Esküvői Biblia - Esküvői Kézikönyv

Menyasszonyi ruha - Anne Bowen 2015 kollekció

szerző: Menyegzőlap|2015. Január 19., Hétfő 11:14

Klasszikus és modern formák, finom díszítések, romantikus részletek és tökéletes kivitelezés jellemzi az Anne Bowen menyasszonyi ruhákat. Ugye Te is kíváncsi vagy legfrissebb kollekciójára?

Anne Bowen nagyon fiatalon kezdte a tervezést, bátran kísérletezett a formákkal, a merész színekkel, textúrákkal, vágásokkal. Munkái ehhez képest nagyon kifinomultak, a formák egyszerűek, a díszítések pedig szépen megmunkáltak. Első kollekciójával 1999-ben debütált, amelyet több kiskereskedő is megvásárolt -mint például a Saks Fifth Avenue, Neiman Marcus és még sokan mások.

Anne manapság olyan hírességeknek tervez ruhákat, mint Britney Spears, Beyonce, Cameron Diaz, Jessica Alba és Angelina Jolie, sőt az Oscar-on, a Golden Globe-on és a Canne-i filmfesztiválon is találkozhatunk a kreációival.

 

Menyasszonyi ruha - Anne Bowen 2015 kollekció

 

Anne Bowen 2015 őszi-téli kollekció

Az egyszerű szoknyák és a gazdagon díszített felsőrészek csodás kontrasztot teremtenek, illetve vannak olyan modellek is, amelyeken a díszítések vízesésszerűen futnak végig, csillogó, elegáns hangulatot teremtve. Kifinomult, gyönyörű modellek a modern romantika szerelemeseinek!

 

Menyasszonyi ruha - Anne Bowen 2015 kollekcióA galériakép linkjére kattintva megnézheted a teljes kollekciót!

 

A kollekciót elegáns A vonalú és sellő fazonok alkotják, illetve néhány aszimmetrikus, rövid fazon, amelyek fiatalosak és üdék - tökéletes választás lehet, ha romantikus, modern esküvőt tervezünk.

Menyasszonyi ruha - Anne Bowen 2015 kollekcióTipp: A sellő fazon a homokóra alkatú hölgyeknek a legelőnyösebb!

 

Menyasszonyi ruha - Anne Bowen 2015 kollekció

 

A vállmegoldások között láthatunk spagetti pántos, V és szív alakban dekoltált, csillogó, hímzett tüllel kombinált hátkivágásokat, illetve ejtett vállú, pántnélküli darabokat is.

Menyasszonyi ruha - Anne Bowen 2015 kollekcióTipp: Ősszel, amikor már hűvösebbek az esték, bármelyik fazont kombinálhatjuk egy csinos pelerinnel!

 

Menyasszonyi ruha - Anne Bowen 2015 kollekció

 

képek forrása: http://www.annebowen.com/

J�t�konys�g az esk�v�n
• Menyegzolap.hu által ajánlott szolgáltatók •
  • Szervezéshez tudnivalók

Letölthető anyagok / bannerek

Ha szívesen feltennéd, oldaladra valamelyik bannerünket az alábbiak közül válaszd ki weboldaladhoz leginkább illőt és az
oldalad forrásába szúrd be a kiválasztott banner alatti sort. Bannereink >>>

Kiemelt Partnereink
  • Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google
  • iWiW