Esküvői Biblia - Esküvői Kézikönyv

Királyi menyegzők 2013 : Madeleine svéd hercegnő és Chris O Neill

szerző: Menyegzőlap|2013. Június 03., Hétfő 09:06

Az olyan nagyszabású esemény, mint az ember esküvője, mindig monumentális és meghatározó élmény az emberek életében. E tekintetben azt hinné az ember, hogy a királyi családok nehéz helyzetben vannak, ha igazán fenséges esküvőt szeretnének tető alá hozni. Mi sem állhatna messzebb az igazságtól.

Királyi menyegzők 2013 : Madeleine svéd hercegnő és Chris O Neill
 

A királyi családok, anyagi kereteinken túlmenően rengeteg olyan emlékként őrzött hagyománnyal, ereklyékkel, címerekkel és szimbólumokkal rendelkeznek, melyek felvonultatására szolidabb kivételezésű szertartásokon aligha lenne lehetőségük.

A Föld kétszázhatvan országának durván a tizede monarchia. Annak tekintetében, hogy e címek többnyire szimbolikusak, legtöbb esetben egy nép együvé tartozását jelentik, érthető, hogy az uralkodó családokat különös figyelem kíséri. Így van ez bármely családtag esküvőjével is. Nem ritka az sem, hogy más uralkodó családok is meghívást kapnak a jeles eseményre. Ez nagyon fontos diplomáciai gesztus, mivel a barátságos viszonyt erősíteni, igencsak fontos feladata lenne a XXI. századnak.

Így nem kisebb eseményről adtak hírt tavaly októberben, mint a svéd királyi ház tagjának eljegyzéséről. Madeleine hercegnő,(30) XVI. Károly Gusztáv legkisebb gyermeke ez év június nyolcadikán frigyre lép az amerikai de angliai születésű 38 éves Chris O’Neill üzletemberrel. A bejelentést követően rengeteg kérdés merült fel.
 

Királyi menyegzők 2013 : Madeleine svéd hercegnő és Chris O Neill

Madeleine hercegnő és jegyese Chris O’Neill

 


 

Madeleine hercegnő, Hälsingland és Gästrickland hercegnője a család többi tagjához hasonlóan példás magatartású, magasan képzett nőként széles spektrumban szerzett végzettséggel többek közt az UNICEF munkáját segíti. Így New York-ban is dolgozott, itt találkozott Mr. O’Neil-lel. Tovább menvén nászajándékként a násznép a gyermekek alapítványát fogja támogatni anyagilag az ifjú pár kérésére.

Mint ismeretes, nővére, Viktória a korábbi fitness edzőjéhez, Daniel Westlinghez ment feleségül. A hercegnő akkor svéd esküvői ruhatervezőkre bízta menyasszonyi ruháját, míg édesanyjuk Szilvia Christian Dior mértéktartó ruhájában mondta ki a boldogító igent. Májusban, pedig kiderült, hogy Madeleine Valentino egyik remekét választotta a nagy napra, ami szintén diszkrét eleganciát jósol. A ceremóniát követő gálán nem kevesebb, mint 350 vendég lesz jelen a svéd királyi palotában ott, ahol Madeleine annak idején megszületett és felnevelkedett.
 

Királyi menyegzők 2013 : Madeleine svéd hercegnő és Chris O Neill

Svéd királyi esküvők Szilvia és Viktória

 

Az már biztos, hogy a ceremónia a Palace Church-ben lesz Stockholmban és mivel az egész média kíséri a társadalmi jellegű eseményt, így azt is tudjuk, hogy pontosan délután négy órakor fog kezdődni az egyházi szertartás. Skeppsholmennél huszonegy lövés fog eldördülni a ceremónia egy pillanatában. A témával foglalkozó cikkek közt a legnagyobb kérdést a tiara jelenti, hiszen több lehetőség is felmerült Madeline saját szeretett tiarája vagy az a királyi korona, amit annak idején az édesanyja és nővére Viktória is viselt saját esküvőjén.
 

Királyi menyegzők 2013 : Madeleine svéd hercegnő és Chris O Neill

Montázs az esküvői ceremónia és fogadás helyszíneiről

 

Sok információt hétpecsétes titokként őriznek az esküvővel kapcsolatban viszont, az esküvői menüről annyi a tudomásunkra jutott hogy egy híres svéd Michlein csillagos séf remekeit fogják majd elfogyasztani, pontosan Mathias Dahlgren kulináris étel különlegességeit.

Az előkelő esküvői vacsora után a pár a The White Sea Hall ban foglya lejteni első táncát úgy, mint férj és feleség.
 

Királyi menyegzők 2013 : Madeleine svéd hercegnő és Chris O Neill

Mathias Dahlgren Michlein csillagos svéd séf
 

 



 

Forrás:http://royalweddings.hellomagazine.com

J�t�konys�g az esk�v�n
• Menyegzolap.hu által ajánlott szolgáltatók •
user
menyegzolaphu - 2010. december 3. 11:03
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam vel nunc diam...
  • Szervezéshez tudnivalók

Letölthető anyagok / bannerek

Ha szívesen feltennéd, oldaladra valamelyik bannerünket az alábbiak közül válaszd ki weboldaladhoz leginkább illőt és az
oldalad forrásába szúrd be a kiválasztott banner alatti sort. Bannereink >>>

Kiemelt Partnereink
  • Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google
  • iWiW