A legdögösebb sztárok 60 felett

A legdögösebb sztárok 60 felett

Kinek ne lenne az a vágya, hogy minél több ideig, minél fiatalabbnak tűnjön? Na de mi lehet a hosszan tartó fiatalság titka? A sport, az egészséges táplálkozás vagy esetleg az egész csak a génektől függ?

Coco Chanel - A divatikon

Coco Chanel - A divatikon

Amikor a nők meghallják a Chanel szót, egyből felcsillan a szemük, hiszen ez a név egyenlő az eleganciával és csillogással. Titkon mindenki vágyik arra, hogy a gardróbjában egy általa tervezett kiskosztüm vagy cipő díszelegjen, amivel magát a tükörben, barátait...

Tiroli Anziksz

Tiroli Anziksz

Nem volt egyszerű az elindulás. Közbeszólt a természet. Medréből kiáradó folyók, földcsuszamlások, járhatatlan utak akadályozták utunkat. Így a várva várt tiroli kirándulás egy héttel későbbre tolódott.

A házasság története

A házasság története

Minden ember életútjának, felnőtté válásának egyik fontos állomása a házasság. Hogy alakult ki ez a mára már társadalmilag intézményesített férfi-női kapcsolati forma?

Egy kis anyagismeret

Egy kis anyagismeret

Amikor elindulunk menyasszonyi ruhát választani, sokunknak van elképzelése a fazont,színt,díszítét, illetően, de az anyaggal kapcsolatban már nemigen vagyunk tökéletesen képben.

Lisa és Alex

Lisa és Alex

A mostanra világhíressé vált esküvőturista pár 2013. júliusában Magyarországra is ellátogatott, miközben a világ legszebb esküvői helyszínét keresik 3 éves világkörüli útjuk alatt.

Esküvői blogok világa - Elizabeth Anne Design

Esküvői blogok világa - Elizabeth Anne Design

Számtalan esküvői témával kapcsolatos blogot és honlapot találhatunk ma már az Interneten Funkcionalitását tekintve, ezek mind nagyon hasznosak lehetnek a menyasszonyok, párok, de még akár hazai dekoratőrök és az esküvőszervezők számára is. Ihletet adnak, és...

Régi idők Sztáresküvői

Régi idők Sztáresküvői

Nem is gondolnánk, de éppen ez az esküvő mennyasszonyok ezreire volt hatással az 50es években. Akkoriban legalább annyira volt népszerű társadalmi esemény egy-egy politikai vezető frigye, mint a mai királyi esküvők, amik az egész világot képesek lázban tartani.

"Rachel" hamarosan újra Igent mond

"Rachel" hamarosan újra Igent mond

Nagy lázban ég Hollywood, újabb sztáresküvő közeledik a láthatáron. A Jóbarátok című sikeres amerikai sorozat egykori csillaga Jennifer Aniston újra férjhez készül menni. A szerencsés vőlegény, Justin Theroux idén augusztusban kérte meg menyasszonyát saját...

Esküvők a "vörös szőnyegről"

Esküvők a "vörös szőnyegről"

A frissen, Golden Globe díjjal kitűntetett Hollywood-i csillag Anne Hathaway és Adam Shulman esküvőjére tavaly ősszel került sor, négy éves párkapcsolat és egy év jegyesség után, Szeptember 29-én a Kaliforniai Big Sur-ben.

Királyi esküvők

Királyi esküvők

Manapság sajnos egyre kevesebben kötnek házasságot. Ennek oka talán lehetnek a sztárvilág botrányai. A hollywood-i házasságok szavatossága köztudottan két-három év után lejár. Azonban vegyük el kicsit a szemüket Amerikáról és a Beverly Hillsről és fordítsuk...

A misztikus hetes

A misztikus hetes

Felgyorsult világunkban mindenki sietősen éli a hétköznapi életét. Gondoljunk csak arra, mennyi mindennel futunk össze, ami a gyorsaságot jellemzi. Gyors éttermek, gyors barnulás, gyors autók, gyorsabb zenék, és még sorolhatnám mennyi minden váltott tempósabb...

Esküvő Barátok közt

Esküvő Barátok közt

Május 26-án férjhez ment Balogh Edina a "Barátok közt" szépséges Kingája. A sorozat szereplőinek gyűrűjében mondta ki a boldogító igent Som Krisztián zeneszerzőnek, akivel már több mint egy éve egy párt alkotnak.