Inbal Dror kollekció 2019

Inbal Dror kollekció 2019

Kimondottan szexi kollekcióval rukkolt elő a tervező, mely főként a felsliccelésekben, dekoratív hátkivágásokban és merész felsőrészekben érvényesül. Az alkotó inkább azokat a menyasszonyokat célozta meg, akik nem félnek megmutatni bájaikat, sőt kifejezetten olyan esküvői ruhát keresnek, mely kihangsúlyozza az idomaikat azért, hogy a násznép lélegzete biztosan elálljon.


 

A kollekció bemutatását egy igen egyedi darabbal kezdenénk, melyhez hasonlót is rég láttunk már.
 


Sajátos a ruha miliője, mely főként a félvállas felsőrésznek és a masniszerű válldísznek köszönhető. Egyedisége abban rejlik, hogy olyan, mintha a ruhacsoda két darabból állna: egy bodyból és egy illúziós ruharétegből, mely a ruha alsórészén szoknyává alakul át. Ez a réteg áttetsző anyagon pöttyös díszítésű, mely még jellegzetesebbé teszi az összhatást, sőt felidézi a retro korszak jellegét.  A felsőrész gyöngydíszítése egy szívecske formában összpontosul, utalva így az örök szerelemre. A felsőrész hátát különlegessé teszi az illúziós pöttyökkel teli anyag. Különlegességen kívül szexi és titokzatos ez a ruhakölteményt átölelő áttetsző anyag, melyből készült szoknyarész légiességet, könnyedséget éreztet. Felsliccelt oldala abszolút nőies és vonzó, miközben láttatni engedi az ara formás lábát. A-vonalú szabása enyhe eleganciát visz a sziluettbe, így válik az elegáns lezserség a ruha egyik fontos vonásává.

Kinek ajánljuk?
Szerencsés szabása miatt minden homokóra-, körte-, kissé molett- és fiús alkatú menyasszonynak előnyösen állhat.

A repertoár következő modellje egy partikirálynőt idéz fel, miközben megtartja a ruha menyasszonyos jellegét.
 


Szintén egy jellegzetes darab, hiszen olyan csillogást mutat, melyhez foghatót csak ritkán láthatunk. A ragyogó flittercsíkokon kívül dögös hatást kölcsönöz a merész, V alakú nyak-, illetve hátkivágás is. A ruha mintázatának karcsúsító jellege van, mely szépen kiemeli az ara idomait. Ezt az összhatást koronázza meg a ruhacsoda szabása, mely ugyancsak kihangsúlyozza a menyasszony alakját. A hosszú ujj áttetsző anyaga titokzatosságot csempész a sziluettbe, melyet tovább bolondítanak a flittercsíkok, elérvén így a tökéletes tündöklést. Az A-vonalú szoknya könnyedséget árasztó tüllből készült, mellyel a ruha angyali miliőjét emelték ki. Vékony csillogó öve felhívja a figyelmet az ara darázsderekára, valamint elválasztja a felső klasszikus szépségét az alsórész szelíd lazaságától. A hosszabb uszály megadja azt a pluszt a ruhakölteménynek, melyet oly sok menyasszony keres.

Kinek ajánljuk?
A-vonalának köszönhetően – csak úgy, mint az előző ruhánál –, a körte-, molett-, fiús- és homokóra alakú arák legelőnyösebb modellje.

Egy igazi díva ruhával folytatjuk az összeállításunk ismertetését.
 


Merész, vadító, nőies és abszolút ’20-as évekre jellemző szettet tárt elénk a tervező. Szeretjük a ruha káprázatos miliőjét, hiszen garantálja, hogya sziluett láttán a násznép álla leessen– és ki ne szeretné elérni ezt a hatást az esküvője napján? Az illúziós hatású, hosszú ujj az előző ruhakölteménynél is megjelent, s ugyanazt a tündöklést érik el a flittercsíkok itt, mint amott: teljesen feldobja, szinte megbolondítja a ruhát, melyet a tollak csak tovább tetőznek. Azonkívül, hogy egyedibbé teszik a modellt, megidézik a ’20-as évek forgatagát, stílusát, nőies mivoltát, más szemszögből nézve viszont vidámságot, bohém jelleget visznek ezek a tolldíszek a sziluettbe. A ruha ujján kezdődő, majd az egészet beborító csillogó csíkok megkoronázzák az ara megjelenését, melyet még inkább erősít a felsliccelt szoknyarész. Merész, de abszolút nőies – mind a mély, V alakú dekoltázs, mind a hosszan felhasított alsórész. Ezt a dögös jelleget töri meg a masnis öv, mely a gyengédséget képviseli az összeállításban. V alakú, mély hátkivágása úgyszintén a vonzó hatásért felelős, melyet enyhít, de főként menyasszonyosabbá tesz a szoknya talajon kiterülő uszálya.

Kinek ajánljuk?
Irigykedünk minden alma- és homokóra alakú arára, ugyanis nekik áll a legelőnyösebben ez a fazon, mert a megfelelő idomokat emeli ki.

Különleges darabbal zárjuk a kollekció bemutatását.
 


Sajátos, hiszen báli típusú fazon, miközben combig hasítékkal van kombinálva. Ugyanakkor nem csak ez az egyetlen érdekes része a ruhának, ugyanis ott van a bézs színű felsőrésze is. Mély, V alakú dekoltázsa, gyöngyökkel telirakott, bézs alapú, nőies felsője kiemeli az ara különlegességét, áttetsző oldalanyaga pedig sejtelmességet áraszt a sziluettből. Hasonlóan mélyen kivágott háta a vonzó hatásért felelős, melyet a menyasszony szép hátának kihangsúlyozásával ér el. Egy apró gyöngycsík választja el a felsőt az alsórésztől, mintegy megtörve a ruha dögös vonását és elérve a nem mindennapi szoknyakialakításhoz. Olyan, mintha egy kifektetett óriásmasni terülne el a szoknya felsőrészén, mely arányaiban véve rövidebb a ruha többi részéhez képest. Ennek köszönhetően megmutathatja a menyasszony a formás lábát azért, hogy elkápráztathassa a násznép apraja-nagyját. Hófehér anyaga klasszikusságot csempész az összképbe, így válik elegánssá sziluett. A szoknyarész egyszerűségét kiegészíti a felsőrész díszítettsége, így éri el a megálmodott hatást: tündökölés egy csipetnyi előkelőséggel.

Kinek ajánljuk?
Báli fazonja miatt minden molett-, fiús- vagy körte alkatú menyasszonynak bátran ajánljuk, hiszen az ő alakjukat tökéletesen megmutatja.
Szerző: Osgyáni Blanka

Rengeteg fazont és stílust érint a kollekció, melyeket galériánkban szemügyre is vehettek!
 


Képek forrása: www.theweddingscoop.com

Hozzászólások