Esküvői Biblia - Esküvői Kézikönyv

Menyasszonyi ruha - Chrystelle Atallah 2015 tavaszi kollekció

szerző: Menyegzőlap|2015. Április 15., Szerda 11:40

Lélegzetelállító modellek, páratlan, lágyan hullámzó szoknyákkal, a legnemesebb anyagokból, pazar, romantikus felsőrészekkel, klasszikus, elbűvölő stílussal fűszerezve...

Chrystelle Atallah művészi családba született, ahol a divat iránti szenvedélye már egészen kisgyermek korában kialakult. Chrystelle 18 évesen csatlakozott az ESMOD-hoz, ahol kitüntetéssel diplomázott. Több neves divattervezővel és a különböző nemzetközi márkákkal is együtt dolgozott. Az így szerzett tapasztalata és kreativitása által megalkotta első saját gyűjteményét. Ekkor 23 éves volt. Saját divatháza megnyitásával teljesítette életcélját.

A sikeres tervezőnő nőies és klasszikus ruhakölteményei a legfinomabb anyagokból, aprólékos kézzel hímzett díszítésekkel és egyedi, kivételes tervezéssel készülnek.

 

 

Chrystelle Atallah 2015 tavaszi esküvői kollekció

Ha igazi hercegnős, klasszikus esküvői ruhacsodára vágysz, akkor jó helyen jársz! Chrystelle legfrissebb kollekciója telis-tele van csodálatos, báli ruha fazonú, selyemből, csipkéből, szaténból megálmodott darabokkal!

 

Menyasszonyi ruha - Chrystelle Atallah 2015 tavaszi kollekcióA galéria linkjére kattintva megtekintheted a teljes kollekciót!

 

Lágyan leomló, szépséges szatén, tüll és csipkecsodák, fodrokkal, hímzéssel, gyönyörű míderrel, csodás felsőrészekkel megspékelve... Ha romantikus, nagyszabású esküvőt tervezel Chrystelle Atallah ruháinál keresve sem találhatnál lélegzetelállítóbbat!

 

Menyasszonyi ruha - Chrystelle Atallah 2015 tavaszi kollekció

 

A meseszép, terjedelmes szoknyákhoz csipkepántos, szív és V alakban dekoltált, pántnélküli, ujjatlan, csipkeborításos, rövid és háromnegyedes ujjú felsőrészek társulnak.

 

Menyasszonyi ruha - Chrystelle Atallah 2015 tavaszi kollekció

 

Az izgalmas, szexi hátkivágásokat ajánljuk azoknak a menyasszonyoknak, akik felejthetetlen, szexi és ultra nőies megjelenésre vágynak a Nagy Napon is!

 

Menyasszonyi ruha - Chrystelle Atallah 2015 tavaszi kollekció

 

Képek forrása: http://www.chrystelleatallah.com
 

J�t�konys�g az esk�v�n
• Menyegzolap.hu által ajánlott szolgáltatók •
  • Szervezéshez tudnivalók

Letölthető anyagok / bannerek

Ha szívesen feltennéd, oldaladra valamelyik bannerünket az alábbiak közül válaszd ki weboldaladhoz leginkább illőt és az
oldalad forrásába szúrd be a kiválasztott banner alatti sort. Bannereink >>>

Kiemelt Partnereink
  • Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google
  • iWiW