Esküvői Biblia - Esküvői Kézikönyv

Menyasszonyi ruha - Julia Kontogruni 2015 kollekció

szerző: Menyegzőlap|2014. December 08., Hétfő 10:13

Klasszikus nőies sziluettek, buja vonalak, gazdag díszítések és páratlan elegancia - ezek az ismertetőjegyei ezeknek a mesés, érzéki daraboknak, melyek minden csillogó, luxus stílust kedvelő ara szívét megdobogtatják!

A Julia Kontogruni luxus divatház 2002 óra kínálja kifinomult, maximálisan nőies és lenyűgöző kreációit. A ruhákat egytől egyig tökéletes vágások és formák, gyönyörű, minőségi kidolgozás és aprólékos, kézzel készített díszítések jellemzik.

A Julia Kontogruni márka bonyolult swarovski kristály- és gyöngyhímzéseiről, buja, test vonalát követő modelljeiről és fantasztikus stílusáról híres - páratlan tehetséggel ötvözi a drámai vágásokat, az egyszerű, ám szexi formákkal és a fényűző szövetekkel...

 

Menyasszonyi ruha - Julia Kontogruni 2015 kollekció

 

Julia Kontogruni 2015-ös kollekció

Elégedett vagy az alakoddal és egy érzéki, fényűző menyasszonyi ruhával szeretnéd kihangsúlyozni a Nagy Napon nőiességedet? Akkor a Julia Kontogruni legfrissebb gyűjteményét Neked találták ki! Testre simuló, pazar szövetek, szikrázó gyöngy és 3D virágdíszítések, szexi hátkivágások - kell ennél több?

 

Menyasszonyi ruha - Julia Kontogruni 2015 kollekcióKattints a galérakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

 

Meseszép sellő és trombita fazonok, légies, fátyolszerű, hímzett uszállyal és fantasztikus hercegnős, illetve A vonalú darabok, melyek stílusosak és szinte minden hölgynek tökéletesen állnak. A lélegzetelállító formákat csillogó kristályhímzések, luxus csipkék és csábító hátmegoldások koronázzák meg!

Menyasszonyi ruha - Julia Kontogruni 2015 kollekcióTipp: Ha a hagyományos helyett egy nőies és buja ruhára vágysz, válassz egy szexi sellő fazonú darabot! Garantáltan elkápráztatsz majd mindenkit a Nagy Napon!

 

Menyasszonyi ruha - Julia Kontogruni 2015 kollekció

 

A viszonylag egyszerű szív alakban dekoltált, pántos vagy kissé aszimmetrikus, míderrel kombinált felsőrészeket szintén csipke, kristályok, gyöngyök és vállra felfutó 3D virágok, illetve ezüstös, hímzett tüllborítások teszik fényűzővé és tökéletesen lenyűgözővé.

 

Menyasszonyi ruha - Julia Kontogruni 2015 kollekció

 

Menyasszonyi ruha - Julia Kontogruni 2015 kollekcióKövetkező anyagunkban Viktoria Karandasheva legújabb szuperelegáns menyasszonyi ruha kollekcióit mutatjuk be!

 

J�t�konys�g az esk�v�n
• Menyegzolap.hu által ajánlott szolgáltatók •
  • Szervezéshez tudnivalók

Letölthető anyagok / bannerek

Ha szívesen feltennéd, oldaladra valamelyik bannerünket az alábbiak közül válaszd ki weboldaladhoz leginkább illőt és az
oldalad forrásába szúrd be a kiválasztott banner alatti sort. Bannereink >>>

Kiemelt Partnereink
  • Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google
  • iWiW