Tökéletes vőlegény öltözék a 2019-es esküvőkön

Tökéletes vőlegény öltözék a 2019-es esküvőkön

Az esküvőnek két főszereplője van, az Ifjú Pár megnevezés két főt takar, bár ezt sokan elfelejtik, és sokan a menyasszony napjaként emlegetik a menyegzőt. Valahol ez érthető, hisz valóban az ara a nász legszebb gyöngyszeme, ugyanakkor a vőlegény is fontos mozgatórugója az egész eseménynek – ez vitathatatlan tény.

Éppen ezért nagyon fontos az is, hogy ő milyen öltözékben áll az oltár elé, összegyűjtöttük Nektek a 2019-es trendeket a vőlegények szemszögéből.

Dominic Trooper, férfi stylist összeállított egy listát arról, hogy mit kellene, és mit nem kellene a vőlegénynek viselnie élete legfontosabb napján. Tanulságos és abszolút a 2019-es trendeknek megfelelő.

Mint általában minden, úgy a három részből álló öltöny is visszatér a 2019-es divatba – ám erősebb és élénkebb megjelenésben, mint valaha. Tökéletes kombináció, hiszen a szertartáshoz illő viselet, ugyanakkor a lakodalomra a zakó levehető, az ingujjat felhajtva pedig igazán lezser és sármos kinézettel vághat bele a nagy Ő a mulatság rejtelmeibe.

Merész és élénk jelzővel lehetne jellemezni az idei vőlegénydivatot, hiszen olyan színek kaptak helyet, mint például a tintakék, burgundi vagy lila. Meleg és bensőséges miliőt árasztanak ezek a színek, mely tökéletesen megkoronázhatják a nagy napot.


Ugyanakkor nem kötelező, hogy a színek passzoljanak, mert a kontrasztos színpaletta is kelthet harmonikus összhatást. Modern esztétikai benyomást kelthetünk ez által mind a vőlegényben, mind a násznépben. Az összkép sikerét tovább növelhetjük azzal, ha hasonló stílusban és színben vesznek részt a tanúk is a nagy napon.
 

Kép forrása: Pinterest.com


Végül minden az illeszkedésről szól. Legyen egyenes vagy íves a nadrágszegély, fontos, hogy a derékvonal is hasonló kivitelezésben táruljon a nagyérdemű elé. A mellkast és a vállakat kiemelő zakók mindenekelőtt férfias hatást keltenek, ugyanakkor sportos külsőt is eredményezhetnek.
 

Kép forrása: Bridesmagazine.co.uk


Mi az amit nem illik

Azzal is jó, ha tisztában vagyunk, mit nem szabadna egy esküvőn felvennünk. Bár fontos szempont, hogy jól érezd magad a bőrödben, mégsem illik megjelenni sportcipőben, pláne nem a vőlegénynek. Nyilván, ha a menyegző tematikája a sport, akkor belefér, de minden más esetben próbáljuk meg kihagyni a sportcipőket a repertoárból.

Érdemes elfelejteni a bő szabású ingeket is, mert bár elismerjük, hogy kényelmesek, mégsem alkalmasak egy esküvőhöz. Inkább legyen váltás inged, akár kettő is, ha úgy érzed, cserére szorul a szetted – ez nem szégyen, hisz emberek vagyunk.

Idén felkapottak lettek a színes és a mintás zoknik, melyeket előszeretettel választják a divatőrült férfiak a mindennapok forgatagában. A 2019-es vőlegénytrendbe bőven belefér, hogy mintás, jópofa zoknival jelenj meg a nagy napon, mert ezzel a valódi személyiségedet tárhatod a násznép elé. Másfelől pedig kiválaszthatunk olyan színű zoknit is, mely passzol a menyegző tematikájához, mellyel megteremtjük a tökéletes harmóniát vagy egy kis extrémitást viszünk bele.
 

Kép forrása: Pinterest.com


Le a hagyományossal, és tessék különlegesnek lenni a nagy napon! A szabályos hajtóka helyett viselhetünk hegyes hajtókával ellátott zakót, esetleg a kendőszerű vagy akár szatén anyagból készült hajtóka is feldobhatja a szettünket. Abszolút egyedi és a vőlegény személyiségét is bele lehet csempészni a kivitelezésbe.
 

 

 

Színvilág, anyagkavalkád és a kiegészítők

Színüket tekintve a meleg árnyalatok kaptak helyet a 2019-es trendekben, a már említett burgundi, lila és tintakék. Ám nem feltétlen kell az egész öltönynek ilyen színben pompáznia, hiszen van olyan vőlegény, aki nem szívesen hord többek között lilát. Aggodalomra semmi ok, az idei divat lágyszívű a trendeket nem követő férfiakkal is, és megenged fehér, világos vagy sötétszürke árnyalatú viseletet is.

Ezeket a hagyományosabb színű öltönyöket gyönyörűen fel lehet pezsdíteni burgundi, lila vagy tintakék kiegészítőkkel. Az említett színpaletták megjelenhetek a hajtókában, a díszkendőben, nyakkendőben vagy akár mintaként a zakóban. Sikert sikerre halmoz, ha az adott színű kiegészítőkhöz adott színű zoknit húz a nagy Ő – garantált a harmonikus összhatás.

Bár a menyasszonyi ruhakollekciókban még nem, a koszorúslány- és örömanya ruháknál felbukkant egy különleges anyag, a bársony. Ez a kelme a vőlegénytrendekben is képviselteti magát, hiszen egyértelműen alkalomhoz illő és sajátos jellegű.
 

Kép forrása: Pinterest


Reméljük, hasznos összeállítással rukkoltuk elő Nektek! További inspirációkért keressétek fel a galériánkat!

Képek forrása: www.hu.pinterest.com , www.instagram.com/sjsoanelondon , www.casely-hayford.com , www.bridesmagazine.co.uk

Értékelem a cikket:

Hozzászólások