Koszorúslány divat

Májusban nem csak a jó idő köszönt be, hanem az esküvőidő is. A menyasszony legfeltűnőbb kísérői, a koszorúslányok szerencsére idén is rengeteg szín közül választhatnak a nagy napra.

A természetes: barna

Idén azok a lányok örülhetnek, akik inkább a letisztult, egyszerű színeket kedvelik, ugyanis a barna nagy népszerűségnek örvend. Legyen szó egészen sötét, csokoládé színről vagy éppen világos, homok árnyalatú ruháról, idén egyikkel sem tudsz melléfogni. Ha a hosszú fazonokat részesíted inkább előnyben, válassz ráncolt vagy mellrészen húzott fazont. Szépen kiemeli a formáidat, és egy mell alatt húzott fazon még az alacsony lányokat is a magasba emeli. Kiegészítő tekintetében szinte bármivel kombinálhatod, de leginkább a türkiz és az arany illik a barna árnyalatú ruhákhoz

 

 

A feltűnő: narancssárga

Merész választásnak tűnik elsőre, de a narancssárga szinte mindenkinek jól áll. Ha kreol a bőröd, akkor tahiti szépség leszel benne, viszont ha fehérebb bőrű vagy, egy igazi istennőnek fogsz majd tűnni a narancssárga koszorúslány ruhádban. Ajánljuk, hogy színben hozzáillő rúzst válassz, így tökéletes összhatást érhetsz el. Legjobban arannyal, világosbarnával és citromsárgával egészítheted ki, viszont ha nem akarsz közönségesnek tűnni, kerüld a rózsaszín, piros és kék ékszereket.

 

A meglepő: pasztell kék és lila

Ugye te is emlékszel még rá, hogy kiskorodban kék, lila vagy rózsaszín habos-babos ruhába öltöztettek, ha valamelyik ismerősötöknek esküvője volt. A tervezők idén azt gondolták, miért ne hozhatnák vissza a köztudatba a kéket és a lilát egy kicsit elegánsabb formában? A kék és a lila kifejezetten jól áll világos bőrű, barna hajú lányoknak, de a kéket a sötétebb bőrszínnel rendelkezők is bátran viselhetik. A "retro" színek mellett a régimódi formák is hódítanak, így ha egy féloldalas fazont választasz, nem fog senki meglepődni rajta. Kiegészítő tekintetében a világoszöld, a barna, az ezüst és a rózsaszín is jól passzolnak az említett két színhez.
 

A vidám: zöld

Úgy tűnik, a smaragdzöld és a türkiz már soha nem mennek ki a divatból, hiszen idén is imádják a divat világában. Ha szeretnél egy kis vidámságot csempészni a barátnőd esküvőjébe, mindenképpen valamelyik zöld árnyaltú ruhát ajánld neki. Szerencsére ez is jól áll minden bőrszínhez, sőt, választhatsz hozzá sötét vagy világos rúzst is, mert mindegyik remekül kiegészíti. Válassz olyan fazont, amit strassz kövekkel díszítettek, hiszen így nem kell azon gondolkoznod, milyen ékszert válassz a ruhádhoz. Ha inkább az egyszerűség híve vagy, a világoskék, a rózsaszín, az ezüst és az arany tökéletesen passzol a smaragdzöld és a türkiz ruhához is.
 

Szerző: Ráthgéber Réka

forrás: http://szaboimre.hu/koszoruslany-divat/