Hogyan használd esküvődön a Pantone színeit

Hogyan használd esküvődön a Pantone színeit

A Pantone Color Institute minden évben kiadja a következő év színeit, melyet a Pantone View-ban tesznek közzé azért, hogy a divattervezők, virágkötők, dizájnerek, esküvői szakemberek és más irányt mutassanak az aktuális trendszínekben.

Öt különböző színpalettát hoztunk nektek, amelyek tartalmazzák a PANTONE 16-1546 Living Coral árnyalatot, mely 2019-ben az év színe is lett, hogy segítsük az idei és a következő évi esküvők színvilágának kiválasztását.  

Használjátok a különleges árnyalatokat és varászoljátok el avendégsereget a színek dinamikus természetével a különféle esküvői dekorációs kombinációkban.
 

Csillámló napnyugta

Merész és ragyogó, a káprázatos színkép emlékeztető palettája az ég felé asszociál, amikor a nap felkel és lenyugszik. Az év színe a PANTONE Living Coral energiát ad és élénkít, ezáltal hozzáadva egy kellemes melegséget.

Simpatico

Ez a paletta egyfajta tisztelgés az egész világ bőrtónusainak a képviselői felé. Az egyes finom pinkes árnyalatokkal fantasztikusan kombinálhatóak a tónusos árnyalatok, amelyekkel egyxütt a bőr és az arcpír lágy fényét  tárja elénk. A Sympatico egy gyönyörű színes sorozatból áll, amelyek humanizálják és összekapcsolnak hatalmas mennyiségű nemzetközi bőrszínt azokkal a lágy és meleg színekkel, amelyekre rétegezzük, hogy összességében megteremtsünk egy egészséges ragyogást.

Trippy

Csodaszép, hallucinogén árnyalatok szédítő hatású palettája, a vadonban hedonista színtartomány, amelyet a Trippy-ben látunk, tiszta és hamisítatlan; az örömteli színek bőséges választéka, amely a visszavonhatatlan és féktelen szórakozásról és a spontaneitásról szól, és magában foglalja a PANTONE Living Coral árnyalatot, mely megerősíti ezt az életértést.

Under Sea

A trópusi sziget-paradicsom alatt fekvő vizes környezetre utaló színárnyalatok színpompás varásza tárul elénk. A PANTONE Living Coral-ot helyezi a természetes, élénk és kromatikus ökoszisztéma középpontjába, emlékeztetve bennünket arra, hogy a korallzátonyok táplálkoznak és menedéket nyújtanak a színes tengeri élővilág változatos tagjainak.

Képek forrása: www.pantone.com

  Inspirálódj a galériákban >>  

 

Hozzászólások