Koszorúslányruha 2019

Koszorúslányruha 2019

A koszorúslányok – átvitt értelemben véve – a legszebb kiegészítői az esküvőnek. Nemcsak a kellemes összképért felelősek, hanem az ara támaszaként is helyt kell állniuk a nagy napon. Hazánkban még annyira nem elterjedt a 6-8, esetleg 12 fős koszorúslány kíséret, pedig minél többen vannak, annál egyedibb az összhatás, nem beszélve a csodás képekről, melyeket a menyasszonnyal együtt hangulatos emlékképként készíthetnek róluk.


2019-ben virágkorukat élik a rózsaszín különböző árnyalatai, az úgynevezett köntös ruhák, azaz a deréknál megkötős, felül szűkebb, lefelé pedig A-vonalban bővülő fazonok, illetve a kétrészes sziluettek. Az év színpalettája elsősorban melegebb árnyalatokat foglalja magában, melyek meghittséget árasztanak, ugyanakkor az idei ultraibolya nyüzsgése után nyugalmat árasztó színskála is megjelenik az év színei között.
 


Trendek

Míg 2018 a testhez álló darabokat, ruhaujjakat részesítette előnyben, addig 2019-ben a lengébb stílusok kerülnek előtérbe. Ennek köszönhetően az elegáns jelleg helyett 2019-ben a bohókás, vidámabb vonások lesznek a mérvadók. Megkötős vállmegoldások, fedetlen vállak, egyvállas modellek is uralkodók lesznek a koszorúslányruhák körében, hiszen egyszerre sugallnak eleganciát és szexiséget – garantált a siker!
 


A „wrap dress” elnevezésű sziluettek hódítani fognak a kíséret körében, hiszen könnyed és légies megjelenést kölcsönöznek a viselőknek. Alapvetően egy lenge nyári ruhafazonról beszélhetünk, melyet úgy tehetünk megfelelővé a szertartásra, hogy színét tekintve a pasztell árnyalatai között keresgélünk – nem túl kirívó és abszolút elegáns lesz ezáltal az összhatás.
 


A kényelem mintaképeként hódít 2019-ben a kétrészes koszorúslányruha, mely egyrészt sikkes, másrészt rendkívül komfortos hatást kelt mind a viselőjében, mind a csodálóiban. Lehet szexi vagy visszafogott, elegáns vagy bohém, a lényeg, hogy jól érezze benne magát a koszorúslányod. Hiszen itt is igaz, ha a koszorúslány boldog, a menyasszony is boldog!
 


A színek mellett az anyagokban is megjelenik az újdonság ereje, mégpedig a bársony szerepében, mely főként téli esküvőkre alkalmas. Rendkívül elegáns és előkelő hatással bír, melyet azzal tudunk enyhíteni, ha más kelmével kombináljuk, mint például a szaténnal. Stílusát tekintve határ a csillagos ég: dögös, elegáns, visszafogott vagy egyszerű. Fazonját illetően sincs előnytelen darab.
 


A fazonokban is érezhető a változás szele, hiszen 2019-ben teret nyernek az úgynevezett teaszoknyák, azaz a vádli közepéig érő szoknyahosszok. Abszolút bohém és vidám benyomást kelt, illetve megidézi az 1950-es évek ikonikus női divatját. Itt is rengeteg változat létezik, az esküvő tematikájának megfelelően lehet válogatni a szebbnél szebb sziluettek között.
 


A teaszoknyák mellett a lépcsőzetes szoknyamegoldások is versenyben állnak, melyek talán még egyedibb hatást érnek el, mint az ’50-es évek divatját felidéző szoknyák. Egyértelműen feltűnő és különleges választás, de határozottan emlékezetes is! Derűt és fiatalos jelleget visz mind a sziluettbe, mind a szertartás miliőjébe. Mindezt meg lehet bolondítani áttetsző anyagokkal is, melyek az esküvői ruhaiparban is jelentős szerepet töltenek be mostanság.
 


A nyári ruhákra emlékeztető, hatalmas virág- és egyéb mintájú darabok is megjelennek a 2019-es koszorúslány trendekben. Szintén különleges hatást lehet velük elérni, mellyel emlékezetessé tehetjük mind a nagy napot, mind az elkészült képeket. Kültéri szertartásokhoz igazán passzoló kivitelezés!
 


Bár senki nem szeretné, ha a koszorúslány szexisebb lenne az ifjú párnál, de mindenekelőtt az aránál, mégis belecsempésztek a 2019-es trendekbe némi szexualitást. A felskiccelt szoknyarészek lesznek hangsúlyosak a koszorúslányruhák tekintetében.
 


Galériánk rengeteg koszorúslányruha inspirációt tartogat még a Számotokra, így érdemes szétnézni ott is!

Képek forrása: www.hu.pinterest.com

Hozzászólások