Theia kollekció 2019

Theia kollekció 2019

Harry herceg és Meghan Markle esküvőjétől 2018-ban égett lázban az egész világ, ezért nem csoda, hogy néhány tervezőt megihletett a királyi nász. Sok alkotó játszott a Meghan-effekttel, azaz a csónak nyakú darabokkal, ám Theia 2019-es kollekciója teljes egészében királynői stílusban készült el.


A videóból is érezhető, hogy a királynői eleganciát tükrözik ezek a darabok, így érik el azt, hogy a menyasszony valódi hercegnőnek érezze magát a nagy napon. Bemutatunk Nektek néhány igazán szembetűnő modellt, hogy megkönnyítsük a választást.
 

Kép forrása: Brides.com


Káprázatos! Egyedi és elegáns, de mégsem túl királynős: az arany középút. Szimpla, hófehér szoknyája képviseli az eleganciát, a gyöngyökkel tarkított csipkebetétes felsőrész pedig a hercegnős tündöklést. A felső áttetsző jellege titokzatosságot visz a sziluettbe, hosszú ujja és a magasan záródó nyaka pedig visszafogottságot éreztet.

Kinek ajánljuk?
Egyenes szabásának köszönhetően a homokóra, téglalap alkatú- és alma alakú arákon úgy áll, mint akikre ráöntötték. Érdemes számításba venni ezt a darabot, mikor A RUHÁT keressük.
 

Kép forrása: Brides.com


Szinte a megtestesült eleganciaként van jelen a kollekcióban az alábbi modell. Az egyenes szabásával, merész V alakú kivágásával és a rövid uszályával válik igazán különlegessé. Mégis inkább a szokatlan ujjkialakítása miatt lesz igen szembetűnő ez a ruhacsoda. Néhány ara a hétköznapokban is szívesen hord buggyos ujjú felsőket azért, hogy kitörjenek a szürke mindennapokból, miért ne lehetne ugyanezt tenni életük legszebb napján is? Mondj igent a bohémságra, mondj igent az egyediségre!

Kinek ajánljuk?
Ha a szokatlanság fontos számodra, ráadásul alma, téglalap - vagy homokóra alakod van, akkor ezt a ruhát Neked tervezték!

Rendkívül szimpatikus, ha egy tervező molett modellekkel is dolgozik, hiszen sok nő szenved testképzavarban még ma is, bár tény, hogy számuk az utóbbi időben csökkent – köszönhetően többek között az olyan tervezőknek, mint például Theia, aki teltebb idomú nőkre is alkot ruhákat, valamint a kifutón is szívesen dolgozik velük.

A 2019-es kollekcióban három csodaszép darabbal rukkolt elő az alkotó, melyekben a molett arák is jól érezhetik magukat, sőt kötelező!
 


Az első és második darab hasonló, a mintázatukat tekintve, de mégis más és más a miliőjük. A magasan záródó felsőrésszel bíró ruhában van valami különlegesség. Az íves ujjkialakítása éppen annyira láttatja a karokat, amennyire kell, vonzóbbá téve így a menyasszony megjelenését. Mintája teljes mértékben a királyi palota varázsát adja vissza, tört fehér színe pedig megtöri a hagyományos vonalat. A vékony, díszes tüllréteg titokzatosságot sugall, így koronázza meg az összképet.

A második ruhaköltemény már inkább hétköznapibb darab, melyet a lekerekített V alakú nyakkivágás tesz nőiessé. Mintázata szintén a palota stílusát idézi meg, megadva így az esélyt arra, hogy akár egy napra is királynőnek érezhesse magát a gyönyörű menyasszony.

Kinek ajánljuk?
Tört fehér színe, illetve a hétköznapibb stílusa miatt jó választás lehet olyanok számára, akik a második esküvőjükre készülnek és nem akarnak ismét hófehérbe bújni, esetleg a fogadalom újító szertartásra is megfelelő döntés lehet erre a ruhára voksolni.

A három közül ezt a legdíszesebb darabot több teltebb idomú ara preferálja, ebben biztosak vagyunk. Van is miért, hiszen a magasan záródó nyakrésze illúziós hatású, melyet tovább emelnek a csillogó gyöngydíszek. Mintázatát tekintve ez már egy ünnepibb modell. Mint ahogy a másik két ruhacsodánál is, úgy itt is a sziluett egyenes szabású, mely igen előnyös az ilyen testalkatú aráknál.

Bármelyik ruhát is válaszd, ne feledd, a szépség belülről fakad!

A kollekció egyetlen színes ruhájával zárjuk összeállításunkat.
 

Kép forrása: Brides.com


Egyszerűen bámulatos! Szinte szóhoz sem lehet jutni. Bár meg kell, mondjuk, merész döntés volt ezt a színt választani, hiszen nem feltétlen így képzeljük el A RUHÁT. Mégis, ha jobban szemügyre vesszük, belátjuk, hogy ez menyasszonyi ruha a javából! És talán a legkirálynősebb darab mind közül. Tekintélyt parancsoló, miközben vonzóvá és nőiessé teszi viselőjét.

V alakú dekoltázsa és a rengeteg csipkebetét miatt tündököl ez a sziluett, de főként ezt a ruhát viselő ara. Báli ruha fazonja egyértelműen a Hamupipőke-vonalat képviseli, így bármely önmagát hercegnőnek érző menyasszony beleszerethet akár első látásra is ebbe a modellbe.

Kinek ajánljuk?
A szabása miatt szintén passzol a molett alkatú menyasszonyokhoz, de a fiús, vékony testalkattal vagy körte formával rendelkezők is bátran viselhetik.

A kollekció további darabjai megtekinthetők a galériánkban!

Képek forrása: www.brides.com

Hozzászólások