Házassági Horoszkóp avagy milyen feleség, férj leszel?

A Bika jelmondata is lehetne; mindenekelőtt a család, ezért tudatosan készül a házasságra. Viszonylag korán megtalálja élete párját, bár nem árt óvatosabbnak lennie, nehogy családteremtő vágyai rossz kapcsolatokba hajszolják.

 Kos

(03.21.-04.20.)

A Kos igen független típus, de egy boldog családi élet megvalósítása számára is szent. Sokan fiatalon első hévből, dacból mennek férjhez, így ezekre a kapcsolatokra megpróbáltatások várnak. A másik véglet lelke mélyén mély alapokra vágyik, amelyekre hosszú távon támaszkodhat. Ne engedje befolyásolni magát a döntő lépés előtt, nyugodtan hagyatkozhat belső lelkierejére.

 Bika

(04.21.-05.21)

A Bika jelmondata is lehetne; mindenekelőtt a család, ezért tudatosan készül a házasságra. Viszonylag korán megtalálja élete párját, bár nem árt óvatosabbnak lennie, nehogy családteremtő vágyai rossz kapcsolatokba hajszolják. Ha távol kerül szeretteitől akkor nyugtalan magatartást tanúsíthat. Mindenkinél jobban jellemző Önre, hogy házasodó típus, sok energiát fektet a kapcsolatba, kész áldozatokra, hogy megóvja kapcsolatát.

 Ikrek

(05.22.-06.21.)

Az Ikrek nincs könnyű helyzetben, mert legtöbbször egymásnak ellentmondó dolgokat akar. Vágyik a biztos otthonra, a melegségre de tartós kötelékre képtelen, nehezen viseli a felelősséget, megrettenhet a házasság súlyától. Csak olyan partnert válasszon, aki határozott, erős, mert mellette megnyugszik, tudja, hogy rábízhatja magát. Gyermeket későn vállal és így is szüksége van a saját mozgásterére.

 Rák

(06.22.-07.22)

Számukra a biztonság lételem, amit leginkább a család adhat meg számukra, ezért gyakran igen fiatalon, szinte bármi áron férjhez mennek. Szereti érezni azt, hogy támaszt, és szeretetet kap választottjától. Örökös szeretetéhségben szenvednek, és ennek köszönhetően gyanakodóak is lehetnek partnerükkel szemben. Szívesen vállalnak gyermeket, szeretnek gondoskodni, otthon tenni-venni, bár erős önmegvalósító hajlamuk van.

 Oroszlán

(07.23.-08.23)

Önbizalomban nincs hiánya, ha szeretetteljes családi légkörben nőtt fel, és bizony akkor egy nagyon is kiegyensúlyozott emberré válik. Asszonyként is nagyon erős, individualista lény. Könnyen szerelembe esik, de nagyon nehéz lekötni érdeklődési körét. Igényli, hogy behódoljanak neki, erősen él benne az uralkodási vágy. Később talál társat, ám ha egyszer dönt, vállalja a felelősséget és akár áldozatokra is kész családjáért.

 Szűz

(08.24.-09-22)

A Szűz szeret visszahúzódni magányába, ilyenkor nem tűri el, ha megzavarják, akkor még szeretteibe is képes belemarni. Fontos számára a munka, mindenről megvan a saját véleménye, és ezt sokszor hangoztatja is. Egyébként kötődik szeretteihez, és saját családot is akar, de nála a racionális döntések kerülnek előtérbe. Ha komolyan döntött eltökélten készül a nagy pillanatra, és onnantól mindent alávet fogadalmainak.

 Mérleg

(09.23.-10.23)

Ők a tipikus nők, elbűvölők titokzatosak, köztudott róluk, hogy házasságra teremtették őket, mégis nehezen kötelezik el magukat. A romantika ha elmúlik, akkor jön csak az igazi próbatétel, hogy szembenézzen a hétköznapokkal. Magára és környezetére igényes, szereti a szép dolgokat, számára a család az otthon azt jelenti, hogy ott béke, csend és rend uralkodik.

 Skorpió

(10.24.-11.22.)

A legszenvedélyesebbek egyike, erős ösztönei, érzései és szexualitása vezérlik. Azonban ezt ritkán mutatja ki, talán a külvilág felé egy „álarcot” hord, zárkózott, fegyelmezett. Magánéletébe „kopogás nélkül” belépni tilos. Ha ez mégis megtörténne akkor az annyit jelent, mint a külső morcos magatartás mögött rengeteg szín, jóérzés, szeretet, gazdagság lakozik. Sokáig kalandozik, miután kitombolta magát, alapít családot akkor viszont számára szent a családi élet, félrelépéseket nem tűri el, Isten óvjon mindenkit attól, hogy azt egy skorpióval megtegye.

 Nyilas

(11.23.-12.21.)

A Nyilas köztudottan a szabadság é a függetlenség megtestesítője. Az a típus, aki szereti a sportot, vidám, élettel teli, szereti az embereket megnevettetni, imádja a zajos, pörgős életet, tobzódik a földi örömökben. Heves természetük képtelen az alkalmazkodásra. Későbbiekben valamelyest megnyugszik és inkább szellemi távlatokat keres. Ha talál hozzá illő párt, aki eme tulajdonságait tudja tolerálni, nem köti gúzsba. Szívesen gondoskodik vendégeiről saját otthonában.

 Bak

(12.22.-01.20)

Erős és karakán egyéniség, mégis elveszettnek érzi magát egyedül, szüksége van társra. Amúgy a legnehezebben megközelíthető ember, de nem lehetetlen. Számára roppant fontos a biztonságérzet. A szerelemben félénk, nehezen teremt kapcsolatot, de ha megnyílik, ragaszkodó és odaadó. Házasságot csak akkor köt, ha nagyon biztos a dolgában, házasságát tudatosan éli meg, igyekszik elvonatkoztatni érzelmeitől, érzelmi éltében a bizalom és a közös megértés uralkodik. Lelkiismeretes, támasza és vigasza családjának.

 Vízöntő

(01.21.-02.18.)

A Vízöntő kérdésében legfontosabb dolog az, hogy nagy hasonlóságot mutat a nyilassal. Bár önálló és talpraesett lények, mégis korán házasságot kötnek, és ragaszkodnak házasságukhoz. Szinte biztosra vehetjük, hogy szerelme, párja előbb a barátja volt és csak később estek szerelembe. Nem könnyű velük együtt élni, ellentmondásosak, és szeszélyesek. Egyik pillanatban bájos kiscicák, másikban pedig már véres ragadozók. Erős társra van szükségük, bár mindvégig kikövetelik maguknak függetlenségüket. Nagy bennük a gyermek iránti vágy, akit anyatigrisként védelmeznek.

 Halak

(02.19.-03.20)

Ha pozitív oldala kerül előtérbe olyan lehet mint a ma született bárány, leendő párjára úgy figyelget, mint a leghűségesebb pulikutya, még annál is jobban. Egyszerre gyengéd és szenvedélyes, szelíd és temperamentumos, követelőző és önfeláldozó is lehet. Hajlamos arra, hogy a kapcsolatáért túl sok mindent megtegyen, kitegye a szívét a partra…”, de csak a házasság nyugtatja meg igazán, csak így érzi magát biztonságban.

Képek forrása: Pinterest.com
Főkép: Photo by Will O on Unsplash

Sok boldogságot kíván a