Yolan Cris kollekció 2019

Yolan Cris kollekció 2019

Tervező idén rengeteg ruhával rukkolt elő, szám szerint 79 darabbal. Megannyi stílus és fazon jelenik meg a repertoárban azért, hogy garantáltan megtalálja minden típusú menyasszony A RUHÁT. Sajnos az összes ruhacsodát nem tudjuk Nektek részletesen bemutatni, ám a galériában mindet megtekinthetitek, de előtte ámuljatok-bámuljatok a következő 7 ruhakölteményen, melyeket próbáltuk úgy kiválasztani, hogy különböző arák igényeit kielégítsük.


Alapvetően egyedi az egész kollekció, ezért egy könnyen megemészthető darabbal kezdjük összeállításunk bemutatását.
 


Sajátos jellegű, ugyanis a fél oldalas felsőrész nem mindennapinak számít. Ugyanakkor egy nagyon egyszerű részlet, mellyel könnyedén feldobhatjuk a megjelenésünket. Ezt felhasználva született meg ez a ruhacsoda, melynek áttetsző anyagát csipkével és apró csillogó gyöngyökkel díszítette a tervező. A vonzó miliőt a felskiccelt szoknyarésznek köszönhetjük, illetve a fedetlen váll is szerepet játszik a hatás elérésében. Nőiessé teszi a sziluettet az apró pamacsdísz a derékon, illetve a könnyed, légies szoknya, melynek előnyös tulajdonsága, hogy kényelmes is.

Szabása A-vonalú, melynek oly sok ara örül, hiszen ez az egyik legkedveltebb fazon, valamint igen sok alakon jól mutat: legyen az körte, molett, fiús vagy homokóra.

Maradjunk még egy kicsit két lábbal a talajon és vessünk egy pillantást ezekre a csodaszép és hétköznapibbnak tekinthető esküvői ruhákra.
 


A hétköznapibb nem azt jelenti, hogy unalmas – ezt jó, ha tisztázzuk. Az első ruhában összpontosul minden, mit néhány ara preferál: hagyományos fazon megbolondítva néhány szokatlan részlettel. Alapjában véve egy báli ruha fazonról beszélhetünk, mely attól válik különlegessé, hogy elől rövidebb, melynek köszönhetően láthatjuk a menyasszony formás lábait. Díszítettségét tekintve gazdag, így biztosítja a kötelező tündöklést. A ruha felsőrészét tervezőnk tollakkal tette még egyedibbé, megkoronázva így a csillogó gyöngyök által kreált összhatást.

Fazonjából adódóan a fiús- és körte alakú arák legjobb barátja. A hercegnős külsőt ez a ruhaköltemény is garantálja, ez nem kétség.

A második modellből árad a királynő eleganciája – nem csoda, hiszen a tervező az idén fénykorát élő Meghan-effektet használta fel. Ám nemcsak a csónak nyaknak köszönhető az előkelőség, hanem a ruha mintája is erről árulkodik: megidézi a palota hangulatát, gyakran használt motívumait. A hosszú ujj is ezt a vonalat képviseli, így válik tökéletessé a királynői miliő. A sziluett A-vonala is hordozza ezt a kifinomultságot, a már említett eleganciát. Alapvetően egy egyszerű ruháról beszélünk, melynek bája éppen ebben a klasszikusságban rejlik.

A-vonalú szabásának hála a molett-, körte- vagy fiús/modell alakú menyasszonyoknak is előnyösen állhat. Mi bátran ajánljuk!

Idén igen trendinek hatottak a mindennapok divatjában az overallok, a kezeslábas kivitelezések. Ezt a divatot követve jöttek létre az alábbi ruhaköltemények is.
 


Az első overall színét illetően abszolút a hagyományos vonalat képviseli, ugyanakkor az egész összhatása már másról tanúskodik. Buggyos ujja a régi idők divatját idézi fel, s emiatt válik igen nőiessé is ez a darab. A merész, V alakú dekoltázs szexisséget visz a sziluettbe, melyet megtör, avagy „a mederben tart” a karhoz simuló, hosszú ujj. A ruha által létrehozott vonzó kisugárzást enyhíti a derékdíszként funkcionáló masni.

Ezzel szemben a második kezeslábas a kollekcióra jellemző feltűnőséget képviseli. Már az arannyal kombinált tört fehér szín is sajátos vonással bír, erre csak ráadásként reagálnak a ruha többi részletei. Két részből áll a ruhaköltemény: egy kabátkából, mely a diótörőre asszociál, illetve magából az overállból, mely a lezser lazaságot testesíti meg. Ennek a 2in1-ben ruhának előnyös tulajdonsága, hogy különválaszthatók, így ejtik rabul oly sok ara szívét. Alsórészének buggyos kivitelezése is szintén a hétköznapok trendjét reprezentálják, elérvén így a különleges, ugyanakkor kényelmes hatást.

Ezek a kezeslábas fazonok szerencsés szabásúak, ugyanis bármilyen formájú menyasszonyon előnyösen tudnak állni, így válnak szintén kedvelt modellekké.

Elindítottuk a lavinát, így hát lássuk, milyen jellegzetes darabokat tartogat még számunkra a tervező!
 


Feketét kedvelők előnyben! Azt kell, hogy mondjuk, ilyen ruhacsodával még nem találkoztunk idén. Egyediségből jeles, ez kétségtelen. De miben is rejlik az érdekessége? Alapjában véve egy pántos, V mellkivágású fehér, testhez simuló, lenge ruháról beszélhetünk, melyet kiegészítettek néhány fekete részlettel. A neccharisnyaszerű anyag a gazdag mintázatával koronázza meg igazán az összhatást, mely nemcsak a lábat díszíti, hanem a felsőtestet és a karokat is körbe fogja. Az egész sziluett a fátyolszerű, áttetsző, írásdíszes anyaggal válik tökéletesen különccé.

Bátran állítjuk, hogy ez is egy olyan darab, mely mindenkinek jól áll. Ám előnyben az alter-, emós- vagy gót stílusú, esetleg rocksztár arák, hiszen garantált a siker, ha erre esik a választásuk!

Bemutatónkat a kollekció legdurvább darabjával zárjuk. Felkészültetek?
 


A színkombináció is szembetűnő – pláne nálunk, ahol a hagyomány szerint az újdonsült feleségek éjfél után a piros színű menyecske ruháikat öltik magukra –, ugyanakkor a fazonról se árt említést tenni. Az egész harmóniája miatt lehet azt mondani, hogy ez ám az egyedi és különleges ruha! Felsőrészét tekintve egy hatalmas vörös rózsabimbóra asszociálhatunk, mely a szerelem és a romantika szimbólumaként lehet jelen mind az esküvőn, mind a menyasszonyi ruhán. Alsórésze rózsaszín tüllből készült, melyet a rakott szoknyás jelleggel bolondított meg tervezőnk.

Mivel az óriási részletek dominálnak a sziluetten, ezért szerencsés darabnak is tekinthetjük, hiszen nem hangsúlyozza ki az ara vonásait – bár ez nézőpont kérdése, ugyanis van olyan menyasszony, aki éppen, hogy meg akarja mutatni csodás alakját. Ám akinek ez nem áll szándékában, annak ez a tökéletes ruha, melynél egyértelmű a násznép állának leesése.

Megannyi ruhacsodát álmodott meg tervezőnk, melyeket az alábbi galériánkban szemügyre is vehettek!


Képek forrása: www.brides.com

Hozzászólások