Romona Keveza kollekció 2018

Romona Keveza kollekció 2018

Az igazán elegáns dolgok sokszor az apró jelekben és az egyszerűségben rejlenek. Bemutatjuk Romona Keveza legújabb kollekcióját, ahol találkozhattok letisztult, hófehér ruhákkal és színes darabokkal is.

Riki Dalal kollekció 2018

Riki Dalal kollekció 2018

Riki Dalal legújabb kollekciója igazán csodálatos és szemet gyönyörködtető. Páratlan tervezésű ruháiban megjelennek a jövő évet hűen tükröző kiegészítők; gondolok itt a 3D mintára, az uszályokra, és a mély dekoltázsú ruhákra. Ám még is van egy itt...

Blue by Enzoani kollekció 2018

Blue by Enzoani kollekció 2018

Blue by Enzoani legújabb kollekciója merész és lendületes. A modern formák és szabások visszatükröződnek a ruhákon. A szatén és a csipke keveredése szinte folytonos, minden ruhán észre vehető. A szabások és stílusok vonatkozásában a kollekcióban a...

BHLDN  kollekció 2018

BHLDN kollekció 2018

Divat, egy kicsit színesítve. Jeleztük már néhányszor, hogy a színes menyasszonyi ruhák ismételten közkedveltek lesznek. A BHLDN legújabb tavaszi kollekciójában a babarózsaszín és a jegeskék szín is dominál. Ezek mellett nagy mennyiségben megjelennek a 3D virág...

Amelia Casablanca kollekció 2018

Amelia Casablanca kollekció 2018

Az igazi királylányos ruhák bőséges választéka. Amelia Casablanca összes ruháját, mintha egy mesebeli álom ihlette volna. Viselője tényleg igazi hercegnőnek érezheti magát. A megfelelő kiegészítőkkel páratlan látványt nyújt.

Pronovias kollekció 2018

Pronovias kollekció 2018

Pronovias 2018-as kollekcióját elsősorban azoknak a hölgyeknek ajánlom, akik a nőies vonal mellett az egyszerű elegancia hívei. Ragaszkodnak a hagyományokhoz és a jól megszokotthoz.

Berta 2018-as kollekció

Berta 2018-as kollekció

A városiasság tükröződik a ruhákból, fiatalos és lendületes szabásúak. Egy csöpp rendhagyóság sincs a fazonokban. Vadítóan új és merész az egész kollekció.

Elie Saab kollekció 2018

Elie Saab kollekció 2018

Nem csak a ruhák, hanem a kollekcióról készült képek is a nőiességet sugározzák. A képek a régi időkre emlékeztetnek, és a hölgyek büszkén és magabiztosan viselik a tökéletesre szabott ruhákat.

Eddy K 2018-as kollekció

Eddy K 2018-as kollekció

Eddy K 2018-as kollekciója a sellőszabású ruhák mellett igencsak bővelkedik az extravagáns menyasszonyi ruhákban is. Megtaláljuk az oly trendi köpenyes fazonokat és a mély hátkivágású szexi darabokat is.

Demetrios 2018-as kollekció

Demetrios 2018-as kollekció

A ruhák a szabadság érzetét keltik viselőjén. Akár egy gyöngéd csók párunktól, a ruhákat is oly jóleső örömmel lehet viselni. Ezekkel tudnám jellemezni Demetrios kollekcióját.

Galia Lahav 2018

Galia Lahav 2018

Bemutatjuk Galia Lahav 2018-as tavaszi kollekcióját. Az összeállításban megtalálhatóak a jövőre nézve a top modellek, mint például a köpenyes ruha, és a nyakig zárt csipke felső is.

Morilee By Madeline Gardner 2018

Morilee By Madeline Gardner 2018

Szerelem első látásra! Ez volt az első gondolatom, mikor megláttam Madeline Gardner kollekcióját. A Morilee tökéletesen kihangsúlyozza a menyasszony nőiességét. A ruhák finom és kecses szabása páratlan látványt nyújt.