Legyen Neked is bomba alakod a Nagy Napon!

Legyen Neked is bomba alakod a Nagy Napon!

Mit tehetsz a Nagy Nap előtti hetekben, hogy Te is tündökölhess? Tippek és jó tanácsok, minta étrendek és mozgásformák, amelyekkel Neked is bomba alakod lehet az esküvő napjára! Vágj bele, megéri!

Kerek vállak, formás karok

Kerek vállak, formás karok

Megvan már a ruhád, de úgy érzed nem ártana egy kis edzés, hogy tökéletesíts az alakodon? A nagy népszerűségnek örvendő pántnélküli menyasszonyruhák bizony megkövetelik a szép, kerek vállakat! De ne aggódj, gyakorlataink segítségével heteken belül...

Szép testben szép lélek

Szép testben szép lélek

Bár a közmondás nem így szól helyesen, mégis hetente megjelenő alakformáló, tanácsadói sorozatunknak most ezt a címet adtam. Nem is véletlenül, hiszen való igaz, sokkal kiegyensúlyozottabbnak, és szebbnek érezzük magunkat, ha el tudjuk fogadni saját testünket.

Feszesítsünk a nászútra

Feszesítsünk a nászútra

Heti rendszerességgel megjelenő sorozatunkkal szeretnénk kedves olvasóinknak ötletekkel szolgálni, hogyan legyünk karcsúbbak, és feszesebbek a lehető legrövidebb időn belül. Rovatunk első részében irányt mutatunk, miképpen induljunk el, eme nehézkes úton.

Könnyed diéta

Könnyed diéta

Jön a nyár lassacskán levetjük melegebb ruhadarabjainkat és újakra, könnyedebbekre cseréljük őket... testünk számára is fontos a megújulás és méregtelenítés.