Esküvői Biblia - Esküvői Kézikönyv

Menyasszonyi ruha - Maria Karin 2015 kollekciói

szerző: Menyegzőlap|2014. Október 29., Szerda 09:18

A Maria Karin ruhák a portugál tervezőnő egyedi stílusa miatt eltérnek a klasszikusan elegáns vonaltól. Aprólékos ezüst, gyöngy- és csipkerészletek, kacér fodrok, kecses, légies formák - ezek mind-mind a márka védjegyei...

A nemzetközileg elismert Maria Karin International divatház alapítója és tervezője a portugál származású Carina Patricia Ferriera Costa, az esküvői ruhák iránti rajongásának, stílusérzékének és kreativitásának köszönhetően csupán néhány év alatt Amerikában, Európában és Közép-Keleten is sikerre vitte a márkanevet.

 

Menyasszonyi ruha - Maria Karin 2015 kollekciói

 

A fiatal tervezőnő minőségi anyagokkal, aprólékos gonddal készített ruhái a kifinomult esztétika, illetve az érzéki, romantikus jegyek ötvözéséből születtek egy igazán egyedi és modern csavarral. Minden modelljét az időtlen elegancia és a jelen korszak szexis, magabiztos nőiessége hatja át.

 

Menyasszonyi ruha - Maria Karin 2015 kollekciói

 

Maria Karin Ocean Collection 2015

A mesés kristály- és gyöngyhímzések, a ruhákat borító sziromszerű díszítések, a könnyed, légies anyagok illetve a fodros és rakott tüllszoknyák egy varázslatos világ illúzióját keltik - mintha bármelyik pillanatban meseországba repülhetnénk a szelek szárnyán...

 

Menyasszonyi ruha - Maria Karin 2015 kollekcióiKattints a galériakép linkjére, és nézd meg a teljes Ocean kollekciót!

 

A klasszikus nőies formákat, mint a sellő, az A vonalú és báli ruha fazon, csodásan bővülő szoknyarésszel és testre simuló, gazdagon díszített felsőrészekkel álmodta meg a tervezőnő.

Menyasszonyi ruha - Maria Karin 2015 kollekcióiTipp: Ha végképp nem tudsz dönteni, akkor jó választás lehet egy elegáns, finom anyagokkal - például csipkével és tüllel - kombinált A vonalú ruha, hiszen ez a fazon szinte minden alkaton tökéletesen mutat.

 

Menyasszonyi ruha - Maria Karin 2015 kollekciói

 

Érdemes egy pillantást vetni ezekre a változatos hátkivágásokra, csipkés, illetve hímzett tüllborításokra és a sokszínű, ultranőies vállmegoldásokra. Magas nyakvonalú vagy hosszú csipkeujjú darabok, ha az időtlen eleganciát kedveled, és vállnélküli, pántos, szív, illetve V alakban dekoltált modellek, ha a romantikus nőiesség híve vagy.

Menyasszonyi ruha - Maria Karin 2015 kollekcióiTipp: 2015-ben nagyon trendinek számítanak majd a csipkés ujjak, csakúgy, mint a hímzésekkel és kristályokkal ékített magas nyakú darabok.

 

Menyasszonyi ruha - Maria Karin 2015 kollekciói

 

Maria Karin Couture Secret Collection 2015

Maria Karin legújabb couture kollekciója abban különbözik az Ocean gyűjteménytől, hogy itt a ruhák az exkluzív elegancia jegyében születnek, még finomabb, még fényűzőbb szövetekből és a hollywoodi glamour-t idéző csodás díszítésekkel.

 

Menyasszonyi ruha - Maria Karin 2015 kollekcióiHa kíváncsi vagy a teljes CoutureSecret gyűjteményre, kattints a galériakép linkjére!

 

Lenyűgözően nőies A vonalú és sellő fazonú ruhákat láthatunk csábító hasítékkal, illetve bonyolult szabású, tengernyi tüllel és tafttal turbózott hercegnős ruhákat. A többrétegű szoknyák időtlen, klasszikus elegáns hatást keltenek, míg a habos-babos ruhaköltemények a romantikus menyasszonyok szívét dobogtatják meg először.

 

Menyasszonyi ruha - Maria Karin 2015 kollekciói

 

Ebben a gyűjteményben is változatos vállmegoldásokat, illetve kreatív és merész hátkivágásokat láthatunk, kifinomultsággal, egyediséggel fűszerezve. Aszimmetrikus, ejtett vállú, hímzett magas nyakú, virágszirmokkal hintett, áttetsző csipkével borított hosszú ujjú modellek, stílusos V alakban dekoltált darabok... ez csak néhány, a rengeteg káprázatos variáció közül.

 

Menyasszonyi ruha - Maria Karin 2015 kollekciói

Menyasszonyi ruha - Maria Karin 2015 kollekciói

 

Menyasszonyi ruha - Maria Karin 2015 kollekcióiSoron következő cikkünkben Ines di Santo legfrissebb mennyei, ultranőies kollekcióit fogjuk bemutatni.

 

J�t�konys�g az esk�v�n
• Menyegzolap.hu által ajánlott szolgáltatók •
  • Szervezéshez tudnivalók

Letölthető anyagok / bannerek

Ha szívesen feltennéd, oldaladra valamelyik bannerünket az alábbiak közül válaszd ki weboldaladhoz leginkább illőt és az
oldalad forrásába szúrd be a kiválasztott banner alatti sort. Bannereink >>>

Kiemelt Partnereink
  • Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google
  • iWiW