Esküvői Biblia - Esküvői Kézikönyv

Menyasszonyi ruha - Elizabeth Fillmore 2015-16 kollekciói

szerző: Menyegzőlap|2015. Szeptember 21., Hétfő 16:25

Klasszikus formák egyedi szabásvonalakkal megspékelve, vintage jegyek modern és romantikus vágásokkal kiegészítve... Elizabeth Fillmore ruhái kifinomult és varázslatos stílusáról ismertek - nézd meg Te is a legfrissebb esküvői modelleket!


 

Elizabeth Fillmore 2015 őszi kollekció

Frissesség és nőiesség, elegancia és bohém szépség - ezek az őszi kollekció legfontosabb jellemzői... Láthatunk csábító sellő és trombita fazonokat, peplummal, hímzett övvel és tüll uszállyal kombinálva, illetve lágyan bővülő A vonalú darabokat is.

 

Menyasszonyi ruha - Elizabeth Fillmore 2015-16 kollekciói

 

A legtöbb modellt egyszerű felsőrésszel álmodtak meg, amelyet olykor csipkével, spagetti pántokkal, tüllből kialakított ujjakkal, mélyebb hátkivágással vagy éppen szív alakú dekoltázzsal egészítettek ki. Neked melyik a kedvenced?

 

Menyasszonyi ruha - Elizabeth Fillmore 2015-16 kollekciói

 

Még több szépséges ruhaköltemény:

 

 

Elizabeth Fillmore 2016 tavaszi kollekció

A legfrissebb kollekció annyiban különbözik az előzőektől, hogy a tervező szívesen használt letisztultabb, ultra elegáns formákat, amit páratlan vintage és bohém elemek tesznek tökéletessé. Ilyen például a míder, a crop top, illetve a nadrágszoknya fazon, de láthatunk még csipkés A vonalú, tüllszoknyás, tea length, és sellőszabású modelleket is.

 

Menyasszonyi ruha - Elizabeth Fillmore 2015-16 kollekciói

 

Menyasszonyi ruha - Elizabeth Fillmore 2015-16 kollekcióiNézd meg a kollekció többi modelljét is - kattints a galériakép linkjére!

 

A különleges és felejthetetlen megjelenéshez hozzátartoznak az egyedi megoldások, rafinált vonalak is: ha Te is így gondolod, akkor bátran válogass a modern crop top felsőrésszel, levehető organza uszállyal, hasítékkal és áttetsző csipkebetéttel izgalmassá tett kreációk között!

 

Menyasszonyi ruha - Elizabeth Fillmore 2015-16 kollekciói

 

A vékony pántos, ujjatlan, míderrel kombinált és csipkés pántnélküli felsőrészek mellett találkozhatunk hosszú ujjú, szirmokkal applikált, hímzett, V kivágású és színes, nyomott mintás modellekkel is.

Menyasszonyi ruha - Elizabeth Fillmore 2015-16 kollekcióiTipp: Ha nem riadsz vissza a trendi, modern stílustól, akkor válassz Te is hátul merészebben dekoltált fazont!

 

Menyasszonyi ruha - Elizabeth Fillmore 2015-16 kollekciói

 

Menyasszonyi ruha - Elizabeth Fillmore 2015-16 kollekcióiElizabeth Fillmore legutóbbi bemutatójáról készült videót itt nézheted meg:

 

Képek forrása: http://www.weddingbells.ca
 

J�t�konys�g az esk�v�n
• Menyegzolap.hu által ajánlott szolgáltatók •
  • Szervezéshez tudnivalók

Letölthető anyagok / bannerek

Ha szívesen feltennéd, oldaladra valamelyik bannerünket az alábbiak közül válaszd ki weboldaladhoz leginkább illőt és az
oldalad forrásába szúrd be a kiválasztott banner alatti sort. Bannereink >>>

Kiemelt Partnereink
  • Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google
  • iWiW