Klasszikus és magas minőséget képviselő nászajándék

Örömet okozó, minőségi ajándékkal szeretné meglepni a Párt?

Klasszikus és magas minőséget képviselő nászajándék

A nászajándék elengedhetetlen része a házasságkötésnek. Nemcsak hazánkban, de világszerte is hagyománya van a fiatal párok megajándékozásának egybekelésük napján.

Ezzel a kedves gesztussal próbálják a meghívottak megkönnyíteni a pár közös életének kezdését, vagy egyszerűen örömet szerezni a fiataloknak egy maradandó ajándékkal. Sok helyen él még ma is az a hagyomány, hogy paplant, párnát, ágyneműt ajándékoznak az ifjú párnak.

A Naturtex Kft. immár 30 éve biztosítja vásárlói számára a pihentető alváshoz legmegfelelőbb termékeket. A száz százalékban magyar, családi tulajdonú vállalkozás fő profilja a tollal, pehellyel, gyapjúval, kasmírral, teveszőrrel, műszállal és egyéb szállal töltött paplanok és párnák gyártása és forgalmazása.
 


Toll- és pehelypaplanjainkra különösen büszkék vagyunk. Ezekben a természetes klasszikusokban olyan aludni, mintha az embert egy pihe-puha felhő venné körül. Ezek a paplanok könnyűek, szép esésűek és elegánsak, a modern technikának köszönhetően pedig már sokkal könnyebben karban tarthatóak, mint régebbi társaik. Kínálatunkban szerepelnek 100%-ban magyar libapehelyből készült paplanok, de olyan takarók is, amelyek töltetében már mesterséges pehelyszálak is vannak, így a paplan képes tovább megőrizni formáját és kellemes esését. Klasszikus kényelmük és eleganciájuk miatt ezek a paplanok ajándéknak is kiválóak.

A pehelypaplan évszázadok óta a luxus és kényelem szimbóluma.
 


A Naturtex kézzel válogatott, extra finomságú magyar libapehely töltettel készülő különleges pehelypaplanjával garantáltan élvezheti bárki ezt a luxust.  A pehelypaplanok és tollpaplanok töltete is termálvizes eljárással tisztított, így garantáltan nem érintkeznek vegyi anyagokkal, kemikáliákkal. A paplanok mindegyikének fedőanyaga 100% pamut angin, mely nem engedi a tollak és pelyhek áttörését a paplan borításán. Paplanjaink között megtalálhatóak egyszemélyes, azaz 140x200 cm-es paplanok, kétszemélyes, dupla, azaz 200x220 cm-es paplanok is.

A pehelypaplan nem lehet teljes egy kényelmes pehely párna nélkül. Mivel több méretben és vastagságban kapható, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.
 


A pamut egyike a természet legszebb ajándékainak. A gyapotnövény magjait körülvevő szálakat már évszázadok óta használjuk a textiliparban kellemes tapintásuk és jó nedvszívó képességük miatt. A Naturtex pamut paplanok a régi textilművesek tapasztalatait ötvözik a modern technikával. Jó légáteresztő, kellemes esésű pamut paplanjaink a forróságban is kellemes pihenést biztosítanak, az aromaterápiás, gyógynövények erejét kihasználó megoldások pedig tovább segítenek az ellazulásban.

A PaplanPláza  webshop termékpalettájának összeállításakor mindenkire gondoltunk.  Pamut paplanjaink mellett allergiások által is használható műszálas modelleket, akár 95 fokon is tisztítható, maximális higiéniát biztosító takarókat és könnyű, nyári használtra is ideális gyapjú ágyneműket is kínálunk.

A gyapjúról már az őseink is tudták, hogy télen meleg, nyáron hideg: a pásztorok minden évszakban viselték gyapjúból készült subájukat. A gyapjú képes szabályozni az emberi test hőháztartását, így az ebből készült paplan mindig kellemes hőérzetet biztosít. A megfelelő hőmérséklet segíti az izmok ellazulását. A gyapjú paplan természetes alternatíva akkor is, ha a pehely vagy tolltöltetre allergiásak vagyunk, de nem szeretnénk az éjszakát műszálas ágyneműben töltetni.
 


Termékeinkkel garantáltan örömet fog szerezni, de ha Ön úgy gondolja, hogy az ifjú pár inkább a saját belátása szerint döntene, úgy különböző értékű ajándék utalványaink közül is választhat.

Fotók: Naturtex

Kattintson és válassza ki a nászajándékot!

 

Hozzászólások