Lazaro kollekció 2019

Lazaro kollekció 2019

Biztosan sokan nézitek a TLC menyasszonykörben kedvelt műsorát, a Mondj igent a ruhára! című sorozatot. Ha máshonnan nem is, innen ismerős lehet a Lazaro márka. A felső kategóriás esküvői ruhák közé tartozik, és a sorozatimádók tudják, hogy ha egy Lazaro ruha szóba kerül, akkor kifinomultságra, páratlanságra, elbűvölő miliőre lehet számítani.

Szinte minden egyes alkalommal, mikor előkerül egy ilyen sziluett, az adott ara ezt választja. Megmutatjuk, miért!

Az idei kollekció egésze a nőies vonalakról szól, kecses, idomokat kiemelő vonásokkal rendelkező ruhákkal rukkolt elő a tervező. Változatos a repertoár azért, hogy oly sok ara igényét ki tudja elégíteni.
 


In medias res kezdéssel indítanánk bemutatónkat, ami annyit tesz, hogy egy csodaszép, Csingilinget is ámulatba ejtő darab ismertetését vesszük először górcső alá.
 


Ha nem csillogó anyagból készült volna el ez a sziluett, akkor egy egyszerű, lágyabb esésű trombita fazonról beszélhetnénk, mely kecsesen kiemeli az ara vonalát. Ám a tervező fantáziájának köszönhetően, ez nem így történt, és bátran kijelenthetjük, hogy a ruhacsoda miliőjét ez a káprázatos, aranyban ragyogó, mintás kelme emeli az egekbe. Mélyebb, szív alakú dekoltázsa vonzóvá teszi viselője megjelenését, melyet kiegészít a vékony, gyöngydíszes pánt előkelősége. Mindezt megkoronázza a ruha hátoldala, mely a vad eleganciát képviseli az összhatásban. A dekoltázsnál mélyebb, V kivágású hátkialakítással bíró ruha vonzó külsőt kölcsönöz mind a menyasszonynak, mind a sziluettnek. A gyöngyökből kirakott pántdíszek még előkelőbb hatást érnek el, így válik ez a ruhaköltemény nemcsak a tündöklést kedvelő arák, hanem a különleges eleganciát kereső menyasszonyok kedvenc darabjává is.

Egy arát sem szeretnénk megfosztani eme ruhacsoda elbűvölőségétől, de muszáj tudatnunk Veletek, hogy a trombita fazon nem feltétlen áll mindenkinek előnyösen. Mivel szinte tökéletesen visszaadja az idomokat, ezért főként a homokóra alkatú menyasszonyoknak ajánljuk.

Maradjunk még egy ruha erejéig a színes esküvői ruhacsodák talaján, és vessünk egy pillantást az alábbira.
 


Anyagát tekintve hasonló az előzőhez képest, mégsem ugyanaz. Ez is csillogó, de másképp: kevesebb minta díszeleg a ruhán, ezért kevésbé tűnik ragyogónak az összhatás – de mint tudjuk, a kevesebb, néha több! Bár nem báli típusú fazonról beszélünk, mégis megjelenik a sziluettben a báli hangulat, mely főként a ruhaujjak kialakításának köszönhető – és persze a ragyogásnak. Ez az ejtett váll a Disney hercegnők közül Belle-t idézi meg, és hát ki ne szeretne akár csak egy napra is Disney hercegnő lenni? Érdemes szemügyre venni, hogy az ejtett ruhaujj nem csupán egy egyszerű, lenge anyagból készült, hanem virágminták összjátékaként jött létre, elérvén így a különleges hatást. Ezt az egyediséget növeli tovább a mellkivágást díszítő áttetsző anyag és a vékony, kecsességet sugalló pántok. A ruha dekoltázsa merész V alakban összpontosul, mely abszolút a szexi vonalat képviseli a miliőben. A szoknyarész alján díszelgő, mintázatlan sáv szintén sajátos jelleget mutat, miközben mondhatni keretet ad a ruhának.

A-vonala miatt szerencsés modellnek tekinthető, mert többféle alakon jól tud mutatni. Előszeretettel javasoljuk minden homokóra-, körte-, molett- és fiús alkatú menyasszonynak!
 


Gyönyörű szatén szoknyarésszel rendelkező sziluettel rukkolt elő a tervező. Imádjuk a szatén különleges eleganciáját, előkelőséget sugárzó mivoltát. Bizonyára sok ara szívét ejti rabul ez az anyag, valószínűleg ezért esett erre a választása az alkotónak. Ezt a már önmagában is elegáns jellegű kelmét koronázta meg a csipkeberakásos felsőrésszel. Azonkívül, hogy a mély, V alakú dekoltázs szembetűnő szexiséget, vonzó megjelenést kölcsönöz viselőjének, érdemes megfigyelni, hogy a nagyobb hatás elérése érdekében illúziós anyagon képzelte el a tervező a csipkedíszeket. Bámulatos, hogyan válik egy kecses, előkelő nőiességet sugalló ruha dögös modellé. A két stílust végeredményként a csipkék hozzák össze, hiszen a pántokból indulva a szatén anyagot is átölelve jelennek meg a ruhakölteményen – mi ez, ha nem igazi művészet? Ugyanakkor az alkotó egy kis turpissággal bolondította meg az összhatást: zsebekkel látta el az alsórészt. Így válik végül lezserré a szaténszoknya, s az egész miliő bájos benyomást kelt csodálóiban és viselőjében egyaránt.

Szabásából adódóan – az előző modellhez hasonlóan – a körte-, fiús/modell-, molett- vagy homokóra alakú arák legszebb kiegészítője lehet a nagy napon!

A kollekció talán legszexisebb darabjával zárjuk a bemutatást.
 


Felsőrészét nézve hasonlóságot érzünk az előző ruhával, ugyanakkor nem teljes az egyezés. A tervező itt még merészebbre vette a figurát, és jóval mélyebb mellkivágással álmodta meg a sziluettet. Ám azért, hogy azoknak is kedvezzen, akik nem szeretnének láttatni mindent, egy áttetsző anyaggal egészítette ki a dekoltázs alját, mellyel egy leheletnyi sejtelmességet is vitt az összhatásba. Itt is illúziós anyagból készült a felső, melyet csipkeberakások díszítenek, elérvén így a bájos benyomást. Ezt a vonzó küllemet a chiffon szoknya töri meg, mely az angyalokra jellemző ártatlanságot, könnyedséget, szabadságot érezteti. Ám csak egy darabig, ugyanis a hófehér, egyenes szabású alsórészt egy felskicceléssel bolondította meg a tervező, mellyel feltette a pontot az i-re. Mindezek harmóniájából született meg ez a határokat feszegető, kimondottan szexi modell, mely garatált sikert arat a násznép körében.

Egyenes vonala miatt tökéletes választás minden homokóra- és alma testalkatú menyasszonynak. Irigykedve gondolunk Rátok, kiket ilyen formával áldott meg a mindenható!

Lazaro 2019-es tavaszi kollekciója megannyi érdekes és szemet gyönyörködtető darabbal van teli, melyeket érdemes szemügyre venni galériánkban!


Képek forrása: www.brides.com , www.facebook.com/LazaroBridal

Hozzászólások