Tánc az esküvőn

Tánc az esküvőn

Kevés olyan méltatlanul rettegett része van az esküvőknek, mint a tánc. Szeretném rögtön az elején leszögezni, ez a leglazább része az egész ünnepnek. A legfontosabb, tudatosítani - különösen a stresszre hajlamos párokkal -, hogy ez korántsem megfelelési vizsga,...

Búcsúztatási szokások külföldön

Búcsúztatási szokások külföldön

Gondoljunk bele hány különféle nyelven lehet mondani egyetlen szót. A legény-és lánybúcsúknak is meghökkentőbbnél meghökkentőbb nevei vannak az idegen kultúrákban. Vajon a búcsúztatási szokásokban is ennyi különbség létezik?

6 legjobb játék legénybúcsúra

6 legjobb játék legénybúcsúra

Egy legénybúcsút alapvetően más misztikum övez, mint egy lánybúcsút. Ezt bizonyítandón a filmvilág számtalan remekkel tisztelgett a témának. Őrületes, vad bulik rendőrjelmezbe bújt táncoslányokkal és egy kisebb drogériát megszégyenítő alkoholmennyiséggel.

6+1 legjobb játék lánybúcsúra

6+1 legjobb játék lánybúcsúra

Vajon mi kell egy igazi, fergeteges lánybúcsúhoz? Hogyan tehetjük felejthetetlenné a menyasszony utolsó, szingliként eltöltött estéjét? Most összegyűjtöttük a legmulattatóbb játékokat, hogy a hangulat garantáltan a tetőfokára hágjon.

Galambröptetés

Galambröptetés

Fehér galambok útra bocsátása kedves és eredeti színfoltja lehet a nagy nap eseményeinek! A galambok a béke, a szeretet, a megértés jelképei és az esküvői galamröptetés az új közös élet kezdetének is szimbóluma...