráadásul a közösségi oldalak világában gyakorta előfordul, hogy egy-egy celeb szám alakú lufival ünnepli a követőinek számát vagy egyéb megmozdulást, ezért hála nekik ismét virágkorát élik a légballonok.

Aránylag kevés költségvetésből is ki lehet hozni valami csodásat, ha a lufikról van szó, éppen ezért kedveli sok pár ezt a fajta dekorációt. Mutatjuk, miként tudjátok felhasználni ezt a dekorációs elemet a 2019-es trendek alapján!

Átlátszó lufik

Bár elsőre semmitmondónak tűnik az átlátszó lufi, mégis kedvelik a párok, hiszen megannyi lehetőség van, melyet ki lehet hozni belőlük. Vannak olyan légballonok, amelyekbe színes karton elemeket, van, amelybe valami zöldet raknak, és van, amit belülről nem díszítenek, csupán a „szárát” dekorálják valami különlegessel. Egyszerű, de nagyszerű kivitelezés, nem igaz?
 

Színkavalkád

Természetesen használhatunk színes lufikat is, ha nem akarunk túl sokat foglalkozni vagy már nincs is időnk eleget foglalkozni a légballonok gondos kiválasztásával. Ebben az esetben érdemes – pláne, ha trendkövetők vagyunk – a jövő évi színkombinációkat felhasználni a gyönyörű összhatás elérése érdekében. Persze fontos, hogy a különböző típusú dekorációk passzoljanak, így érdemes a színpalettát úgy kiválasztani, hogy ne legyen kakukktojás. Jövőre a burgundi, a halványabb rózsaszín, a szürke, a smaragdzöld és a halványkék tónusokból érdemes gazdálkodnunk.
 

Feliratok

A feliratos légballonok is olyan dekorációs elemek, melyek szinte sosem mennek ki a divatból. Jövőre olyan felirattal ellátott lufik viszik majd a prímet, melyen valami személyes gondolat, esetleg a nagy nap eseményeinek rövid felvázolása vagy bármilyen humoros esküvői részlet jelenik meg. Persze az örök „Mr&Mrs” felirat sem hagyható ki a repertoárból.
 

Kép forrása: www.hu.pinterest.com

Különlegességek

Jövő évi trendbe – legyen az menyasszonyi ruha vagy esküvői tematika – visszatér az 1920-as évek divatja, hangulata, életérzése. Éppen ezért 2019-ben megbolondíthatjuk a lufi dekorációnkat rojtokkal, bojtokkal vagy akár tollakkal is. A színösszeállítás a pártól függ, ugyanis ez a fajta kivitelezés semmilyen színt nem köt magához, olyan árnyalatú lesz, melyet az ifjú pár kíván.
 

Kép forrása: www.moncheribridal.com


Nem lövünk akkor sem mellé, ha valami hatalmasat álmodunk meg a nagy napra. 2019-ben divatos lesz a túlzás, a meghökkentés, melynek hála elrugaszkodhatunk a légballonok terén (is) a szokványostól. Ez azért is szerencsés, mert ezáltal nagyobb tereket is könnyedén be tudunk tölteni, mindenféle nagyzolás nélkül.
 

Kép forrása: www.hu.pinterest.com


A formákban is megújulhatunk, hiszen egyre elterjedtebbek a szavakat vagy számokat kirajzoló lufik. Középpontba állíthatunk akár egy „szerelem” formájú luficsodát, mely köré apróbb, hagyományosabb légballonokat helyezünk. Abszolút különleges és figyelemfelkeltő – garatált a siker!
 

Kép forrása: www.madamebridal.com


Ugyanakkor vegyíthetjük is a lufikat egyéb díszítő elemmel. Csodás harmóniát képezhet akár egy virágokból és légballonokból álló boldogságkapu vagy asztaldísz. Ennek az ötvözésnek hála egyszerre képviselhetjük ezáltal a naturális és a modern irányokat.
 

Kép forrása: www.moncheribridal.com


Ám nem szabad kihagynunk a listából a LED-es lufikat sem, hiszen 2019-ben a fénydekoráció viszi majd igazán a prímet! Miért ne jelenhetne meg némi fény a lufikban is? Az interneten rengeteg oldalt lehet találni, melyekről beszerezhetők az ilyen jellegű légballonok. A násznép el lesz ragadtatva, ez garantált!
 

Kép forrása: www.etsy.com


Ha valami igazán szokatlanban gondolkozunk, akkor érdemes ezeket a lufidekorációkat úgy kivitelezni, mintha egy nagy léggömb lenne. Nagyon ötletes és kimondottan jól mutat az asztalon. Ha pedig az esküvő tematikája az utazás, akkor szinte kötelező elem az ilyen típusú díszítés.
Szerző: Osgyáni Blanka
 

Kép forrása: www.moncheribridal.com


Galériánkban találtok még néhány inspirációs képet, érdemes szemügyre venni!


Képek forrása: www.hu.pinterest.com, www.etsy.com, www.mocheribridal.com, www.madamebridal.com, www.wish.com, www.weddbook.com

Hozzászólások