Virágok az esküvői járművön

Virágok az esküvői járművön

Az esküvői jármű szintén fontos szerepet tölt be a nagy napon. Ezt látja meg először a násznép, mely megalapozza az első benyomást az ifjú párról, így igen fontos a külleme. A továbbiakban bemutatjuk, miként dekorálhatjátok a lehető legelőnyösebben a menyegzői járművet.

Alapvetően sokféle járgányt lehet  esküvői járműként használni a nagy napon, ezért sokszor megjelenik a standard autó mellett egy bicikli, kismotor vagy lovaskocsi is – minden az esküvő témájától függ.
 


Hogyan érdemes díszíteni?

Fontos, hogy tartós legyen, ezért az élővirágokon kívül egyéb dekorációs elemet is érdemes használni: textilszalagok, masnik, bojtok, rojtok, pomponok és sorolhatnánk még. Mindez az esküvő stílusától, tematikájától függ, hiszen a szállító eszköznek is passzolnia kell a többi dekorációs elemhez.

Ugyanakkor azt is figyelembe kell venni, hogy milyen típusú maga a jármű. Minél klasszikusabb a külleme, színvilága, annál kevesebb díszt rakjuk rá, hogy tökéletes legyen az összkép.

Arra is ajánlatos gondolni, hogy az élővirág mérete kompatibilis legyen a járgány méretével és vonásaival, hiszen nem az a cél, hogy csupán egy nagy virágot lássunk a járműből. Érdemes kikérni egy szakértő véleményét a virágmérettel kapcsolatban (is).

Milyen virágok közül válasszunk?

Ha nem az évszak alapján akarjuk kiválasztani a virágok fajtáit, akkor örömmel tudatjuk Veletek, hogy léteznek ún. standard virágok, melyek az év minden szakaszában a rendelkezésünkre állnak. Ebbe a kategóriába tartozik az örök kedvenc rózsa, melyet abszolút a szerelem szimbólumaként tartanak számon, valamint a hortenzia, melyből a hatalmas virágfejeknek köszönhetően akár látványos pasztell vagy egyéb színű dekoráció is készülhet.
 


Használjunk rengeteg zöldet, melyek önmagukban is szembetűnők, nemhogy a virágok kiegészítőjeként.

Színvilág

A színek tekintetében fontos a szállítási eszköz alapszínét is szem előtt tartanunk. Egy fehér vagy pasztell alapszínű esküvői jármű díszítésénél használjunk mély tónusú dekorációs elemeket, melyek pompásan kitűnnek az alapközegből és vegyük figyelembe az esküvőn használt színvilágot, a menyasszonyi csokor virágait is.
 

Kép forrása: harangvirag.hu

Sötét vagy fekete járműnél bátran dekoráhatunk élénk, világos árnyalatokkal, hogy meglegyen a kellő kontraszt.
 

Kép forrása: harangvirag.hu


Ugyanakkor a kedvenc árnyalataink alapján is megválaszthatjuk a járgány dekorációs színeit. A hangsúly mindig az ifjú pár elégedettségén van!

Tipp: Bízzuk nyugodtan magunkat a virágkötő szakértelmére, hiszen náluk jobban senki nem tudja megvalósítani mindazt, amit az Ti megálmodtatok.

Képek forrása: www.youtube.com, www.myweddecorations.blogspot.com, www.rockmywedding.co.uk, www.hu.pinterest.com, www.harangvirag.hu, www.weddingblessing.hu

Hozzászólások