Gyermeksarok vintage stílusban?

Gyermeksarok vintage stílusban?

Minden házasulandó pár élete legszebb napjának képzeli el az esküvőjét, amikor minden kizárólag körülöttük forog. De tényleg így van ez? Vajon mennyi fejtörést jelent az ifjú párnak, hogy meghívott vendégeik, akik kisgyermekkel érkeznek a jeles napra ugyanilyen jól érezzék magukat, boldogan együtt örülhessenek meghívóikkal.

A Nagy Napon általában az a szokás, hogy mindkét fél részéről összegyűlik a család apraja-nagyja, akikkel az est folyamán lehetőség nyílik beszélgetni, ismerkedni, áldomást inni. Lesznek olyanok is, akikkel hosszú évek óta ez a nap lesz az újra találkozás ideje. A gyermekkel érkező családok egy kicsivel nehezebb helyzetben vannak ilyenkor, a társalgásban megosztott figyelemmel tudnak csak jelen lenni, hiszen fél szemük mindig a gyermeken van. Ez teljesen természetes, és nem elvárható tőlük, hogy egy pillanatra is felügyelet nélkül hagyják a kisebbeket.

Szerencsére azonban ma már erre az esetre is van megoldás, hogy a gyermekkel érkező vendégeitek is ugyanolyan felhőtlenül szórakozzanak és veletek együtt tudjanak örülni, ünnepelni egybekelésetek napján.


Az esküvői gyereksarok szolgáltatás, leveszi a terhet a gyermekkel érkező családok válláról. A kicsiket gyermekszerető animátorok fogadják egy külön nekik kialakított játszósarokban, ami színes, izgalmas játékokat és kreatív foglalkozást kínál a kis érdeklődőknek. A szolgáltatás sajátossága, hogy a gyermekek életkorának megfelelő elfoglaltságot, és nem utolsó sorban aktív felügyeletet is jelent a számukra. A gyerekek mégiscsak saját korosztályuk társaságát keresik leginkább a rendezvényeken, erre itt teret és lehetőséget adhatunk nekik. A távoli rokongyerekek a közös játék során jobban megismerhetik egymást, és lehetséges, hogy még évekig emlegetni fogják azt az unokatestvért, akivel ezen a napon ismerkedtek meg.

Ha a Ti esküvőtökön is lesznek vendéggyerekek, akkor már most nézzetek megbízható, esküvői gyermekfelügyelettel foglalkozó cég után, hiszen a legjobbakat hamar lefoglalják!
Többet tudhatsz meg a szolgáltatóról és felveheted vele a kapcsolatot!

A gyereksarok szolgáltatáson felül – amennyiben igény van rá – pihenő- és alvósarok felállítására is lehetőség van, szállítható gyermekágyak felállításával, így a szülők is részesei lehetnek a menyasszonytáncnak és az éjféli koccintásnak, nem kell a vacsora után hazarohanni.


Ma már is megoldott, hogy például a napjainkban még mindig oly közkedvelt tematikus esküvő, a vintage stílusában rendezzék be a gyermeksarkot, mely így nem csak a funkciója hanem a kelleme miatt is harmonikusan kapcsolódik a Nagy naphoz.

A galéria linkjére vagy a képre kattintva ízelítőt tekinthettek meg!


Ha családbarát esküvőben gondolkodtok és együtt szeretnétek ünnepelni barátaitokkal akkor itt az ideje felvenni a kapcsoalatot az esküvői gyermeksarok szolgáltatást nyújtó céggel!Többet tudhatsz meg a szolgáltatóról és felveheted vele a kapcsolatot!

 

Hozzászólások