Marchesa kollekció 2019

Marchesa kollekció 2019

Eltelt egy újabb év és a tervező újabb ruhacsodákkal rukkolt elő. A 2019-es tavaszi kollekció igazából két kollekció: Marchesa Bridal és Marchesa Notte Bridal. Két külön összeállítás, melyeknek harmóniája, egymást kiegészítő képessége alkotja a tervező tavaszi repertoárját.


 

MARCHESA BRIDAL

A rengeteg tüll és alsószoknya, mely uralja ezt az összeállítást, a légiesség, a romantika, mely istennőként láttatja a ruhák viselőit. Ki ne szeretne akár csak egy napra is istennő lenni? A tervező fantáziájának köszönhetően idén erre is lehetőségük lesz a szerencsés menyasszonyoknak!
 

Kép forrása: www.marchesa.com


Ha esküvő, akkor szerelem, ezért kezdjük stílusosan a szerelem és a szépség istennőjét, Aphroditét megidéző sziluettel, mely kétségkívül vonzza a tekinteteket. Egyenes szabása az oldalhasítékkal gyönyörűen kiemeli az ara idomait, megmutatja formás lábait. Ejtett válla, formásabb csónak nyaka különlegességet sugall, a nőiességet és a szépséget képviseli. A válldísz enyhít a szett klasszikusságán és szelídségén, mégpedig a bohémsága révén. Így válik ez a ruhaköltemény a hétköznapok Aphroditéinek tökéletes kiegészítőjévé.

Kinek ajánljuk?
A hasíték miatt főként azoknak az aráknak ajánlott, akik nem félnek megmutatni nőiességüket a nagy napon. Ugyanakkor minden alma- és homokóra alakú menyasszonynak jól állhat, önbizalom kérdése az egész. Mi biztosan bevállalnánk ezt a stílusosan szexi darabot – essen csak le a násznép álla!

Fodrokból sosem elég! Ezt az alkotó is vallja, ugyanis az alábbi ruhadarabok a hatalmas fodrok királynőinek láttatja viselőit.
 


Gyönyörű és művészi. Semmi gyöngy vagy csipke, csak a szín tiszta anyagból áll az első sziluett. Díszítetlensége a klasszikus vonalat idézi meg, de csak részben, ugyanis a felsőrész húzottsága, lekerekített mellrésze különlegességet tükröz. Rendkívül eredeti és kreatív, abszolút a szürke hétköznapok ellentétjeként jelenik meg. Egyszerű, de nagyszerű! Tökéletes az olyan arák számára, akik ki akarnak tűnni, de úgy, hogy nincs agyoncsicsázva a szettjük.

Kinek ajánlott?
Összességében egy modern báli ruhát láthatunk, ezért minden modern hercegnőnek erősen ajánlott ez a fazon. Ám természetesen a molett- vagy körte alkatú, illetve a fiús, modell testalkatú aráknak is előnyös anélkül, hogy hercegnős vágyakkal rendelkeznének.

A második ruhaköltemény bár kicsit különbözik az előzőtől, a fodrok és a báli ruha jellege miatt egy kaptafára készült. Hatalmas szoknyája szinte nem is enged mást meglátni ezen a csodán, annyira irányítja azt, hogy mire fókuszáljunk. Bámulatos, ez tény, de érdemes a felsőrész kidolgozottságát is szemügyre venni, mert az egészíti ki a ruha miliőjét. Enyhén íves dekoltázsa, melyen gyönyörűen kiterülnek a csipkedíszek a megtestesült szexiséget képviselik. Kreatív ötlet volt csupa csipkével bevonni a ruha ezen részét, mert ez alapozza meg a sziluett eleganciáját. A fodrokat feldobja a néhány csipkedísz, és szép átmenetet képez a felső- és alsórész között. Előnyös, hogy az alsószoknya egésze nincs teljesen kidíszítve, ugyanis így ügyesen elkerülték a túlzsúfoltság érzését.

Kinek ajánljuk?
Báli fazonja miatt a fiús-, körte- vagy molett alkatú menyasszony legjobb barátja lehet ez a ruhacsoda. Garantált a tündöklés, ha erre esik a választásod!


MARCHESA NOTTE BRIDAL

Hétköznapibb oldalról közelítette meg az esküvőt ennél a kollekciónál tervezőnk. Ez persze nem azt jelenti, hogy nincsenek díszek, csipkék, hatalmas uszályok és miegymás, csupán azt, hogy eltérnek – főként stílusukban – a fentiekben bemutatott ruháktól.
 

Kép forrása: www.marchesa.com


Imádni való! Egyszerűen nem lehet mást mondani rá. Ezt az A-vonalú ruhakölteményt is a különleges jelzővel lehet leírni, de a bohém jobban illik rá. Bohém, vidám, kedves, könnyed, szelíd – egytől egyig igaz a sziluettre. Ezt a bohémságot teszi romantikussá az enyhe szív alakú dekoltázs, de még inkább a felsőrész szívecskét ábrázoló mintázata. Reméljük, nem csak a mi szívünket ejtette rabul ez az ötletesség és a tökéletes kivitelezés! Bámulatos, ahogy a húzott felsőrész a szerelem jelképét formálja meg. Egyszerűen nem lehet nem szeretni! Ezt a hatást koronázza meg a csodás szoknyarész, melynek nem mindennapi, fodorszerű alja adja meg a különlegességet.

Kinek ajánljuk?
Minden arának azt tanácsoljuk, hogy ezt a darabot is vegye számításba, mert ritka különleges. Szabása a fiús-, körte-, molett- és homokóra formájú menyasszonyoknak a legmegfelelőbb.
 

Kép forrása: www.marchesa.com


Bemutatónkat az egyszerűség mintaképével zárjuk. Hihetetlen, mi mindent lehet kihozni egy klasszikus darabból. Ez a sellő fazonú, klasszikus szatén ruha megtestesíti mindazt, mit oly sok ara kíván: eleganciát, hagyományt, szépséget, különlegességet. Szabásából adódóan tökéletesen megmutatja a menyasszony idomait, kiemeli legszebb és legelőnyösebb vonásait. Egyszerűségében rejlik a bája, melyet a ruha hátoldalán lévő hatalmas masni emel a magasba. Előkelőség árad a sziluettből, mely garantálja a sikert.

Kinek ajánljuk?
Ez a gyengédséget árasztó ruhacsoda tökéletesen állhat az alma-, homokóra- és fiús, modell alkatú arákon. Irigykedünk bármelyik említett alakkal rendelkező menyasszonyra, és bízunk abban, hogy a násznép is hasonlóan fogja értékelni majd a ruhát.
Szerző: Osgyáni Blanka

Ám a kollekció szebbnél szebb darabokat rejt még, melyeket galériánkban megnézhettek!


Képek forrása: www.marchesa.com

Hozzászólások