Kihagyhatatlan fotók az esküvőn

Kihagyhatatlan fotók az esküvőn

Vigyázz, kész, csíz! Igen ám, de mikor, hogyan és miről? Egy jó fotós tudja a kérdéseidre a választ, de mindenképpen hasznotokra válik, ha Ti is ismeritek mik azokat a jellegzetes, fontos és meghitt pillanatokat, amikről muszáj felvételt készíteni.

Esküvői selfie őrület

Esküvői selfie őrület

A selfie után itt az új őrület: a welfie - azaz esküvői selfie! Az önarckép ezen formája olyan népszerű témája fényképeinknek, hogy már selfie-kiállítást is szerveztek. Íme néhány ötlet, tanács, hogyan készítsd trendi, romantikus vagy épp őrült welfiet!

TTD-Trash the Dress fotózás

TTD-Trash the Dress fotózás

A TTD, az esküvői fotózás egyik új iránya, mely igazán kreatív és romboló is egyben. Magyarországon még gyermekcipőben jár ez az irányzat, de vannak akik már hallottak róla, sőt talán ki is próbálták.

Esküvői videó és film

Esküvői videó és film

A legcsodálatosabb dolog az esküvőkben az számomra, hogy erre a napra, úgy készülünk, hogy reméljük, egyetlen egyszer jön el az életben. Persze rengeteg körülmény áthúzhatja a számításainkat. Ám ezeket tapintattal nem részletezném.

Esküvői fotók

Esküvői fotók

Ismételten egy igen fontos témáról fogok bővebben nyilatkozni, mely szerves része minden egyes menyegzőnek. Ez pedig az esküvői fotózás. Ma már voltaképpen nincs új a nap alatt, ezt az is bizonyítja, hogy lassan több ilyen profilú szolgáltató jelenik meg az...