Blue by Enzoani kollekció 2019

Blue by Enzoani kollekció 2019

A tervezőnek minden évben megjelenik három kollekciója, mely mind mást képvisel az esküvői divatiparban. Tudniillik létezik egy esküvői babona, mely szerint a menyasszonynak birtokolnia kell élete legszebb napján valami újat, valami régit, valami kölcsönkértet és valami kéket – általában ezek a kiegészítőkben valósulnak meg.

A Blue by Enzoani összeállítás a „valami kéket” testesíti meg a nagy napon, még akkor is, ha csak névileg. Ennek fényében tekintsük hát meg, milyen ruhacsodák kaptak szerepet az idei kidolgozott részletek uralta repertoárban!
 


 

Klasszikusság felsőfokon – egyszerűen imádjuk!
 


Alapjában véve egy különc darabról beszélhetünk, ugyanakkor a szatén időtlensége hagyományossá teszi a ruha miliőjét. Kimondottan nőies modell, szinte már feminista attitűdökkel is rendelkezik, mely mindenekelőtt a sellő fazonú szoknyában érezhető: erős, kontrasztos váltás a testhez simuló felsőrészhez képest, mely abszolút a független nőket jellemzi. Éppen ezért rendkívüli az összkép. Nőies mivoltát a felsőrész kidolgozottsága érzékelteti. Szív alakú dekoltázsa a keskeny, de mély hasítékkal a közepén, mely illúziós anyaggal van bevonva, egyszerre képviseli a romantikát és a szexualitást. A csipkebetétek az elegancia irányába viszik a sziluett összhatását, melyet az oldalán kivágott, áttetsző anyagú rész enyhít egy kicsit. Az illúziós részlet körbe öleli viselője csípőjét, kiemelve így az ara formás idomait. A csipkedíszek a ruhacsoda hátát díszítve kihangsúlyozzák a menyasszony szépségét, s tündöklést biztosítanak számára. Sellő szabású alsórésze letisztult, ettől bájos. Hosszú uszályával még előkelőbb hatást ér el.

Kinek ajánljuk?
Sellőfazonja előnyösen mutathat minden homokóra-, alma- vagy fiús/modell alkatú arán, így nekik bátran ajánljuk!

Ugyancsak hagyományos darabbal folytatjuk a kollekció bemutatását, ám a klasszikus vonalat másabb oldalról közelíti meg a tervező.
 


Itt is a részletekben – mint ahogy a repertoár egészére jellemzően – rejlik a modell bája, nagyszerűsége, lényege. Klasszikus A-vonalú szabása megadja a kellő eleganciát a sziluettnek, melyen némileg tompít a ruhacsoda rendkívül igényesen kidolgozott mintázata. A rózsa alakú csipkék, melyek végig gyűrűznek az egész sziluetten, fiatalságot, ártatlanságot érzékeltetnek – ellentétben az elegancia erős, tekintélyt parancsoló mivoltával. Ám a két stílus harmóniájából született meg ez a ruhaköltemény. Mély, szív alakú dekoltázsa vonzó külsőt kölcsönöz viselőjének, melyet tovább erősítenek a fedetlen vállak és a ruha szép hátíve, mely vonzza a tekinteteket. A csipkedíszek rózsa alakja a természetet idézik meg, így válik pillanatok alatt a természet istennőjévé a menyasszony. Hosszú és terebélyes uszálya magával ragadja mind az arát, mind a násznép apraja-nagyját.

Kinek ajánljuk?
Már megtanultuk, hogy ha egy sziluett A-vonallal rendelkezik, akkor nyert ügyünk van. Rendkívül széles körben állhat előnyösen az alakon, legyen az homokóra-, körte- vagy  fiús/modell alkat. A megfelelő idomokat fogja kiemelni, ezt garantáljuk!

A hercegnős típusú arák figyelmébe ajánljuk a következő darabot.
 


Abszolút hercegnős miliő habos-babos jelleg nélkül. Rendkívül egyedi és elegáns, miközben lezserséget is áraszt. Szatén anyagból készült szoknyájának köszönhető az eleganciát sugárzó mivolta, melyet a hátoldalon végig futó gyöngygombok erősítenek meg. Mély, V alakú dekoltázsa vonzza a szemeket. Igényesen kidolgozott felsőrésze is az elegáns vonalat képviseli, ugyanakkor a csipkemintázata nőiességet is áraszt. A csipkével tarkított övszerű sáv keretet ad a felsőnek, lezárja a díszítettséget és megnyitja az utat a letisztult miliőnek. Mélyen kivágott háta vonzó külsőt kölcsönöz viselőjének, ugyanúgy, mint a dekoratív mellkivágása is. A lezser vonalat a szoknyán kialakított zsebek reprezentálják, melytől egyfajta szabadságot is nyer a ruha. Alapvetően nem egyértelműen egy báli fazonú ruháról van szó, mert a szabása a báli és az A-vonalú ruhák határán mozog, mégis nagy méretű alsórészének köszönhetően a hercegnők jellemét idézi meg.

Kinek ajánljuk?
Bátran a figyelmébe ajánljuk minden homokóra-, körte- vagy  fiús/modell testalkattal bíró arának.
 


A szelídség mintaképe – megbolondítva némi szexi részlettel. Abszolút elegáns és előkelő miliővel rendelkezik, mely néhány dögösebb résszel van kiegészítve. Alapvetően egy egyenes vonalú ruháról beszélünk, mely már önmagában is az eleganciát képviseli, ennek adott egy plusz löketet a hatalmas, csipkés uszály. A szív alakú dekoltázst mély, V alakú kivágással tette még izgalmasabbá a tervező, mellyel még több ara szívét ejtette rabul. A mellkivágás az áttetsző anyag miatt válik titokzatosabbá, ezáltal a szexualitás is jelen van az összhatásban. A ruha elejét díszítő csipkebetétek tökéletes harmóniában állnak a sziluett többi részét jellemző letisztultsággal. Teljes mértékben nőiesek és a királyi palota hangulatát, előkelőségét idézik meg. Ugyanakkor a ruhaköltemény hangsúlyos részét a hátoldal képzi, de mindenekelőtt a csipkevonal, mely követi az ara idomait. Rendkívül egyedi, nőies és szexi, mely a násznép apraja-nagyját képes elbűvölni.

Kinek ajánljuk?
Fazonját illetően fontos tudni, hogy kiemeli az alakot, ezért főként a homokóra alkatú menyasszonyokon áll igazán előnyösen.

A kollekció további darabjait galériánkban megtekinthetitek!

Képek forrása: www.hu.pinterest.com

Hozzászólások