Kedvelt színek és formák a 2019-es esküvőkön

Kedvelt színek és formák a 2019-es esküvőkön

Színkavalkád

Alapvetően a 2019-es esküvői divatot a végletek uralják, mely megjelenik mindenben, ami a nagy nap létrehozásához szükséges: ruhák, dekoráció, helyszín, étel-ital. Csak a képzeletünk szab határt valami csodálatos megálmodásában!

Az esküvői viseletek színvilága

A klasszikus darabok mellett helyt kapnak az extrém, nem mindennapi és gyakran színes sziluettek is az esküvői ruharepertoárban. A szokatlanság nem feltétlen csak a díszítésben rejlik, ugyanis megannyi egyszerű ruhacsoda jelenik meg a 2019-es trendben, melyek feltűnő színük miatt válnak különlegessé és igazán merésszé. Az összeállítás széles színskálán mozog, a naturális színektől kezdve, a halvány árnyalatokon át, egészen a mély tónusokig a teljesség igénye nélkül jelen van minden. A fent említett színkombinációk összességében jellemzők a menyasszonyi-, vőlegény-, koszorúslány- és örömszülőtrendekre is.
 


A menyasszony egyik legfontosabb "kiegészítője" talán a smink. 2019-ben a csillogó árnyalatok viszik a prímet, többek között a metál, bronz és réz, megadva így a kellő tündöklést az arának.
 

Kép forrása: weddingforward.com

Dekorációs árnyalatok

A dekoráció lehet akár élő-, akár papírvirág, lufi vagy egyéb kelméből előállított dísz, a hangsúly az összképen van.  A mély tónusoktól kezdve a világosabb árnyalatokig szinte minden megtalálható a repertoárban. A legfelkapottabb szín a burgundi, smaragdzöld és a türkizkék lesz, melyek az esküvő minden kiegészítőjében jelen lehetnek: koszorúslányruhákban, helyszíndekorációban, menyasszonyi csokorban és sorolhatnánk még.
 


Bár az utóbbi évek slágerszíne a rosegold volt, lassan lecseng a mindenkit rabul ejtő tónus, és teret enged más árnyalatoknak is. Éppen ezért nem lövünk mellé akkor sem, ha arany-ezüst dekorációban gondolkodunk, mert idén ismét fénykorát éli e két elegáns szín. Ugyanakkor a metálszín is egyre keresettebbé válik, mely megadja a kellő tündöklést.
 


Igen keresett minden naturális, erdei, természetes kreáció, legyen az dekorációs elem, menyasszonyi ruha vagy egyéb kiegészítője a násznak. Talán mindenki egyetért velünk abban, ha azt mondjuk ezt a trendet leginkább a dekorációban tudjuk megvalósítani, hiszen e téren megszámlálhatatlan lehetőség tárul elénk: farönkök, fabútorok, élővirágok, fények stb. A természetes faszín mellett a zöld különböző árnyalatai, a szivárvány színei, az égbolt színe, csillagok fénye is szerepet játszhat a menyegző dekorációjának megtervezésében.
 

Kép forrása: www.hu.pinterest.com

Formák, alakzatok

A 2019-es trendnek megfelelően a hatszögletű eljegyzési gyűrű játszik szerepet, mely abszolút egyedi és sajátos. Emellett a nagy méretű kövek, csillogóbbnál csillogóbb kivitelezések viszik  a prímet.
 

Kép forrása: 77diamods.com


Ám gyűrűkön kívül másmilyen formában is jelen vannak a különbözőbbnél különbözőbb alakzatok, de mindenekelőtt a geometriai formák. A hétköznapokban terjedtek el leginkább ezek a minták, melyek feltűnnek pólókon, kiegészítőkön vagy akár a lakásdekorációban is, s ez a trend bekebelezte az idei esküvői divatot is. A menyegző keretein belül megjelenhetnek az ara öltözékben, kiegészítőkben, asztaldekorációban vagy akár a meghívón is.
 


A torták terén szinte ötvöződnek a trendi színek és formák, így jönnek létre olyan tortacsodák, melyeknek különlegessége a sokszögletű formákban, mély tónusokban és gazdag díszítettségükben rejlik. Ámbár emellett képviseltetik magukat a több részből álló torták is, melyek nem minden esetben hasonlítanak a tipikus esküvői tortákra.
Szerző: Osgyáni Blanka


Galériánk megannyi érdekes és inspiráló képet rejteget még, keressétek fel bátran!


Képek forrása: www.hu.pinterest.com, www.verawang.com, www.weddingforward.com, www.static.weddingchicks.com, www.whimsicalwonderlandweddings.com, www.modernwedding.com.au, www.weddingchicks.com, www.mywedding.com, www.77diamods.com, www.100layercake.com, www.bespoke-bride.com, www.gracefulcakecreations.comwww.the228insterling.com

Hozzászólások