Esküvői Biblia - Esküvői Kézikönyv

Menyasszonyi ruha - Sassi Holford 2015 kollekció

szerző: Menyegzőlap|2015. Március 16., Hétfő 16:49

Kiváló minőségű anyagok, csodás, nőies sziluettek és szépséges csipke-, illetve gyöngy applikációk gondoskodnak a feledhetetlen stílusról, míg a szépséges fűzők a kényelemről és a tartásról! Nézd meg Te is Sassi legfrissebb kollekcióját!

Sassi Holford üzletasszonyként, feleségként, anyaként és kiváló tervezőként éli mindennapjait. Ezek a szerepek mind hozzásegítették ahhoz, hogy az általa tervezett menyasszonyi ruhák tükrözzék azt a szenvedélyt, azt az eredeti stílust és minőséget, amelyekkel megálmodja a kreációkat.

A modelleket klasszikus, angol stílus jellemzi, amelyet finom vonalak, abszolút nőies és olykor modern részletek, pazar textíliák és beépített fűzők tesznek tökéletessé. Sassi Holford ruhái nem csupán a divat és trendek figyelembe vételével készülnek, hanem magas minőséget és kényelmet is képviselnek.

 

Menyasszonyi ruha - Sassi Holford 2015 kollekció

 

Sassi Holford 2015 Signature kollekció

Gyönyörű A vonalú szatén és tüllruhák, bájos sellő és egyenes fazonok - ha kedveled az elegáns, egyszerű, ugyanakkor nőies stílust, akkor bátran válassz Te is Sassi ruhái közül!

Menyasszonyi ruha - Sassi Holford 2015 kollekcióTipp: Az A vonalú darabok, minden alkaton csodásan mutatnak, hiszen az övdíszítés kiemeli a karcsú derekat, a fűző kihangsúlyozza a dekoltázst, a bő, lágyan leomló szoknyarész pedig elfedi a kényes területeket!

 

Menyasszonyi ruha - Sassi Holford 2015 kollekció

 

A viszonylag egyszerű, elegáns szoknyákhoz kifinomult és nőies vállmegoldások tartoznak: szépséges csipkeujjú, selyemgalléros, ujjatlan, csónaknyakú és kerek kivágású, illetve szív alakban dekoltált darabokat láthatunk.

 

Menyasszonyi ruha - Sassi Holford 2015 kollekció

 

Az egyszerű felsőrészeket gyönyörű fűzővel és romantikus, néhol merészebb hátkivágással párosították - tökéletes megoldás, ha exkluzív eleganciára vágysz!

 

Menyasszonyi ruha - Sassi Holford 2015 kollekció

 

Menyasszonyi ruha - Sassi Holford 2015 kollekcióHa kíváncsi vagy a teljes kollekcióra, akkor kattints a galériakép linkjére!

 

Képek forrása: www.sassiholford.com
 

J�t�konys�g az esk�v�n
• Menyegzolap.hu által ajánlott szolgáltatók •
  • Szervezéshez tudnivalók

Letölthető anyagok / bannerek

Ha szívesen feltennéd, oldaladra valamelyik bannerünket az alábbiak közül válaszd ki weboldaladhoz leginkább illőt és az
oldalad forrásába szúrd be a kiválasztott banner alatti sort. Bannereink >>>

Kiemelt Partnereink
  • Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google
  • iWiW