Gyümölcsök az esküvői dekorációban

Gyümölcsök az esküvői dekorációban

Mi a teendő akkor, ha új ötletekre éhezünk esküvőnk megszervezésekor? Ha szokatlan megoldásokra, különlegességekre vágyunk? Ha merítenénk egy nagykanállal az üde természetből, így lopva be azt menyegzőnk stílusába? A válasz: vigyázz, kész... gyümölcs!

Dekoráció a vacsorán

Dekoráció a vacsorán

Asztalok, székek, tányérok és poharak, evőeszközök, ültetőkártyák... mielőtt pánikba esnél, hogy mit hová és hogyan tesznek a trendi arák a vacsorán, segítségedre sietünk! Megmutatjuk a legötletesebb dekoráció inspirációkat is, hogy felejthetetlen legyen a...

Dekorációs trendek

Dekorációs trendek

2019-ben is nagy divat lesz a szabadtéren rendezett menyegző. A cél most az, hogy a dekoráció elemei minél spontánabbul hassanak: mintha most szedtük volna a nagyi kertjéből!

Élő virágok az esküvőn

Élő virágok az esküvőn

Az esküvő szinte elképzelhetetlen virágok nélkül. Leggyakoribb választás a friss, vágott virág, hiszen ki látott már esküvőt menyasszonyi csokor nélkül? Vegyük hát sorra hová érdemes becsempészni ezeket a szemet gyönyörködtető csodákat.

A jég, mint dekorációs elem

A jég, mint dekorációs elem

Évről-évre egyre több esküvői dekorációs trend jön hozzánk az óceánon túlról. Persze mindenki saját ízlésének megfelelően szemezget a kínálatból. A jég egy különleges dekorációs elem, ma már azonban funkciós változataival is találkozhatunk gyakran.

Szertartás dekorációja

Szertartás dekorációja

Akár szabadtéren egy helyszínen vagy külön templomban és a polgármesteri hivatalban tervezitek az esküvő hivatalos részét, mindenképpen gondolnotok kell a megfelelő dekorációra. Más illik egy templomba és más egy bohém, rusztikus szabadtéri menyegzőhöz.

Elegáns színek és formák

Elegáns színek és formák

A dekorációkat bemutató sorozatunk előző részében egy kicsit "megőrülhettünk" és betekinthettünk az extremitás világába, de most visszafogjuk magunkat és ismerjük meg az elegáns díszítési lehetőségek egy részét.

Extrémebb színek és formák

Extrémebb színek és formák

A trendi dekorációkat már körvonalaztuk az előző - Kedvelt színek és formák című anyagunkban - most egy kicsit feszegetjük ezeket a határokat és megpróbáljuk az extrémebb, különlegesebb színeket és formákat is bemutatni.

Kedvelt színek és formák

Kedvelt színek és formák

Azok a párok, akik jövőre tervezik összekötni életüket, lassan el kell kezdeniük megtervezni, kiválasztani, attól függ, hogy mennyire kreatívak, az esküvőjük dekorációit. Gondolok itt a templomban elhelyezett díszektől kezdve egészen a fogadás helyszínének...

Beltéri esküvői dekoráció

Beltéri esküvői dekoráció

Ebben a részben kifejezetten a beltéri dekorációkkal foglalkozunk, ezek formáival, sokféleségeivel, újdonságaival. Előzőleg megnéztük, hogy a kültéri esküvő esetében mire figyeljünk oda dekoráció fronton, mire gondoljunk mindenképpen, ha kültérre tervezzük az...

Kültéri esküvői dekoráció

Kültéri esküvői dekoráció

A dekoráció bemutatását a kültéri esküvőkön való alkalmazással folytatjuk. Megismerjük melyek azok az előnyök és esetleg kiküszöbölendő hátrányok, amelyeket könnyedén megoldhatunk, az asztalok terítőitől kezdve egészen a világításig, ahhoz, hogy minden...