Alessandra Rinaudo Bridal kollekció 2019

Alessandra Rinaudo Bridal kollekció 2019

Gyönyörű és rendkívüli Alessandra Rinaudo 2019-es tavaszi kollekciója. Teljes mértékben az ara nőiességét kívánja kiemelni minden egyes modelljével. Ezt megerősítve készültek fekete-fehérben a képek, melyek még inkább a menyasszonyra helyezik a fókuszpontot. Szinte az összes fazontípus megmutatkozik a 2019-es repertoárban, mellyel oly sok ara igényeit elégíti ki a tervező.


A következő néhány ruhakölteménnyel ízelítőül bemutatjuk ezt a szenzációs összeállítást.
 

Kép forrása: Brides.com


A nőiesség megtestesült szimbólumaként van jelen ez a darab a kollekcióban. Tipikusan az a modell, melyet minden úgynevezett „díva menyasszony” megálmodott: elegáns, előkelő, idomokat kiemelő, vonzó hatású. Az egyenes szabású ruha, mely gazdag mintázattal rendelkezik, tökéletesen visszaadja az elegancia miliőjét. Díszítettsége nem mindennapi: apró, hálószerű, nonfiguratív – abszolút egyedi. Dekoltázsa a közkedvelt szív alakban lett megálmodva, mellyel igen sok ara szívét rabul ejti a tervező. A ruhacsoda sajátossága mégis inkább a ruhaujjra hasonlító, hosszú, lenge anyagban rejlik, mely egy istennőt láttat viselőjében, így válik igazán előkelővé a sziluett.

Kinek ajánljuk?
Egyenes szabását illetően megfelelő lehet minden homokóra, téglalap alkatú - és alma alkatú menyasszony számára.

Az A-vonalú és a báli ruhák sosem mennek ki a divatból, pláne nem, ha a tervezők megpróbálnak mindig valami újabb részletet belecsempészni a ruha miliőjébe.
 

Kép forrása: Brides.com


A tervező a japán ruhák jellegzetes vonását illesztette bele ebbe a modellbe: minden a nyakkialakításon múlik. Magasan záródó, garbós nyakrésze különleges benyomást kelt mind a menyasszonyban, mind a násznépben. Hihetetlenül nőies és kidolgozott, miközben hagyományőrző is – a japán kultúrát megidéző. Díszítése előkelőséget áraszt, hiszen a csipke alapvetően az eleganciát képviseli, ugyanakkor szépséget is sugall, így válik igen nőiessé is a darab. Az illúziós anyag sejtelmesebb közegbe helyezi a ruha felsőrészét, így a viselőjének megjelenését is. Hatalmas szoknyája miatt született meg a sziluett hercegnős mivolta, mely egyrészt a szoknyarész mintázatának, másrészt méretének és hosszú uszályának köszönhető.

Kinek ajánljuk?
Fazonjának hála előnyösen mutathat minden körte-, molett- és fiús/modell alakkal bíró arán.

A masnik szerelmeseinek kedvezünk a következő négy esküvői ruhával.
 


Az első ruhaköltemény abszolút klasszikus jellegű, hiszen egy A-vonalú, szatén anyagú sziluettről beszélhetünk, melynek egyszerűségében rejlik a bája. Semmi cicoma vagy csipke, csupán a gyönyörű és előkelő szatén kelme. Szív alakú dekoltázsa tovább erősíti ezt az elegáns vonalat, nőiessé és szexivé téve így viselőjét.  Lenge szoknyarésze légies könnyedséget áraszt, mellyel ártatlan külsőt kölcsönöz a menyasszonynak. Ezt a szolid benyomást koronázza meg az óriási masnidísz a hátoldalon, mely főként a szokatlanságért felelős, ugyanakkor a masnit is az elegancia egyik szimbólumaként tartjuk számon.

Kinek ajánljuk?
Fazonja miatt szerencsés választás minden olyan arának, aki homokóra-, molett-, fiús/modell- vagy körte formával rendelkezik.

Egy újabb hátul masnis modellel rukkoltunk elő Nektek, ám fazonját illetően valami szokatlant hoztunk. Idén szintén virágkorát élő overall, kezeslábas az esküvői divatiparba is begyűrűzött. Hihetetlenül elegáns vonással rendelkezik, főként az ilyen trapéznadrág kialakítással rendelkező, ugyanakkor nemcsak a formája miatt, hanem a kosztümnadrág jellege, anyaga miatt is ebbe a kategóriába sorolandó. Ezt a miliőt emeli az egekbe a szatén anyagból készült felsőrész, melynek mély, V alakú dekoltázsa némi szexualitást is belevisz a sziluett összhatásába. Mint ahogy látjuk, ennél a ruhacsodánál nagyobb masnit használt fel a tervező, ráadásul hosszabb masnivégekkel bolondította meg, mellyel még előkelőbb kontextusba helyezte a ruha jelentését, az ara megjelenését.

Kinek ajánljuk?
Kezeslábas mivolta miatt rengeteg alakon jól mutathat, így mindenkinek ajánljuk, aki ilyen ruhában képzelte el magát az oltár előtt!
 


Szolidabb masnikialakítással álmodta meg a tervező ezt a ruhakölteményt, mely szintén a klasszikusság szimbóluma lehetne. Gyönyörű és bájos a ruha miliője. A-vonalú szabása elegáns irányba tolja el az összhatást, melyet tovább emel a szatén kelme. Enyhén íves dekoltázsa különlegességet áraszt, hiszen nem a közkedvelt szív alakot veszi fel, de nem is merészen, mélyen kivágott, mégis nőiességet sugall. Lenge szoknyája kiegészülve a hosszú uszállyal egyrészt szabadabbá, másrészt szintén előkelővé teszi viselője megjelenését. Egyszerűbb, kisebb masnidísze ebben az esetben elölről dekorálja a ruhát, mellyel a sziluett visszafogott mivoltát erősíti.

Kinek ajánljuk?
A-vonala miatt, mely az elegancia egyik tipikus fazonja, tökéletesen illeszkedik a homokóra-, körte-, molett- és fiús/modell alkatra.

Negyedik és egyben utolsó masnis ruha a kollekcióban ez a szépség, mely abszolút a szokatlanságot illusztrálja. Gyűrt taft anyaga miatt is igen különlegesnek tekinthető, hiszen ritkábban használják ezt a kelmét a tervezők, illetve küllemének hatása is egyértelműen sajátos. Alapvetően egy A-vonalú ruhacsodáról beszélünk, mely magában foglalja az eleganciát. Ezt az elegáns miliőt teszi nőiesebbé, ugyanakkor bohémabbá és feltűnőbbé is a masnirengeteg, mely a ruha elején díszeleg. Ám ha jobban szemügyre vesszük a felsőrészt, észrevesszük, hogy a masnik nem egy anyagot dekorálnak, hanem konkrétan a felső funkcióját látják el, vagyis, hogy takarják mindazt, mit az ara nem akar megmutatni. Összekötött kivitelezéseláttatni enged az arából, épp annyit, amitől szexibbé válik az összhatás, mégis az ízlésesség keretein belül marad.

Kinek ajánljuk?
Bátran ajánljuk minden olyan menyasszonynak, aki körte-, molett-, homokóra- vagy fiús alakkal rendelkezik, mert rajtuk igazán jól mutat ez a különleges sziluett.

A kollekció rengeteg bámulatos ruhakölteményt foglal magában, melyeket galériánkban szemügyre is vehettek!

Képek forrása: www.brides.com

Hozzászólások