Esküvői Biblia - Esküvői Kézikönyv

2016-os meghívó trend

szerző: Menyegzőlap|2015. Július 06., Hétfő 08:32

A meghívó az esküvő egyik legfontosabb kelléke, amelynek kiválasztásakor is érdemes figyelembe vennünk a legújabb trendeket. Megmutatjuk, 2016-ban milyen formák, színek, kivitelezések lesznek a mérvadóak!

Vannak párok, akik az elegáns, egyszerű megoldásokat részesítik előnyben, mások a trendi, modern, letisztult dogokat kedvelik, megint mások pedig bátran vágnak bele "csináld magad" projektekbe, vagy szívesen választanak akár merészebb, rendhagyó megoldásokat...

 

2016-os meghívó trend

 

Nézzük, 2016-ban melyek a legtrendibb esküvői meghívók?

Bonyolult monogramok

Egyszerű design, feltűnő monogram, amely annál jobb, minél nagyobb, feltűnőbb, bonyolultabb vagy éppen színesebb. 2016-ban nagyon is divatosnak számítanak az egyéni monogramok, a cirkalmas betűk és az egyedi motívumok!

 

2016-os meghívó trend

 

Nagy, feltűnő nevek

Nagyobb betűméret, izgalmas színek, minták és kiemelések... Szinte minden stílushoz tökéletesen illenek azok a meghívó variációk, amelyeken a pár neve játssza a főszerepet. A neveket elhelyezhetik ferdén, hullámos vonalban, vízszintesen, függőlegesen vagy akár egy nagyobb minta körvonalait is kiadhatják.

 

2016-os meghívó trend

 

A természetesség is divatos!

Még mindig dívnak a gyönyörű virágos és fa motívumokkal díszített meghívók: natúr színű papírra nyomva, harmonika vagy kártyaformával, csipkemotívumokkal kombinálva. Sokan jelképes jelentésük miatt is választanak fával és faágakkal díszített darabokat, hiszen a fa egyszerre jelképezi a szeretet, a természetet, a növekedést és a tartósságot.

 

2016-os meghívó trend

 

A damaszkuszi és a virágmotívumos, vízjeles háttér is kiváló választás lehet, ha a cél a lágy, kifinomult és nőies megjelenés, vagy éppen a vintage stílus kedvelői vagyunk:

 

2016-os meghívó trend

 

Színek és kalligráfia

A natúr alapszínen jól mutatnak az élénk árnyalatok, kalligrafikus szöveggel párosítva pedig egyenesen tökély! Bánj mértékkel, ám kreatívan a színekkel, játssz az árnyalatokkal, színátmentekkel! 2016-ban újra a legkedveltebb színek között láthatjuk viszont a lilát, a kéket, a mentát, a halvány ezüstöt és a bordó különböző tónusait.

 

2016-os meghívó trend

2016-os meghívó trend

2016-os meghívó trend

 

2016, az egyediség éve

Már idén is egyre többen próbálkoznak DIY, azaz saját készítésű projektekkel, előfordul, hogy a díszítés egy részét, a meghívókat vagy éppen az ültető-, és menükártyákat szeretnék elkészíteni a párok. Természetesen ehhez nagy segítséget nyújthat egy esküvőszervező, vagy más szakmabeli... a többi pedig már csak kreativitás és türelem kérdése. 2016-ban még nagyobb teret nyernek az egyedi elképzelések, különleges formák és díszítések - találd ki Te a meghívó design-ját!

2016-os meghívó trendTipp: Ha nem érzed magad elég kitartónak, vagy "ügyes kezűnek" az elkészítéshez, vagy nagy létszámú esküvőt tervezel, akkor fordulj olyan szolgáltatóhoz ez ügyben, aki szívesen elkészíti az általatok megálmodott kompozíciót!

 

2016-os meghívó trend

2016-os meghívó trend

 

2016-os meghívó trendHa azt szeretnéd, hogy a meghívók stílusa, hangulata és színvonala maximálisan tükrözze az egyéniségeteket, akkor keresd a Webalbum Stúdiót! Már 10 éve foglalkoznak egyedi elképzelésű esküvői meghívók megvalósításával. Sőt, nem csupán a meghívók elkészítését bízhatjátok Rájuk, hanem akár a köszönő-, menü-, és ültető kártyákat, illetve egyéb, az esküvői asztalra szükséges kiegészítőket is.

 

2016-os meghívó trendÍzelítőül nézd meg meghívó kollekciójukat - kattints a galériakép linkjére!

 

Képek forrása: http://www.perfectweddingguide.com, http://www.newbusinesscarddesigns.com/, http://www.cweddinginvitations.com/, http://www.saminvitation.com/, www.pinterest.com
 

J�t�konys�g az esk�v�n
• Menyegzolap.hu által ajánlott szolgáltatók •
  • Szervezéshez tudnivalók

Letölthető anyagok / bannerek

Ha szívesen feltennéd, oldaladra valamelyik bannerünket az alábbiak közül válaszd ki weboldaladhoz leginkább illőt és az
oldalad forrásába szúrd be a kiválasztott banner alatti sort. Bannereink >>>

Kiemelt Partnereink
  • Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google
  • iWiW