Esküvői cipő újragondolva

Esküvői cipő újragondolva

A menyasszonyi ruháktól kezdve, a vőlegény szetteken át, kiegészülve az örömszülők, koszorúslányok és tanúk viseletével a menyegző legfontosabb részleteit foglalhatjuk össze. Ugyanakkor nem elfelejtendő, hogy cipő nélkül, mezítláb nem megyünk férjhez – kivéve a tengerparti szertartásokon.

Éppen olyan fontos a lábbeli, mint a többi kiegészítő. Sőt, a kiegészítők gyöngyeként is lehet emlegetni, mert olykor jobban ki lehet egy érdekesebb cipellővel fejezni a valódi személyiségünket, mint egy ékszerrel.

Az idei trendet a változatosság és a végletek uralják, megjelenik a kényelem a meghökkentés is, valamint a csillogó Hamupipőke-cipellők is helyt kaptak a kollekciókban. Formájukat illetően határ a csillagos ég: megannyi lehetőség, megannyi kivitelezés, van minden, mi szem-szájnak ingere.

A kényelmes papucsok

Papucs, mint menyasszonyi lábbeli igen furán hangzik. Ugyanakkor, ha belegondolunk, nem is akkor badarság, mint elsőre tűnik. Kényelmes, de mindenekelőtt egyedi. Viselője ki tud bontakozni, meg tudja mutatni ezáltal az igazi személyiségét, stílusát – azaz saját magát. Rengetegféleképpen tárul a nagyérdemű elé azért, hogy minden menyasszonytípus megtalálja a hozzá leginkább illő fazont, típust, stílust.

Lapos topánkák

A topánka manapság a legkedveltebb cipőforma, hiszen kényelmes, ugyanakkor stílusos és abszolút nőies darab. Lehet sportos vagy elegáns, a hatása attól függ, mihez vesszük fel. Éppen ezért a sokszínűségéért csempészték bele az esküvői divatba, hiszen ahány ara, annyi igény. A topánka tökéletes választás minden olyan menyasszonynak, aki vagy nem szeret és nem tud magassarkúban járni, vagy várandós és nem bírja a lába, esetleg egyéb okból kifolyólag jobban preferálja a lapos lábbelit. Csinos és alkalomhoz illő, ez nem kérdés!

Kép forrása: Bhldn.com

Klasszikus lábbelik

Természetesen vannak olyan arák, akik cipőt illetően a hagyományosabb fazonokat és színeket preferálják. Számukra egyszerű, de nagyszerű cipellőket alkottak a tervezők, mely tökéletes lehet akár arra is, hogy egy extrém vagy egy nem tipikus kinézetet lágyítsanak. Ugyanakkor ezeket a klasszikus vonalat képviselő darabokat is feldobták itt-ott masnival, gyönggyel vagy különleges kivágásokkal.
 

Káprázatos cipellők

A Hamupipőke-effektet nem feltétlen csak a habos-babos báli ruhákkal lehet elérni a nagy napon, hanem a csillogóbbnál csillogóbb cipőkkel is lehet érvényesíteni ezt a jelleget. Trendi lesz minden flitteres, ragyogó gyöngyös szépség, legyen az csizmaszerű, ultra magas vagy egy viselhetőbb magassággal rendelkező fazon – egy a közös bennük, ez pedig a menyasszonyhoz illő tündöklés.

Pántos szépségek

A klasszikus cipellők kategóriáját erősítik az alábbi darabok is, melyek a pántos vonással szintén hagyományosabb benyomást keltenek mind a viselőben, mind a násznép apraja-nagyjában. Ebben a kategóriában is rengeteg stílus megjelenik és előfordul, hogy ötvöződik is, így kaptak helyet olyan darabok, mint például a gyöngypántos vagy tolldíszítésű  darabok.

Extrém fantázia

Ha a papucsok nem hökkentettek meg eléggé, akkor a szandálok garantáltan meg fognak! Jövőre nem lesz ciki, ha lábujjközös szandálban mész férjhez, sőt! Ha igazán egyedi, extrém akarsz lenni, válassz ilyen lábbelit a nagy napra! Egyértelműen előnyös, hiszen kényelmes, szellős és abszolút trendi. Mi kérdés nélkül bevállalnánk, és Ti?
 

Kép forrása: Pinterest.com

Színkavalkád

A 2019-es koszorús-, örömanya- és vőlegénytrendekben megjelennek egyedi színek, többek között a burgundi, lila és a tintakék. Bár a menyasszonyi sziluettek tekintetében ezek a színkombinációk nem kaptak helyet a ruharepertoárban, mégis kiegészítőkben vagy éppen a cipőkben visszaköszönhet.

Keressétek galériánkat a további képekért!

képek forrása: www.hu.pinterest.com , www.bhldn.com , www.vogue.com

Értékelem a cikket:

Hozzászólások