Demetrios kollekció 2019

Demetrios kollekció 2019

A 2019-es tavaszi kollekció több rétegből áll, különböző stílusokat érint azért, hogy minél szélesebb körben kielégítse az arák igényeit. A repertoár három kollekció harmóniájában összpontosul: Demetrios Design, Platinum by Demetrios és a Destination Romance. Alapjában véve mindegyik mást képvisel, mégis egy közös van bennük: a tervező fantáziája.


PLATINUM BY DEMETRIOS

A platina névre keresztelt kollekció ritka és egyedi tulajdonságokat vonultat fel. Gyakori fazonja a báli típusú ruha, de természetesen más fazon is képviselteti magát az összeállításban, melyek szintén jellegzetes vonásokkal rendelkeznek, így válik egyedülállóvá a teljes kollekció.

A repertoár jellegére leginkább jellemző két ruhacsodát választottuk ki Nektek, melyeket részletesen bemutatunk a továbbiakban.
 

Kép forrása: pinterest.com/demetriosbride


Hercegnős báli fazon újra gondolva. Egyszerre modern és vintage – a fodroknak köszönhetően a ’20-as évek hangulatát idézi meg a tervező. A kétféle stílusából adódóan válik igen közkedvelt modellé, hiszen a kettő ötvözéséből született meg ez a nem mindennapi darab – a szokatlanság pedig igen keresett a menyasszonyok körében. A fodrok és a csipke összjátékából alakult ki a ruha elegáns vonala, melyet megerősít a báli ruha fazon és az ízlésesen szexi dekoltázs. Még különlegesebbnek láttatja a ruhakölteményt a halvány krém alapszín, melyet a hófehér csipkeberakások tökéletesen kiegészítenek. Nőiessé és egyértelműen sajátossá teszi a ruha miliőjét az, ahogyan a csipkedíszek elhelyezkednek: a teljes egészében csipkéből készült pántoktól kiindulva, a ruha felsőrészét gazdagon átölelve, a szoknyarészen ritkábban szétterülve – bőséges, mégis az ízlésesség határain belül marad. A mellkivágás eredetisége abban rejlik, hogy a csipkedíszek szokatlanul kikandikálnak a dekoltázs ívéből, így válik bohémmá és abszolút rendkívülivé a ruha felsőrésze.

Kinek ajánljuk?
Szabását illetően előnyös lehet mindenkörte- és fiús/modell alkatú arának. Bátran ajánljuk mindazoknak, akik a báli ruha fazont preferálják, ugyanakkor nem szeretnének egy hatalmas habos tortának tűnni életük legszebb napján.
 

Kép forrása: pinterest.com/demetriosbride


Mint említettük, a kollekciót a báli fazon uralja, ugyanakkor elvétve megjelenik más típusú modell is: jelen esetben egy sellő fazonnal rukkoltunk elő Nektek. A ruha összhatásában abszolút a halvány rózsaszín szín dominál, melyet kiegészítenek az ultra cuki virágdíszek. Az alapdarab egy sellőfazonú, szív alakú dekoltázzsal rendelkező klasszikus ruhacsoda, melyet a ruha díszítettsége és különleges színe koronáz meg. A magasan záródó felsőrész és az illúziós hatású anyag mind-mind a titokzatosságot, sejtelmességet képviselik a sziluettben, így adva egy különleges vonalat az összhatásnak. A virágdíszek, melyek egészen a ruha nyakán kezdődnek, majd végig követik a modell vonalát, és a szoknyarész alján összpontosulnak, a mezők istennőjét láttatják a ruhaköltemény viselőjében. Fazonjából adódóan egy nőies modellel állunk szemben, ugyanakkor a díszek kedvességet, gyermeki jelleget visznek a sziluettbe – egyszóval abszolút fiatalos külsőt kölcsönöz az arának.

Kinek ajánljuk?
Ez a bájos darab ismét egy igen kedvelt fazonnal bír, ugyanis a sellőfazon gyönyörűen kiemeli a menyasszony alakját, ezért szeretik oly sokan. Megfelelő választás minden homokóra alakú arának.

DESTINATION ROMANCE

Abszolút nőies összeállítás, melyben dominálnak az idomokat kiemelő fazonok: testhez simuló, egyenes és A-vonalú darabok jelennek meg. Jellemzők erre a kollekcióra az áttetsző anyagot díszítő csipkeberakások, légies hatású szoknyarészek, palástok és a kombinálható jelleg.

A következő két ruhacsodával ismertetnénk a szerelem fűtötte kollekciót.
 

Kép forrása: pinterest.com/demetriosbride


A kollekció alapdarabja, ha azt vesszük figyelembe, amit leírásként szolgáltuk Nektek erről az összeállításról. Hihetetlenül nőies darab, melyet, ha jobban szemügyre veszünk, észrevesszük, hogy egy igazán egyszerű sziluettről van szó. Szoknyarészét tekintve maga a megtestesült könnyedség jelenik meg szemeink előtt, mely légies, szabad és titokzatos is egyben.  Hófehér színe és mintázatlan mivolta abszolút a klasszikus esküvői miliőt idézi meg, ezt bolondítja meg a ruha felsőrésze, mely teljes mértékben az ellentétje – mégis harmonikus az összkép. A felső egy illúziós hatású anyagból készült, melyet a hófehér csipkedíszek tesznek különlegessé. Áttetsző, mégsem láttat mindent – ez főként a gazdag díszítésnek köszönhető, mely a karokhoz érve egyre ritkul, így válik igazán egyedivé. Csónak nyakszerű része az idei év szenzációjára, a Meghan-effektre utal, melyet egy újfajta megközelítésből kiviteleztek. A csipkeminták és az A-vonalú szabás eleganciát sugall, ám összességében nézve inkább egy vonzó, dögös ruhakölteményt tár elénk a tervező.

Kinek ajánljuk?
Szabása A-vonalú, mely abszolút szerencsés fazonnak tekinthető, hiszen oly sokféle alakon jól mutat. Ám legfőképpen a homokóra-, körte - vagy fiús alkatú menyasszonyoknak áll előnyösen.
 

Kép forrása: pinterest.com/demetriosbride


A repertoár kakukktojásaként is – persze kizárólag pozitív értelemben véve – tekinthető darabbal folytatjuk a bemutatást, hiszen egyedülálló az összeállításban. Mindazonáltal nemcsak ebben a kollekcióban egyedüli, hanem en bloc kevés tervező készít hasonló sziluettet. Abszolút különleges a ruha miliője, hiszen az alapszín is sajátos: elefántcsont színével és hófehér csipkebetéteivel a nem mindennapi darabok közé sorolható. Enyhe szív alakú dekoltázsa, díszítettsége és az A-vonalú szoknyája a rövid hosszával bájos külsőt kölcsönöz viselőjének. Szelíd, szende, ártatlan vonásokkal jellemezhető mind a ruha, mind az ara, kinek erre esik a választása. Mellrészének dekorációja érdekes, ugyanakkor tökéletesen passzol az összhatáshoz. A rövid szoknyahossz sem véletlen: „tea-lenght skirt”-nek is nevezett szoknya a szokatlanság, ugyanakkor az egyediség mintaképe is, mivel nem sokan preferálják ezt a hosszt – pedig igazán nőies tud lenni, hiszen sejtelmesen csak egy kis részt enged láttatni az ara formás lábaiból.

Kinek ajánljuk?
A tea szoknya optikailag alacsonyabbnak láttatja a nem túl magas menyasszonyokat, így nekik nem ajánlatos ez a modell. Ám a magas arákon, akik ráadásul még körte-, fiús- vagy homokóra alakkal is rendelkeznek, igazán előnyösen mutathat ez az A-vonalú fazon.

DEMETRIOS DESIGN

Gyakorlatilag az előző két kollekció ötvözéséből született meg ez a repertoár, egy helyen van mindaz, mi jellemzi a másik kettőt: testhez simuló darabok, báli típusú ruhák, csipkebetétek, áttetsző anyag, nőiesség, sejtelmesség, különlegesség.
 


Gyönyörű és különleges ruhacsodával rukkolt elő a tervező, melyben összpontosul az elegancia és a szokatlanság. Maga a ruha egy egyenes szabású, szív alakú dekoltázzsal rendelkező elbűvölőség, mely klasszikusan hófehér színben tündököl. Díszítettsége gazdag és igen kidolgozott, a csipkék egy virágosrét hangulatát idézik meg formájukkal. Hosszabb uszálya testesíti meg az eleganciát, melyet tovább emel a sok csipkeberakás. A ruha egyenes vonala miatt tökéletes az olyan arák számára, akik meg akarják mutatni az alakjukat, hiszen éppen azt emeli ki, mit a viselője láttatni kíván. Ezt a kimondottan nőies jelleget töri meg a kapucnis palást, fátyol, mely bár szintén a ruhán megjelenő csipkedíszeket hordozza magán, kialakításában rejlik némi szabadság, lazaság, lezserség.  A kapucni archoz közeli részén gazdagabb a palást díszítése, mellyel a tervező keretbe foglalta a menyasszony orcáját. A fátyol további részén ritkulnak a díszek, így lesz kevésbé elegáns a hangulata. Mindezek harmóniájából született meg a lezser eleganciát sugalló ruhaköltemény.

Kinek ajánljuk?
Fazonját illetően a homokóra- és alma alakú arák legelőnyösebb darabja, így bátran ajánljuk minden ilyen alakkal rendelkező menyasszonynak!

Végezetül egy színes szépséggel búcsúzunk a kollekció ismertetésétől.
 

Kép forrása: pinterest.com/demetriosbride


Báli ruha fazon kicsit másképp. Rózsaszín színével is a nem mindennapi ruhacsodák sorát erősíti, ugyanakkor a szoknyarész hossza miatt is ebbe a kategóriába sorolandó. Első ránézésre a szerelem megtestesült szimbólumaként jelenik meg csodálói előtt. Ám a csipkeberakások mintázata, formája miatt szintén egy virágosrét miliőjét láttatja lelki szemeink előtt, mellyel a mező királynőjévé emeli viselőjét. Felsőrésze abszolút sejtelmes és nem mellesleg nőies, hiszen csupa csipkéből áll. Elegáns és szexi is egyben, mely a magasan záródó nyakrész miatt válik igazán sajátossá. Ám a ruha különlegességét igazából a szoknyarész szokatlan kialakítása adja: a báli ruhák jellegzetes nagysága is képviselteti magát a sziluetten, ám az alsórész rövid eleje teljesen más kontextusba helyezi az összhatást. A menyasszony formás lábát láttatni engedő szoknya  vonzó hatást eredményez, ugyanakkor az ízlésesség határain belül marad, ezért az elegáns vonalat is képviseli ezáltal. Mintázatát tekintve fentről lefelé ritkulnak a csipkedíszek, mellyel tökéletes összhangot teremtenek a túlzsúfoltság és dísztelenség között.

Kinek ajánljuk?
Szabása miatt előnyösen mutathat minden fiús/modell- és körte testalkattal bíró arán.

A három kollekció megannyi sziluettet rejt még magában, melyek szemügyre vételét kár lenne kihagyni! Galériánkban megtekinthetitek az összes darabot.

Képek forrása: www.hu.pinterest.com/demetriosbride

Hozzászólások