Reem Acra kollekció 2019

Reem Acra kollekció 2019

Fantáziadús: ez az egy szó fémjelzi a 2019-es kollekciót. Sok ara igényeit képes kielégíteni a kollekcióval Reem Acra, ugyanis többféle fazonnal dolgozott idén: báli, A-vonalú, egyenes szabású ruhák is megjelennek. A Barcelona-i divathétről – melyen a fent említett kollekció is bemutatásra került – készült egy videó, melyet alább megtekinthettek ízelítőként a kiemelt, bemutatott modellek előtt.


A legpraktikusabb ruhákkal kezdjük a bemutatást, ugyanis ezek azok a darabok, melyek a legszokatlanabbak is egyben. Ám ahogy azt már tapasztalhattuk, az esküvői ruhaiparban a nem hétköznapi mindig jót jelent, sőt, sok menyasszony ezeket a különleges darabokat preferálja leginkább.
 

Kép forrása: Vogue.com


A „Bond of Love” nevet viselő sziluett azért nagyon különleges – bár jobban illik rá a fura kifejezés – , mert egy hétköznapi ruhadarabot idéz meg az egyszerű, egyenes szabásával. Ennek ellenére a csillogó gyöngyökből kirakott masnival ünnepibbé tudta tenni a tervező a ruha összképét. Bár első ránézésre nem tűnik igazi menyasszonyi ruhának, valljuk be, ha jobban belegondolunk, ennél tökéletesebb esküvői ruhát nem is képzelhetnénk el: könnyed, egyszerű, mégis nagyszerű, és nem utolsó sorban kényelmes!

Kinek ajánljuk?
Az egyenes szabású ruhák alapvetően az eleganciát és a visszafogottságot képviselik, miközben a csípőre vonják a tekintetet. Éppen ezért megfelelő választás lehet az alma- és homokóra alakú menyasszonyok számára.

Maradjunk az egyenes fazonnál és csodáljuk meg a kollekció következő darabját.
 

Kép forrása: Vouge.com


A magasan záródó nyakrész szépen ellensúlyozza a mély dekoltázst, így válik elegánssá a sziluett. A ruha eleganciáját tovább fokozza a felsőrészt teljes egészében beborító csipkeberakás. Az egyszerű alsórész légiességet sugall, valamint garantálja az egész éjszakás lagzi végigtáncolását mindenféle akadály nélkül. Ez is egy fontos szempont, nem igaz, kedves menyasszonyok?

Kinek ajánljuk?
Szabását illetően megegyezik az előzővel, így szintén a homokóra- és alma alkatú aráknak ajánlott.

Talán egy picivel jobban kedvezett idén a tervező a báli fazont kedvelőknek, ugyanis megannyi darabot álmodott meg: többek között feltűnik a csipkés vagy cicomázatlan, esetleg hatalmas szoknyarészes ruhacsoda.

Grace melódiája nevet viselő ruhadarab a klasszikus eleganciát képviseli. Úgy tűnik a tervező idén a gyöngyökből készített masni díszt preferálja, hiszen bár kisebb formában, de ugyanúgy megjelenik ezen a sziluetten is megkoronázva a hófehér gyönyört.
 

Kép forrása: Vouge.com


Kinek ajánljuk?
Hercegnős fazonjából adódóan előnyös lehet a molett, de ugyanúgy a vékony, már-már fiús testalkatú aráknak is. Viszont a pántkialakítás miatt oda kell figyelniük azoknak a menyasszonyoknak, akik vállban erősek, ugyanis őket még szélesebbé teszi. A keskeny vállal rendelkezők számára maga lehet a tökély!

A következő két darab nagyon hasonló, már csak szabásukból nézve is. Ezt a két csipkebetéttel tarkított Hamupipőke-ruhát azért hoztuk el Nektek, hogy megmutassuk, hányféleképpen lehet variálni ugyanazt a fazont. Egy apró alakítás csodákra képes, kitárva ez által azt a bizonyos ajtót a különböző típusú arák előtt.
 


Az első ruhacsoda a tüllszoknyájának köszönhetően egy légies angyalt idéz meg. Könnyedséget, szelídséget és gyönyört sugall a ruha minden apró részlete. Egy igazi hercegnős ruha, valódi hercegnőknek!

Ezzel szemben a második ruhaköltemény teljesen más vonalat képvisel, holott szabásukat tekintve azonosak.  Ám anyaguk eltérő, s pontosan ezért vált ki más érzést, hatást a viselőjéből. A szatén eleganciát áraszt, mely magabiztossággal és előkelőséggel társul. Ez a tökéletes kombináció jobban illik egy királynő típusú arához, de természetesen bármely báli ruhára vágyó menyasszonynak is erősen ajánlott.

A szexisség is szerepel Reem Acra repertoárjában, mégpedig áttetsző anyagokkal és csipkeberakásokkal kivitelezve.
 

Kép forrása: Vouge.com


Kirívó, de az ízlésesség határain belül maradva. Tagadhatatlanul vonzza a tekinteteket az áttetsző, csipkés szoknyarész. A felsőrésze egy szexi body-t idéz meg, miközben kiemeli az ara karcsúságát, szép derekát. Nem mondjuk, hogy ehhez a sziluetthez nem kell némi önbizalom és bátorság, ám aki erre voksol, garantáltan a legemlékezetesebb menyasszony lesz!

Aki alaposan szemügyre veszi a kollekciót, az biztosan talál magának megfelelő darabot, hiszen igen változatos és színes viseleteket alkotott a tervező. A fent említett áttetsző darabhoz hasonló, valamint az egyéb fazonú és díszítésű ruhákat megcsodálhatjátok a galériánkban!

Képek forrása: www.vogue.com

Hozzászólások