BHLDN kollekció 2019

BHLDN kollekció 2019

Hangsúlyos hátkivágások, légies könnyedség, színes csodaruhák, ezek jellemzik a 2019-es tavaszi BHLDN kollekciót. Az Urban Outfitters leányvállalata, mely a menyasszonyi -, a koszorúslány ruhákra és az esküvői kiegészítőkre szakosodott, idén valami új és gyengéd atmoszférájú összeállítással rukkolt elő.

Néhányról részletesen beszámolunk Nektek, hogy megkönnyítsük a választást!

Egy színes csodával indítjuk a bemutatást, felkészültetek?


Ez a tört fehér, már-már halvány kékes szürke sziluett teljes egészében ámulatba ejtő. Rendkívül hangsúlyos hát- és mellkivágása vonzza a tekinteteket. A-vonalú szabása képviseli elsősorban az eleganciát, míg merész dekoltázsa és mélyen kivágott háta a vonzó külső elérését biztosítja. Imádjuk a szoknya légiességét, könnyed jellegét, finomságát. Abszolút feldobják az egész miliőt ezek a hatalmas virágdíszek, melyek a felsőrészen kezdődnek és beragyogják a ruha alsórészét is. A felső- és alsórész közötti mintacsík, derékdísz megtöri a sziluettet, így téve érdekesebbé és nem mindennapivá az összképet. Előnyös a felsőrész erőteljesebb díszítettsége, V-alakú nyaka és pántos megoldása. Egyrészt szexi, másrészt praktikus is, mivel nem kell aggódnia az arának azon, hogy vajon megússza-e a villantást élete legszebb napján?

Kinek ajánljuk?
Szabásából adódóan igen szerencsés fazon, mert sokféle menyasszonynak jól áll. Ám ha a tökéletességre hajazol, akkor eláruljuk Neked, hogy a körte-, molett- és fiús, vékony alakú aráknak a legelőnyösebb.
 


Egyszerűnek tűnő ruhával folytatjuk a kollekció bemutatását. Egyszerű a felszínen, ám ha jobban szemügyre vesszük, meglátjuk a kidolgozottságát, megtervezettségét, ötleteségét. Klasszikus A-vonalú szabása megalapozza a ruha elegáns hatását. Mély, V-alakú dekoltázsa és szintén ilyen alakban kivágott háta viszi el a szexiség irányába. Kétségkívül egy nem mindennapi darab, éppen ezért rabolhatja el oly sok ara szívét. Szeretjük a szoknya zsebeit, mert lezserséget áraszt, és nincs is jobb a lezser eleganciánál, igaz hölgyek? Az apró arany öv egyrészt megtöri a felsőrész szexiségét és az alsórész elegáns hatását, ugyanakkor össze is köti ezáltal a két stílust, melyek harmóniájából születik meg ez a ruhacsoda. A sziluett vonzóságát tovább növeli a ruha oldalán induló áttetsző anyag, mely egészen a ruha hátáig végig kíséri a menyasszony idomait. Szexi és titokzatos, ezt a kombinációt melyik ara ne szeretné?

Kinek ajánljuk?
A-vonala miatt igen szerencsés darab, mivel ez a szabás sokféle alakon jól mutat, ám a legelőnyösebb a körte-, homokóra-, molett- és fiús/modell alkatú menyasszonyoknak.
 


A következő ruha elegánsan gazdag díszítését az art deko stílus inspirálta, a gyöngyberakások az 1920-as évek életérzését hordozzák magukban ezen a gyönyörű ruhán. A mesterségesen elhelyezett tüll panelek, amelyek minden lépésnél finoman, lágyan ingadoznak, dimenziót és csillogást kölcsönöznek viselőjüknek. A vidámság mellett titokzatosságot, nőiességet sugall, miközben abszolút különlegessé teszi az összképet és határozottan kényelmes viselet lehet. 

Kinek ajánljuk?
Az egyenes vonalából adódóan a homokóra- testalkatú aráknak erősen ajánlott, mert az ő idomaikat emeli ki a legmegfelelőbben ez a fazon.
 


Klasszikusság felsőfokon! Tipikusan az a ruha, mely az egyszerű, mondhatni hagyományos arák legszebb kiegészítője lehet életük nagy napján. Semmi dísz vagy csipke, csillogás, esetleg hatalmas fodrok, csak és kizárólag a szín tiszta anyag. Egyenes szabása szépen kiemeli a menyasszony vonalát azért, hogy elkápráztathassa a násznép apraja-nagyját. Csónak nyaka – és en bloc a sziluett kompozíciója – Meghan Markle esküvői ruháját idézi meg, így csempészték bele a hercegnős eleganciát a ruha miliőjébe. Ugyanakkor a mély, V-alakú hátkivágás megtöri ezt a klasszikusan elegáns vonalat és igazi dívává emeli viselőjét. Szexi, mégis stílusos.

Kinek ajánljuk?
Szabásának köszönhetően az alma- és homokóra alakú menyasszonyokon áll a legelőnyösebben. Háromnegyedes ujja miatt tökéletes lehet akár egy késő őszi, korai téli esküvőre is. Egy biztos, akinek erre a darabra esik a választása, nem fogja megbánni, ezt garantáljuk!


Egy igazán dögös ruhakölteménnyel zárjuk az idei kollekció bemutatását. Már a színe miatt is a nem mindennapi kategóriába tartozik, melynek tényét tovább erősíti a mintázata és válpántos megoldása. Alapvetően egy egyenes szabású, csipkeberakásos fazonról beszélhetünk, ám itt jön a csavar, hiszen a csipke alatt egy lehelethalvány bézs bélés teszi különlegesebbé a kompozíciót, szabását pedig az elől felsliccelt rész bolondítja meg. Mély, V-alakú dekoltázsa és a lábakat megmutató sliccelése teszi vonzóvá mind az arát, mind a ruhát. Ugyanakkor a csipkével az elegáns vonal is megjelenik a ruha összhatásában. Abszolút nyári esküvőkre készült darab. Ez a kialakítás a menyasszony szép hátát is láttatni engedi, mellyel még inkább a szexi vonalat erősíti.

Kinek ajánljuk?
Elolvadva és irigykedve gondolunk minden alma- és homokóra formájú arára, hiszen az ő idomaikon mutat a legjobban ez a fazon.
Szerző: Osgyáni Blanka

A kollekció további darabjait galériánkban megtekinthetitek!


Képek forrása: www.bhldn.com

Hozzászólások