Tápadomány

Támogasd a mentett hegylakókat 1-2 kg táp felajánlásával. Amint összegyűlik egy nagy zsáknyi felajánlás (12 kg), azt a webáruházból azonnal továbbítják is a Hegylakóknak. A felajánlók nevét (amennyiben hozzájárulnak) oldalunkon kitesszük.

Mentés előtt és a felépülés után


Lehetőségetek van kilóra adományozni tápot nekünk a Ring-Mancs Kft. segítségével. Kétféle hipoallergén tápot szoktunk etetni a kevésbé illetve a súlyosan allergiás hegylakókkal, hogy a rehabilitációjuk sikeres legyen.
 

BRIT CARE BÁRÁNY-RIZS

Az alábbi linken: BRIT Care
Ára mindössze: 1000 Ft / kg

Amit tennetek kell:

  1. tegyétek a kosárba a tápot annyiszor ahány kg-ot fel szeretnétek ajánlani
  2. ha saját részre nem szeretnétek rendelni, akkor mindenképp az átutalást válasszátok a fizetési módnál, egyéb esetben a megrendelt termékekkel együtt számlázzuk a felajánlást és utánvéttel lesz fizethető
  3. mindenképp adjátok meg személyes adataitokat, mert a számlát a Ti nevetekre állítjuk ki
  4. a bankszámlaszámot a számlán, amit emailben küldök a rendelés leadása után, megtaláljátok, de előbb is el lehet utalni, ugyanis csak az utalás beérkezése után tudjuk a tápot megvásárolni: 11600006-00000000-45939943


Amint összejött egy nagy zsákra való már szállítják is a WRH-nak. A Ring Mancs kínálatából az alábbi termékek megvásárlásával támogathattok minket: Nature Diet kutyakonzerv (bárányos, halas vagy sensitive).

Támogasd a Westie Rescue Hungaryt 1 kg táp felajánlásával. Amit összegyűlik egy nagy zsáknyi felajánlás (12 kg) azt a Ring - Mancs azonnal továbbítja is a Hegylakóknak!


Van, amikor megmentünk egy állatot, és nem is sejtjük, hogy ezzel önmagunkat mentettük meg.
---------------------------
CSATLAKOZZ A SEGÍTŐ KÖZÖSSÉGHEZ!
 

E-mail: jotekonysagazeskuvon@menyegzolap.hu
Twitter oldal: Jotekonysagazeskuvon


Képek forrása: Pinterest.com, Rigmancs.hu, Webareal.hu