Party jellegű esküvők, esküvői falatkák

Party jellegű esküvők, esküvői falatkák

Ha kötetlenebb hangulatú, parti jellegű esküvői fogadást terveztek, akkor bizony a finom, egyszerűbb és a különlegesebb esküvői falatkák sem hiányozhatnak a repertoárból! Nézzük, milyen finomságokkal kedveskedhettek a vendégeinknek!

Az esküvő stílusához igazodva

Az esküvő stílusához igazodva

Fontos, hogy a Nagy Nap részletei a saját ízlésünket, érzéseinket tükrözze, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a szívünkhöz közel álló stílusban szülessen meg az esküvő arculata, ízlésvilága. Nézzük, hogyan igazíthatod a cateringet a kiválasztott stílushoz!

Extrák és különlegességek

Extrák és különlegességek

Exkluzív programokkal, ételspecialitásokkal, pazar, többfunkciós dekorelemekkel és néhány mutatós különlegességgel teljesen egyedivé és felejthetetlenné tehetitek életetek egyik legfontosabb napját! Megmutatjuk, melyek ezek!

Az esküvői italok, italcsomagok

Az esküvői italok, italcsomagok

Az esküvői menü nem elhanyagolható része az italsor, illetve az italkínálat. Ha már túl vagyunk az menü összeállításán, nem kisebb fejtörést okozhat az itallap összeállítása. Íme, egy kis segítség!

Az esküvői desszertek

Az esküvői desszertek

Milyen süteményeket válasszunk a Nagy nap alkalmából? Hogyan állítsuk össze a kínálatot? Mennyit rendeljünk? Íme, néhány jó tanács, hogy a lehető legoptimálisabb választásra jussunk!

Az esküvői menü

Az esküvői menü

Mint tudjuk, nagyon sok múlik az esküvői vacsorán, így elsőként azt kell eldöntenünk, milyen ételek szerepeljenek a menüsoron. Ehhez nyújtunk segítséget jelen cikkünkben, tarts velünk, és tudd meg milyen alapvető dolgokra kell odafigyelni!