Zöld tavaszi meghívó és kiegészítői

Zöld tavaszi meghívó és kiegészítői

A 2021-es esküvők meghívókhoz adunk néhány ötletet és nézzünk most meg a kapcsolódó kiegészítőket is. Inspirálódj és gondold át, hogy a Ti esküvőtökhöz melyik illik leginkább és melyik az, ami egyből a szívedhez nőtt. Ha találsz közöttük ilyet vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval, hogy mintát készíthessen a Ti saját esküvőtök meghívójához is...

Zöld tavasz csomag a könnyed tavaszi szellő, a nap sugarai, a nyíladozó, éledő természet frisseségét hozza el, melyet bármilyen színben meg lehet tervezni, amit csak el tudsz képzelni vagy választhatsz a trend színei közül olyan színkombinációt, amely igazán közel áll a szívedhez és az esküvőd tervezett színvilágához.

Üvegcsés meghívó zöld tavaszi színekben az üvegcsébe A5 – ös pausz tekercset rejtettünk
 

 

2. Menükártya  - A menükártya laminálva is kérhető.
A5 – ös méretű asztalra helyezhető menükártya

 


3.Ültető kártya
Mérete általában: 10 x 5 cm – es. Kérésre egyedi méretben is készíthető. Az ültető kártya hátuljára külön kis köszönő szöveget nyomtatható, így azt már nem kell nektek kézzel egyenként ráirogatnotok. 

 


4.Ültetőtábla - A3 – as méretben készül.

 

 

5. Asztalszám
Általában 15 x 15 cm – es méretben készül. Asztalszám tartó szükséges hozzá, amely nem a csomag része, azt külön kell rendelni hozzá. Rendelésre olyan asztalszám is kérhető, amihez nem kell a külön tartó. 

 

 

6.Útmutató jelzőtábla - Általában A3 – as méretben készül. 

 

 

A fenti csomag részletes bemutatása >> 
https://eskuvoi.meghivo.hu
E-mailt írnál? info@webalbum.hu

Képek forrása: Webalbum Stúdió Kft.

Hozzászólások