A csinos örömanya

A csinos örömanya

Tudjuk, hogy nemcsak az ifjú pár számára fontos az esküvő napja, hanem az örömszülőknek is. Büszkék és boldogok, hogy a szemük fénye megházasodik. Éppen ezért fontos nekik is, hogy miben kísérik oltár elé gyermeküket. Az idei örömanya trend hasonló vonásokkal van felvértezve, mint a menyasszonyi ruhák: számottevő az áttetsző anyag, a csipke, elegancia, kifinomultság, ugyanakkor a lezserség, az overallok és a félvállas szabások is.

Királynői elegancia

Az esküvői ruhák tekintetében már rengetegszer foglaltuk imába Meghan Markle nevét, hisz neki és a hercegi esküvőnek köszönhetően a 2019-es kollekciók szinte mindegyikében visszaköszön a csónak nyak, a letisztultság, kifinomultság, egyszóval az előkelő jelleg. Ez a bizonyos Meghan-effekt jelen van az örömszülők viseletének trendjében is, hiszen tudjuk, az elegáns megjelenés sosem megy ki a divatból!

Lezser elegancia

Már egy jó ideje szerves része a divatiparnak a lezserség, a lezser elegancia, mely a hétköznapi viseletben a blézer-farmer kombóban tornyosodott ki a leginkább. Egyáltalán nem vesz el egy magasabb beosztású hölgy megítéléséből az, ha egy-egy meetingre hasonló öltözékben jelenik meg, sőt! Nincs ez másképp az esküvői ruhaiparban sem, ahol néhány menyasszonyi ruha és most már egyre gyakrabban az örömanya ruhák is ezt a stílust képviselik.

Kabátkás megoldások

Bár a kabátka nem minden esetben szükséges kiegészítője egy alkalmi ruhának, mégis néha jól jön akár egy hűvösebb nyári, őszi, de mindenekelőtt a téli esküvők tekintetében. A „hidegebb” menyegzőket támogatva jöttek létre az alábbi modellek, melyek stílusilag néhol eltérnek, ugyanakkor az örömszülök megfelelő viseletéről mind-mind gondoskodnak.

Tündöklő ruhacsodák

Nemcsak az ara tündökölhet élete legszebb napján, hanem az édesanyja is – természetesen csak egy bizonyos határon belül, hiszen a nagy nap főszereplője továbbra is az ifjú pár. Idén trendinek számít a csillogó kelméből készült örömanya outfit.

Extrém örömanyák

Ha azt akarod, hogy édesanyád igazán fiatalos legyen a nagy napon, vedd rá, hogy valamilyen különleges, már-már extrém szettet válasszon! Nem kell rögtön az ízléstelenségre gondolni, hiszen nem kell ahhoz mindent megmutatni, hogy valami vonzó, vad, egyszóval extrém külsőt kölcsönözzön.

Gatsby-stílus

A menyasszonyi ruhakollekciókban is feltűnik az 1920-as évek divatja, hangulata, mondhatni az életérzése is. Mindez a rojtokban, bojtokban, fodrokban, tollakban és gyöngyökben valósul meg, mely abszolút egyedi külsőt biztosít viselőjének, mely egyszerre kifinomult és bohém jellegű. Az arák imádják ezt a stílust, miért ne viselhetnének hasonlót az örömanyák is?

Gatsby tematikájú esküvők kötelező öltözéke – hisz ez által garantált a siker! Pláne, ha a menyasszony is ilyen stílusú ruhában áll az oltár elé, mert tudjuk, minden siker a harmóniában gyökerezik.

Színvilág

Színüket tekintve a teljesség igénye nélkül minden megjelenik a 2019-es örömanya divatban. A világos színű ruhacsodákat azoknak az örömszülőknek ajánljuk, akik fiatalos külsőt szeretnének magukénak tudni a nagy napon. A melegebb, sötétebb árnyalatokkal a szülői mivoltot erősítik, elegáns és kifinomult megjelenéssel párosítva.

A legfontosabb, hogy ne feszengjen a ruhájában a kedves szülő, valamint kényelmes és alkalomhoz illő legyen – a többi egyéni döntés.

Fazonok

Egy bizonyos kor felett már igencsak meg kell gondolni, milyen szabású ruhát választ az ember – ez köztudott és mindenki által elfogadott tény. Éppen ezért fontos, hogy ne csak a hétköznapok forgatagában ügyeljünk a megjelenésükre, hanem a menyegzőn is.

Különösebb irány nem jellemzi a 2019-es örömanya divatot, csupán az emelhető ki, hogy a mélyen felhasított, merész dekoltázsú és teljesen áttetsző darabok, valamint a báli ruha szabás nem szerepel a repertoárokban. Bátran választhat az örömanya testhez simuló, A-vonalú, még akár rövid fazonú, de főként teaszoknya jellegű sziluetteket is.

Kelmeválogatás

Anyagok tekintetében igen széleskörű kínálat áll a rendelkezésünkre a 2019-es örömanya divat szerint. Mint ahogy a koszorúslányruha trendeknél, úgy itt is megjelenik a bársony, mely stílustól és kombinálástól függően bármilyen hatást kelthet viselőjében és a násznépben egyaránt. Ezen kívül továbbra is hódít a szatén eleganciája, valamint számottevők az illúziós hatású kelmék is.

Galériánkban összegyűjtöttük Nektek néhány képet ihletszerzés céljából. Tekintsétek meg ezeket!

Képek forrása: www.hu.pinterest.com, bridesmagazine, mother-of-the-bride-outfits

Hozzászólások