Kelly Faetanini kollekció 2019

Kelly Faetanini kollekció 2019

A tervező 2019-es kollekciója Provence esszenciáját próbálja visszaadni. Provence igen közkedvelt francia régió, melynek van egy romantikus miliője. Ezt tükrözi Kelly Faetanini tavaszi összeállítása. Ugyanakkor Provence híres a levenduláról is, melynek időtlenségét ragadja meg és építi bele a remekműveibe az alkotó.


 

A romantika jegyében szebbnél szebb darabok készültek idén, habár báli ruhafazon nem kapott helyet a kollekcióban. Ám elkeseredésre nincs okunk, mert így is garantált, hogy megtaláljuk köztük A RUHÁT. A hercegnő típusú arák se csüggedjenek, mert nem kizárt, hogy – bár nem az elképzelt módon, de – rábukkannak a tökéletes ruhára a tervező repertoárjában.
 


Elsőként egy egyenes vonalú, gyönyörű csipkékkel díszített, hófehér sziluettet veszünk szemügyre, mely elegáns és szexi egyben. Csónak nyaka miatt a Meghan-effektet népszerűsítők táborába lehet sorolni ezt a modellt. Ezzel a részlettel kapott egy hercegnős bájt a koncepció. A virágszerű csipkebetétek teljes egészében Provence-t idézik meg lelki szemeink előtt, ennek szépségét teszi titokzatossá az áttetsző anyag és a hosszú ujj. A tervező is a kedvelt szív dekoltázzsal álmodta meg ezt a darabot, elnyerve így megannyi ara szívét. Az illúziós hatású, csipkékkel tarkított, mély hátkivágás még vonzóbbá teszi a darab miliőjét. Az alkotó a fazonhoz kellően illő uszályhosszal tervezte meg ezt a ruhacsodát, elérvén így a nagy uszályt preferáló menyasszonyokat is.

Kinek ajánljuk?
Szabása miatt a homokóra- és alma alkatú arák legjobb barátja lehet ez a modell, hiszen az ő idomaikat emeli ki a legelőnyösebben.
 


Különleges ruhacsodával folytatjuk bemutatónkat, ugyanis ez az A-vonalú ruha nem azzal a megszokott szoknyarésszel rendelkezik, mint a többi. Alapvetően már az is kiemeli a többi közül, hogy az alsórész színes, miközben a felsőrész fehér anyagból készült. A rengeteg csipkeberakás elegáns vonalba viszi el az összhatást, míg a lenge szoknyája légiességet, könnyedséget sugall. Ha a felsőrészt szemügyre vesszük, láthatjuk, mennyire kidolgozott a díszítése. Szív alakú dekoltázsa a romantika megtestesülése, míg a csipkedísszel kirakott, ejtett pántok a szexiséget képviselik. A mély, V alakú hátkivágás illúziós résszel egyrészt titokzatosságot csempész a sziluettbe, másrészt még vonzóbbá teszi az ara megjelenését. A felsőrész és a szoknya közötti átvezetést néhány csipkedísz jelenti, mely tovább erősíti a ruha különleges faktorát. A szoknya aljának rakott része is ezt a faktort hangsúlyozza. Színe és lengesége egy földi angyalt láttat szemeink előtt, így válik garantálttá a siker.

Kinek ajánljuk?
Közkedvelt az A-vonalú ruha is az esküvői ruhaiparban, de jó, ha tudjuk, hogy mégis milyen alkatú hölgynek áll a legjobban. Ez a fazon kiemeli a csípő ívét és a derekat is, éppen ezért a homokóra-, körte-, molett- vagy a modell, azaz fiús alkatú aráknak ajánljuk igazán.

A kollekció talán legkedvencebb darabjához értünk el. Legalábbis minket abszolút megnyert!
 


Légiesen könnyed és gyönyörű ruhacsodával állt elő a tervező. Bár enyhe szürke színét nem értjük, mégis látjuk benne a fantáziát, és biztosak vagyunk abban is, hogy néhány arát ezzel a színkombinációval fogja igazán lenyűgözni. Szabását tekintve szintén egy A-vonalú ruhát hoztuk el Nektek, de különlegességében rejlik a különbözősége.

A ruha szatén alapja képviseli a sziluett eleganciáját, míg a vékony tüllréteg, mely átöleli az egészet, biztosítja a könnyed hatást. Dekoltázsa nem kimondottan szív, inkább egy kecsesebben megformált V alakra hasonlít, melyet az a piciny áttetsző anyag tesz tökéletesebbé, ugyanakkor titokzatossá is egyben. A felsőrész húzott mintázatának egyrészt karcsúsító hatása van, másrészt feldobja, érdekesebbé teszi a szatén anyag egyszerűségét. A pántok, melyek a ruha hátán érvényesülnek igazán, megkoronázzák az összhatást. Az A-vonalú ruhák mindegyikére jellemző légiesség itt is jelen van, melyet a ruha alján megjelenő csipkedíszek teszik elegánssá, exkluzívvá. Sok menyasszony örömére a tervező hatalmas és díszes uszállyal álmodta meg ezt a ruhakölteményt, mellyel előkelőbbé és igen vonzóvá tette ezt a fazont.

Kinek ajánljuk?
Mint ahogy már említettük, ismételten egy A-vonalú ruháról van szó, így a homokóra-, körte-, molett- vagy a fiús testalkatú arákhoz passzol a leginkább. Persze ez nem törvényszerű, és addig nem is tudod meg, hogy jól áll-e vagy sem, míg fel nem próbálod, ezt ne feledd!

És végezetül, de nem utolsó sorban, bemutatjuk Nektek az elegancia ruhában megtestesült darabját.
 


Hófehér, tömör gyönyör – akár ezt a nevet is kaphatta volna a Jade névre keresztelt ruhacsoda. Az elegancia szemmel látható és majd nemhogy kézzel megfogható. Bámulatos, mennyire megragadta a tervező ezt a jelzőt és tökélyre fejlesztette ebben a ruhában. A hosszú ujj titokzatossá és még elegánsabbá teszi a modellt. Ezt töri meg az enyhén merész mellkivágás és a V alakú nyakkivágás. A szexiséget a ruha hátoldala adja: mély V kivágás a tetején vékony pánttal, melyeknek összjátékából egy háromszög vehető ki. Príma megtervezés! Szabását illetően egy klasszikus egyenes vonalú ruhakölteményről beszélhetünk, melynek a leginkább köszönhető ez az elegáns miliő.

Kinek ajánljuk?
Volt már egyenes szabású ruhánk ebben a bemutatásba, de az ismétlés a tudás anyja, ezért újra elmondjuk, hogy a homokóra- és alma alkatú hölgyeknek a legelőnyösebb.

Összességében egy meghatározott menyasszonykört célzott meg Kelly Faetanini, hiszen az idei kollekcióban kizárólag A-vonalú vagy egyenes szabású ruhákkal rukkolt elő. Az ezeket a fazonokat kedvelő arák igényeit viszont teljes egészében kielégítette, ezt garantáljuk.
Szerző: Osgyáni Blanka

Ha kíváncsi vagy még, hogy milyen modellekkel állt elő a tervezőnk, akkor a galériánkba lehetőséged van ezeket szemügyre venni!


Képek forrása: www.brides.com , www.kellyfaetanini.com

Hozzászólások