Esküvői Biblia - Esküvői Kézikönyv

Rózsaszín esküvői meghívók és kiegészítők - ahogyan még nem láthattátok

szerző: Menyegzőlap|2017. Július 13., Csütörtök 13:02

Ha trendi meghívót keresel már csemegézhetsz a V&V Dream Flowers 2018-as meghívói között. Ha igazán romantikus menyasszony vagy akkor neked nagyon kedvez ez az időszak, mely előtérbe helyezi a rózsaszínt és árnyalatait, a kiegészítő színek pedig, amelyek megjelennek a meghívókban szintén a romantika és az elegancia oltárán adóznak...


Az esküvő előtt álló Ifjú Párok számára az elkövetkezendő hónapok igazán izgalmas kihívásokat rejtenek majd. Többek között dönteni kell az esküvő színéről, témájáról, stílusáról. Vállalkozásunk, a V&V Dream Flowers Meghívók számára is különösen fontosak ezek a hónapok, hiszen rengeteg kérdés, kérés, érdeklődés érkezik hozzánk a lázasan készülődő jegyesektől. Leginkább a szín és a stílus alapján érdemes keresgélni nyomdai termékeink között, a keresés hatékonyságát próbáljuk növelni azzal, hogy Blogunkban, www.dreamflowersdesign.blogger.hu, és honlapunkon www.dreamflowers.sokodal.hu, kategorizálva is megtekinthetők legújabb munkáink és referenciáink.

Úgy tűnik, az utóbbi időben rendkívül népszerű lett a rózsaszín esküvői kiegészítőket felölelő termékpalettánk. A rózsaszínt nem csak önmagában, hanem mint kiegészítő színt is nagy érdeklődés övezi. Megjósolható, hogy az új szezonban a rózsaszín pasztelles és erősebb árnyalatai tartani fogják előkelő helyüket az esküvői színvilágban.
 


 

A monda szerint a rózsát - amely eredetileg fehér volt - a tövisébe lépő Vénusz istennő vére festette rózsaszínre. Az ókori Rómában jelentése a megújhodás volt és már akkor is a szerelem virágát tisztelték benne. A keresztény hitben a rózsa nem más, mint Mária virága, illetve a vadrózsa öt szirma Jézus sebeit jeleníti meg. Közvetve az embert, az emberi létet szimbolizálja. A tiszta, romantikus szerelem színe, a lágyságot, tisztaságot jelképezi, az intimitást és a nőiességet. Emellett a ragaszkodás, az együttérzés, az idealizmus és a hála jelentését is magában hordozza. Erősen spirituális szín, ha csak a meseszép rózsakvarc ásványra gondolunk, szinte lélekgyógyító és nyugtató hatással bír.
 

A galériakép linkjére kattintva ízelítő tekinthető meg a legújabb meghívóinkból!


 

Lelkesen ajánljuk az Érdeklődők figyelmébe azokat a meghívóinkat, melyeken a halvány rózsaszín és egy sötétebb szín, (pl. a fekete vagy csokibarna) erősebb kontrasztot alkot, hiszen a rózsaszín ez esetben a menyasszony, a sötétebb, férfiasabb szín pedig a vőlegény szimbóluma.

Ha valakihez az erőteljes rózsaszín állna közelebb (magenta vagy pink árnyalatok), akkor érdemes a hófehérrel vagy ezüst szürkével párba állítani. Gondoskodunk róla, hogy így is nagyon trendi és modern legyen a végeredmény.
 


 

Az asztali kiegészítők terén is érdemes ügyesen bánni a rózsaszínnel. Az ünnepi asztalok valóságos mesebeli szigetekké alakulhatnak, ha kreatív menü- és ültetőkártyáinkból valamint köszönetajándékainkból válogattok. Nagyon fontos az asztali virágkompozíció, viszont az asztal mérete sok esetben gátat szab a hatalmas élővirág dekornak. Így érdemes a kisebb virágcsokrokat és látványosabb nyomtatott kiegészítőket összepárosítani. A rózsaszín árnyalatai gyönyörűen mutatnak  lilával, ekrüvel, almazölddel, csokibarnával, türkizzel, mentával vagy a klasszikus arannyal és ezüsttel.  Elkezdtük feltölteni újdonságainkat honlapunkra (www.dreamflowers.sokoldal.hu) már a 2018-os szezonra készülődve. Minden kedves Jegyespárt szeretettel várunk.

A cikk fotóin látható termékek mindegyike megrendelhető az alábbi elérhetőségeken:
 

VV Dream Flowers Esküvői Meghívók

Rózsaszín esküvői meghívók és kiegészítők - ahogyan még nem láthattátok

E-mail: dreamflowersdesign@gmail.com
Telefon: +36 (20) 4867035
Honlap árakkal: www.dreamflowers.sokoldal.hu
Blog referenciákkal: www.dreamflowersdesign.blogger.hu

 

J�t�konys�g az esk�v�n
• Menyegzolap.hu által ajánlott szolgáltatók •
  • Szervezéshez tudnivalók

Letölthető anyagok / bannerek

Ha szívesen feltennéd, oldaladra valamelyik bannerünket az alábbiak közül válaszd ki weboldaladhoz leginkább illőt és az
oldalad forrásába szúrd be a kiválasztott banner alatti sort. Bannereink >>>

Kiemelt Partnereink
  • Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google
  • iWiW