Esküvői Biblia - Esküvői Kézikönyv

Trendtippek koszorúslányoknak

szerző: Menyegzőlap|2017. Augusztus 10., Csütörtök 10:29

A koszorúslányokat hol a menyasszonyhoz öltöztetjük, hol nem; olykor teljesen egyforma ruhában, máskor pedig csupán hasonló fazonú modellekben láthatjuk őket. A koszorúslányok ruháiban is visszaköszön az egyediség és a kreativitás - a lényeg, hogy a harmónia megmaradjon...

Koszorúslánynak lenni korántsem annyit jelent, hogy szépen felöltözve az oltárhoz kísérjük a menyasszonyt! Barátnőként és segítőként is mellette kell lenned egész nap, hogy minden terv szerint alakuljon, ha pedig nem, akkor Te ott legyél, mint a pár támasza és a jobb keze. Természetesen a koszorúslányok ruháját is csaknem ugyanolyan rajongással és élvezettel figyeli a vendégsereg, így hát erre is nagy figyelmet kell fordítani.

Íme, néhány tipp:

Fehérben

Fehér ruhát csak az ara kérésére választhatnak a nyoszolyólányok. Igaz, hogy a fehér a menyasszony színe, azonban ma már ezt sokan nem veszik annyira komolyan - az összkép mindesetre csodás lehet!

Trendtippek koszorúslányoknakTipp: Ha ezt a variációt választjátok, akkor érdemes lehet egy színes cipővel, élénkebb csokorral vagy más kiegészítővel feldobni a szereléseteket!

 

Trendtippek koszorúslányoknak

 

Több színben

Már idén is sokszor találkozhatunk szinte teljesen eltérő árnyalatú koszorúslány ruhákkal - nem csak mutatós lehet, hanem kényelmes megoldás is! A menyasszony kiválaszt néhány neki tetsző színt, amelyek közül majd a lányok válogathatnak - ne feledd, olykor a legtökéletesebb harmónia az összevisszaságban van!

 

Trendtippek koszorúslányoknak

 

Bájos virágminta

Az utóbbi években egyre nagyobb figyelmet kaptak a kisebb-nagyobb, halvány árnyalatú és élénk virágok - miért ne pompázhatnának a csajok is virágos, nyári ruhában? Ha nem áll Tőletek távol ez a bohém stílus, akkor ideális megoldás lehet ez az esküvőre is - szuperdivatos, természetes és elegáns.

 

Trendtippek koszorúslányoknak

 

Enyhén áttetsző és csipkés ruhák

Ha Te is szereted az enyhén áttetsző holmikat, illetve a koszorúslányaid sem vetik meg őket, akkor akár koszorúslány ruhaként is szóba jöhet egy horgolt, csipkés vagy tüll modell. Sikkes és trendi 2016-ban is!

 

Trendtippek koszorúslányoknak

 

Modern csíkos darabok

Odavagy a kortárs, elegáns hosszú szoknyákért, a tengerész stílusért vagy a tengerparti, laza eleganciáért? Legyen csíkos a koszorúslány ruha - variáljátok kedvetekre!

 

Trendtippek koszorúslányoknak

 

Vintage ragyogás

Te is békebeli elegancia szerelmese vagy? Még jobb, ha a barátnőid is szeretik a flittereket és a 20-as évek dekadens, nőies stílusát! Jusson eszetekbe, milyen nagyszerű látványt nyújthatnak az apró gyöngyökkel, flitterrel díszített ruhák, hasonló vagy épp különböző színben, egyforma fazonnal, stb...

 

Trendtippek koszorúslányoknak

 

Játssz az anyaggal!

Ki mondta, hogy az egyforma szín és fazon unalmas? Játssz az anyagokkal - nem feltűnő változtatás, mégis sikkes és különleges lehet a koszorúslányok megjelenése, ezzel az egyszerű "trükkel"!

 

Trendtippek koszorúslányoknak

 

Különálló modellek

Felső+szoknya=számtalan lehetőség! Új keletű és trendi megoldás, ha ruha helyett egyforma felsőt választotok, amelyhez a koszorúslányok saját ízlésük szerint választanak más, más színű vagy fazonú szoknyát. Legyetek különleges, teremtsetek divatot!

 

Trendtippek koszorúslányoknak

 

Ombre stílusban

Nem csak a színekkel, hanem az árnyalatokkal is játszhatsz! Kedvenc színedből válassz ki néhány árnyalatot, melyek csupán 1-2 tónussal térnek el egymástól és variáld a koszorúslányok ruháját ezekkel a színekkel! Stílusos, elegáns és egyedi lesz az összhatás!

 

Trendtippek koszorúslányoknak

 

Trendtippek koszorúslányoknakŐket ajánljuk

A Boglárka Szalonkban 300 darabos kollekcióból választhatszakár tündéri kis koszorúslányruhát, akár felnőtt koszorúslányaid  részére szeretnéd a ruhát, kultúrált árakon, 18.000 - 35.000 Ft között, hogy valóban teljes legyen az összhang a Nagy napon!

Koszorúslány ruha  

Érdekel koszorúslány ruha, megnézem >> 

Trendtippek koszorúslányoknakNézz meg az ízelítőt a koszorúslány ruhákból a galériakép linkjére kattintva!

 

Kis koszorús és sziromszóró kislányok

A kisgyermekek ruhája újabban egyre jobban hasonlít a felnőttekére, így nem muszáj megmaradnunk a habos-babos tüllcsodáknál, bátran választhatunk egy picit letisztultabb, felnőttesebb darabokat is! Láthattunk már olyat is, hogy ha felnőtt és kicsi nyoszolyólányok is vannak az esküvőn, akkor a kislányok szinte teljesen ugyanolyan ruhát viselnek, mint a nagyok. Megoldható azonban úgy is, hogy hasonló árnyalatú, de eltérő fazonú ruhákat választunk, vagy fordítva.

 

Trendtippek koszorúslányoknak

 

A sziromszóró kislányok ruhácskái alapvetően a romantikus stílusú darabok közül szoktak kikerülni - öltözetük nagyrészt tüllből és organzából megálmodott kis hercegnős kreációk, melyet egy pici kosár egészít ki, tele virágszirmokkal. Ha több virágszóró kislányt kérünk fel, akkor őket általában egyforma ruhába öltöztetjük - bárhogyan is döntsünk, a lényeg, hogy mind a koszorúslányok, mind a sziromszóró lányok ruháinak színe és stílusa harmonizáljon a menyasszony öltözetével, illetve csokrával.

 

Trendtippek koszorúslányoknak

 

Koszorúslány ruha kislányoknak

Trendtippek koszorúslányoknakNézz meg az ízelítőt a kis koszorúslányruhákból a galériakép linkjére kattintva!

Érdekel a kis koszorúslány ruha, megnézem >> 

 

A gyűrűhordó kisfiú

Köztudott tény, hogy ha a gyerekek unatkoznak, akkor hajlamosak rosszalkodni - ez viszont elkerülhető, ha kisebb-nagyobb feladatokba őket is bevonjuk. Kis koszorúslányként, virágszóró kislányként vagy éppen gyűrűhordó kisfiúként ők is élvezni fogják az esküvőt, anélkül, hogy bármikor unatkoznának, sőt! Ha felelősségteljes feladattal látod el a kicsiket, akkor büszkék lehetnek magukra, arról nem is beszélve, hogy kevés dolog nyújthat olyan bájos látványt az esküvőn, mint egy gyűrűkkel betipegő, kis úriember!

Trendtippek koszorúslányoknakTipp: Fontos, hogy a gyűrűhordozó kisfiú öltözéke passzoljon a vőlegényéhez, vagy a "koszorús fiúkéhoz", illetve az is nagyon mutatós lehet, ha a teljesen ugyanolyan ruhát visel, mint a "nagyok"!

 

Trendtippek koszorúslányoknak

Trendtippek koszorúslányoknak

Vidéki és bohém hangulat

 

Trendtippek koszorúslányoknak

Kis Casanova

 

Trendtippek koszorúslányoknakEzeket olvastad már? 
 

Trendtippek koszorúslányoknakTrendtippek koszorúslányoknak Trendtippek koszorúslányoknakTrendtippek koszorúslányoknak

   
 

Trendtippek koszorúslányoknakkoszorúslányruha tervezők kollekcióit láttad már?

 

Trendtippek koszorúslányoknak Trendtippek koszorúslányoknakTrendtippek koszorúslányoknakTrendtippek koszorúslányoknakTrendtippek koszorúslányoknakTrendtippek koszorúslányoknak Trendtippek koszorúslányoknakTrendtippek koszorúslányoknak

Trendtippek koszorúslányoknak Trendtippek koszorúslányoknak

Trendtippek koszorúslányoknak Trendtippek koszorúslányoknak

 

Trendtippek koszorúslányoknakAz Esküvői cipő rovatban a ci trendeket megnézted már? 

 

Trendtippek koszorúslányoknak Trendtippek koszorúslányoknak

 

Trendtippek koszorúslányoknak A kiegészítők rovatban szétnézél már

 Trendtippek koszorúslányoknakTrendtippek koszorúslányoknakTrendtippek koszorúslányoknakTrendtippek koszorúslányoknak

Trendtippek koszorúslányoknakTrendtippek koszorúslányoknak

Trendtippek koszorúslányoknakTrendtippek koszorúslányoknak 

Képek forrása: www.pinterest.com

J�t�konys�g az esk�v�n
• Menyegzolap.hu által ajánlott szolgáltatók •
  • Szervezéshez tudnivalók

Letölthető anyagok / bannerek

Ha szívesen feltennéd, oldaladra valamelyik bannerünket az alábbiak közül válaszd ki weboldaladhoz leginkább illőt és az
oldalad forrásába szúrd be a kiválasztott banner alatti sort. Bannereink >>>

Kiemelt Partnereink
  • Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google
  • iWiW