Milyen esküvői járművet válasszak?

Milyen esküvői járművet válasszak?

Nem is gondolnánk, mennyi minden múlik az esküvői jármű választásán, hiszen ez meghatározza a nagy "belépőtöket"! Természetesen ennek is megvan az etikettje... Íme, néhány ötlet és tipp, hogy megtaláljátok a tökéletes járművet!

Járművek az esküvőn

Járművek az esküvőn

A téma esküvői jellegével együtt is szinte leszűkíthetetlen. A járműveink sokszínűségének egyedül a képzelet és az anyagi keret szab határokat. Légyen az földön, vízen, vagy levegőben (Léghajón tartott esküvő ötlete) mindenre van mód.

Variációk vendégszállításra

Variációk vendégszállításra

Korábban már sokan foglalkoztunk a különféle esküvői járművekkel. De mivel főleg a Pár szállító eszközét vettük górcső alá, mutatunk most Nektek néhány alternatívát a násznép szállítására.

Hamupipőke hintója

Hamupipőke hintója

Az esküvői járművek kiválasztásánál nagyon sok szempontot figyelembe kell vennünk. Régen a falu templomába gyalogszerrel is el lehetett jutni, de mára már komoly távolságok is szóba kerülnek, így más alternatíva után néztünk.

Násznép szállítása

Násznép szállítása

Az elsődleges gondolat ami az esküvői autókölcsönzéssel kapcsolatban felmerül, az a menyasszonyi- vagy az ifjú párt szállító autó. De itt nem áll meg a szervezés, hiszen gondoskodnunk kell a minket ünneplő násznépről is.

Limuzin az esküvőre

Limuzin az esküvőre

Ha az esküvőnkre limuzinnal szeretnénk begördülni, többek között extrákkal felszerelt, hangszigetelt válaszfalú Cadillac, Lincoln és Mercedes limuzinok közül választhatunk...

Oldtimer esküvőre

Oldtimer esküvőre

Ha klasszikus stílusú esküvőt tervezünk, szinte adja magát a gondolat, hogy az autó, amellyel a nagy napon utazunk, csakis egy csodálatos oldtimer lehet...