Tárgyi adományozás - Tápadomány rendelése

Támogasd a mentett hegylakókat 1-2 kg táp felajánlásával. Amint összegyűlik egy nagy zsáknyi felajánlás (12 kg), azt a webáruházból azonnal továbbítják is a Hegylakóknak. A felajánlók nevét (amennyiben hozzájárulnak) oldalunkon kitesszük.

A Menyegzőlap.hu esküvői portál elindította a Jótékonyság az esküvőn mozgalmat, mellyel sok ártatlan életet szeretnénk megmenteni közös erővel!


Jótékonyság az esküvőn - Tárgyi adományozás


Az állatok mentésével és ellátásával kapcsolatban egészen addig, amíg gazdisodnak a kis védencek, szükségük van az orvosi ellátásra, gondoskodásra, élelemre és bizonyos eszközökre is. A tárgyi adományozással ugyanúgy hozzájárulsz a kis "hegylakók" megmentéséhez.

Támogasd a Westie Rescue Hungaryt 1 kg táp felajánlásával. Amit összegyűlik egy nagy zsáknyi felajánlás (12 kg) azt a Ring - Mancs azonnal továbbítja is a Hegylakóknak.

Jelen pillanatban szükségük van tápra mert teljesen kifogytak! 1 kg 950 Ft. A rendeléshez kattints a linkre és rendeld meg azt a mennyiséget, mellyel Te támogatod a Westie-ket. Rendelek >>>

 

Tedd jobbá Te is egy kis állat életét! Csatlakozz a linkre kattintva


Menyegzőlap az állatokért!

Jótékonysag az esküvőn

E-mail: jotekonysagazeskuvon@menyegzolap.hu
Twitter oldal: Jotekonysagazeskuvon

Képek forrása: Pinterest.com