Trendi színkombinációk

Trendi színkombinációk

A színek szerves részét képezik a nagy napnak, hiszen egy-egy árnyalattal akár egy teljes érzelmi skálát is ki lehet fejezni, különböző hangulatot lehet megteremteni. Éppen ezért nagyon fontos előre eldönteni, hogy mely színeket szeretnétek viszontlátni a Nagy napon és milyen hangulatot keltettek a színek különböző variációival...

A következőkben a 2019-es színtrendnek megfelelően mutatunk Nektek néhány színkombinációs ötletet.

Tavaszi árnyalatok

Kép forrása: kristenweaverblog.com


A rózsaszín különböző tónusait foglalja magában a 2019-es tavaszi esküvői színtrend, melyeket tökéletesen kiegészít az arany és a smaragdzöld árnyalat.
 


Nyári árnyalatok

Kép forrása: kristenweaverblog.com


Ennél a színtrendnél fő színként megjelenik a lila, tengerkék és smaragdzöld, melyek felhasználásakor, ha kontrasztra törekszünk, akkor a boglárka sárgával vagy galambszürkével tudjuk megbolondítani.
 


Őszi árnyalatok

Kép forrása: kristenweaverblog.com


A mély burgunditól a halvány bézs tónusig terjed ez a színskála, melyeket természetes színekkel, mint például a barna, zöld vagy az égkék, illetve rosegolddal tudjuk kiegészíteni.
 


Téli árnyalatok

Kép forrása: kristenweaverblog.com


A szürke különböző tónusain kívül az égkék és a halványlila is szerepet kapott ebben a színrepertoárban, melyek igen rideg színek, így jó összhatást kelt, ha megbolondítjuk némi bordóval vagy ezüsttel.
 

 

Képek forrása: www.forevermorebling.com, www.heyweddinglady.com, www.weddingcolors.net, www.theweddingscoop.com, www.elegantweddinginvites.com,  www.theknot.com, www.theweddingplaybook.com, www.hu.pinterest.com, www.mybigwedding.us, www.colorsbridesmaid.com, www.kristenweaverblog.com,  www.weddingsbylilly.com,

Hozzászólások