Pronovias kollekció 2019

Pronovias kollekció 2019

Nemcsak a tavasz, hanem a 2019-es kollekció is virágba borul Atelier Pronovias által: az In Bloom nevet viselő kollekcióban a főszerepet a virágok játsszák. Megannyi ötletes és csodaszép darabbal örvendeztette meg a tervező a menyasszonyokat idén, melyekből ízelítőt kaphattok az alábbi videó megtekintésével.


Mint a gyerekek a cukorkaboltban: egyszerűen nem tudunk betelni a csodaszép darabokkal és nehéz dönteni, melyik ruhacsodával kezdjük az ismertetést, annyi káprázatos darab jelenik meg ebben a kollekcióban. Van itt minden, mi szem-szájnak ingere. Bámulatos, mekkora képzelőerővel és kreativitással rendelkezik a tervező.

Lássuk a legütősebb darabokat! A virágok mellett a kollekciót az áttetsző anyagok uralják, melyek csodásan kiemelik az ara szép bőrét. Egyrészt ultra szexivé, másrészt rendkívül különlegessé teszi mind a ruhát, mind a menyasszonyt.
 

Kép forrása: Brides.com


Leesett nektek is az állatok? Megértjük. Hihetetlen, mennyire eredeti és dögös ez a ruha! Egyszerűen imádjuk! A szabás és a mintázat kialakítása is követi a test vonalát, kiemeli az ara csodaszép idomait. V alakú nyakkivágása merész, mint ahogy az alsórész is, mégis van az egész sziluettben valami kecsesség, mely enyhít a ruha túlzott szexisségén.

Kinek ajánljuk?
Viszont egyenes fazonjából adódóan sajnos nem áll mindenkinek jól, ám ha az alkatod alma, esetleg homokóra formájú vagy, akkor ez a ruhacsoda tökéletesen állna rajtad. A kivitelezés miatt az is bizonyos, hogy minden szem Rád szegeződik majd a belépődtől kezdve. Készen állsz a tündöklésre?

Ha az illúziós vonal tetszene, Pronovias repertoárját további darabok színesítik. Mutatunk is néhányat belőle!
 


Az első áttetsző anyagból készült ruhacsoda egy gyönyörű overall, mely idén szintén a fénykorát éli. Miért ne lehetne overallban férjhez menni? Hisz kényelmes, és azoknak, akik nem szeretnek szoknyát húzni, jobbat nem is álmodhatott volna meg a tervező. Könnyed és stílusos, miközben az ara nőiességét is megcsillogtatja. Az alkotó deréktól induló uszállyal tette menyasszonyosabbá az összképet, melyet a sziluett egészén megjelenő virág alakú csipkeberakásokkal fokozta.

A második modell hasonlít egy kicsit az előzőre, ugyanis a ruha egészét szintén virág alakú csipkebetétek díszítik. A különbség a szoknyarészben rejlik, melytől még különlegesebb lesz a viselet. Már maga a sellőfazon is pluszt ad a sziluetthez, de a szoknya alján lévő tüllberakások még különlegesebbé és egyedibbé teszik.

Kinek ajánljuk?
Overall vagy szoknya? A menyasszonytól függ, melyikben érzi magát valódi arának, de arra fontos odafigyelni, hogy a sellő fazonú szoknyák nem mindenkinek előnyösek, mivel kiemelik a melleket, derekat és a csípőt is, így inkább a homokóra alkatú aráknak ajánlott.
 


Ennél a két illúzió hatású modellnél már máshol van a hangsúly: igazi dívát csinálnak az arából. A szív alakú dekoltázzsal bíró, egyenes szabású csipkeruha a „bumm-hatásért” felelős, ezzel szemben a magasan záródó fazon tekintélyt sugall.

Mit is értünk „bumm-hatás” alatt? Ha alaposan szemügyre vesszük a ruhát, akkor feltűnik, hogy a különleges ujjkialakítás nélkül egy szimpla csipkés, A-vonalú esküvői ruháról beszélünk. Azonban a két nagy virágpamaccsal induló, lentebb kezdődő ruhaujj egy csapással átformálja a ruha összképét, elérvén így a már említett hatást. A pamacsokból függő uszályok könnyedséget visznek a sziluettbe, valamint dívássá teszik viselőjét.

A második darab a magasan záródó felsőrésze miatt _némileg visszafogottabbnak tűnik az előzőnél, ám az áttetsző csipkeberakások titokzatosságot visznek a viseletbe. A szoknyarész akár uszályként is funkcionálhat, hiszen a menyasszony majdnem hogy maga után húzza. Ez a különleges szoknyakialakítás teszi lenyűgözővé a darabot és az elhelyezkedése miatt mondhatjuk, hogy tekintélyt parancsoló.

Kinek ajánljuk?
Szabásuk miatt főként az alma- vagy homokóra alakú aráknak ajánlott. Az első ruhánál azonban érdemes ügyelni arra, hogy a nem mindennapi ujjak miatt a karban erősebb hölgyeket tovább erősítheti, előnytelenné téve az összhatást.

Bízunk abban, hogy mindenki egyetért azzal, hogy a virágok a természet legszebb kiegészítői. Valószínűleg ezért választotta idén a tervező ezt a témát. Ám a természetben más szépség is rejlik: például a napfelkelte, ahogy színbe borítja az egész világot, a zöldellő lombok vagy éppen a fákon ücsörgő, csiripelő madárkák is. Rengeteg csodaszép és különleges tollal rendelkező madarat ismerünk, melyek ihletett adtak a kollekció némely darabjainak megálmodásához.
 

Kép forrása: Brides.com


Különleges! Nem mindennapi esküvői ruha, ez tény, éppen ezért nem is nyerheti el mindenki tetszését. Mégis van benne valami magával ragadó, ami miatt néhány arának erre a fazonra esik a választása. A tollak némi bohémságot rejtenek, és ha csak egy pillanatra is, de visszavisznek a ’20-as évek varázslatos világába. Rövid szoknyája lehetővé teszi, hogy a menyasszony formás lábait megcsodálhassa a násznép.

Kinek ajánljuk?
A koncepció miatt bárki viselheti ezt a fazon, de a hosszú, formás lábakkal bíró aráknak ajánlott igazán!
 

Kép forrása: Brides.com


A tollak még mindig hódítanak, bár ennél a darabnál talán nem is ezen van a fő hangsúly. Ez a kétrészes, crop toppal megálmodott esküvői ruha főként a fiatal menyasszonyokat célozza meg. Már maga a top is egyfajta szexisséget áraszt, de a csónak nyak teszi igazán vadítóvá. A-vonalú szoknyája az alját díszítő tollakkal enyhít ezen a dögös hatáson, és elviszi egy kicsit a bohém, gondtalan fiatal évek világába. Kreativitásból jeles!

Kinek ajánljuk?
A fiatalos és vékony testalkatú aráknak előnyös igazán ez a ruhacsoda, viszont a csónak nyak miatt azt is figyelembe kell venni, hogy a „csapott” vállúakat előnytelenül erősíti, így nekik valószínűleg nem lenne jó választás.

A kollekció két színes ruhakölteményét emelnénk még ki, hiszen vannak olyan arák, akik nem a hagyományos fehér ruhában szeretnének oltár elé állni.
 Az első egy krémszínű, lenge szoknyás, hosszú ujjas fazon. A felsőrész díszítettsége ragyogóbbá teszi, a krém alsórész pedig egyedinek és különlegesnek láttatja az ara megjelenését. A cicoma és a szoknya szabása enyhe hercegnős érzést kelt, így a násznép egy igazi királyi esküvőn érezheti magát.

A második sziluett a kollekcióban már megszokott illúziós, csipkeberakásos kialakítással rendelkezik, így válik merésszé a ruha. Ám az egyedisége a szoknya aljában rejlik: a tüll fodrokat pink rózsák ölelik át keresztülhaladva az uszály végéig.

Kinek ajánljuk?
Ám a nagy kérdés: kinek is áll jól? Az első igen tág körben lehet előnyös, ugyanis a homokóra-, körte-, fiús- és molett alkatú hölgyek számára tökéletes választás. A V-kivágású, enyhébb sellő fazonú ruha viszont inkább az alma- vagy homokóra alakú aráknak megfelelő.

A kollekció megannyi ruhacsodát rejteget még, többek között légies, könnyed ruhákat, klasszikusabb fazonokat, illetve néhány rövid szoknyás darab is felbukkan. Galériánkban mindet megtekinthetitek!


Képek forrása: www.brides.com, pronovias.com

Hozzászólások