Romantikus éjszakai szertartás

Romantikus éjszakai szertartás

Szabadtéren, fedett helyszínen, naplementében vagy késő éjszaka - az esti/éjszakai szertartás varázslatos, meghitt fényeinél kevés romantikusabb dolog jut eszembe... Sőt ma már egyre többen választanak esti szertartást! Hogy miért? Tarts Velünk és megtudod!

Sajt, csoki és pezsgőszökőkút

Sajt, csoki és pezsgőszökőkút

Vannak az életünkben olyan pillanatok, melyek megismételhetetlenek, szívvel-lélekkel készülünk rá és szeretnénk felejthetetlenné tenni... Ezek a különlegességek éppen megfelelőek, ha egy kis exkluzív eleganciára vágytok az esküvőtökön!

Esküvői tetoválások

Esküvői tetoválások

Egyre elterjedtebb, hogy a hagyományos karikagyűrű helyett tetovált jelet viselnek a Párok a gyűrűs ujjukon. Remek választás, ha valami maradandó, izgalmas dolgot szeretnétek emlékbe. A következőkben a szokás eredetét és a legújabb trendeket mutatjuk be Nektek.

Menyasszonyi illatfelhő

Menyasszonyi illatfelhő

Megvan a ruha,a meghívó, a torta, és a zenekart is lefoglaltátok már. Úgy gondolhatjuk minden kész a nagy napra. De miért siklanánk el pont a legfontosabb érzékünk felett?

Testfestés az esküvőre

Testfestés az esküvőre

Az indiaiaknál ősi hagyomány a testfestés, gyönyörű indákkal és motívumokkal díszítik a menyasszony testét. Ennek modern változata a csillámos testfestés, mely ma már közkedvelt esküvő témakörben is. Hogyan lehetsz Te is hercegnő? Cikkünkből megtudhatod!

Valentin napra

Valentin napra

A szeretet napján gondolunk szeretteinkre , szerelmünkre és szeretnénk kifejezni érzéseinket, érzelmeinket... meglepni a szeretett személyt.

Hárman az oltár előtt

Hárman az oltár előtt

Manapság már nem számít ritkaságnak ha a menyasszonyt állapotosan kísérik az oltár elé. Ebben a részben ezt az áldott állapot mutatjuk be a menyasszony szemszögéből.

Trendbiblia 2013 ősz-tél

Trendbiblia 2013 ősz-tél

Az új szezon divattrendjei már itt kopogtatnak az ajtónkon, és ha még most fontolgatjátok, hogy miben jelenjetek meg egy barátnő vagy egy számotokra kedves családtag őszi esküvőjén, akkor még időben vagyok ahhoz, hogy megosszak veletek néhány friss információt...

Két dolog, amitől exkluzívabb lesz az esküvőd

Két dolog, amitől exkluzívabb lesz az esküvőd

Ki ne szeretné szerettei számára különlegessé tenni a nagy napot? Manapság rengeteg eszköz a rendelkezésünkre áll ehhez, sőt olykor a bőség zavarában elveszünk a részletek között. Megpróbáltuk kiválasztani a két legjobbat, és néhány jó tanáccsal is...