Esküvői Biblia - Esküvői Kézikönyv

Menyasszonyi ruha - Tarik Ediz 2015 kollekció

szerző: Menyegzőlap|2015. Január 16., Péntek 09:06

A török dizájner szenvedéllyel, nőiességgel és finom eleganciával teli modelljeivel minden évben elvarázsol minket! Most legújabb Haute Couture kollekciójából szemezgettünk olyan darabokat, amelyek különleges, ultraelegáns esküvői ruháknak is beillenek!

Tarik Ediz-t elmondása szerint mindig lenyűgözte a tervezésnek az a folyamata, amikor a kreativitás és a szakszerűség találkozik, és tökéletes harmóniában olvad össze. Miután mérnökként végzett a főiskolán, belevetette magát legnagyobb szenvedélyébe, a divatba.

 

Menyasszonyi ruha - Tarik Ediz 2015 kollekció

 

1987-ben hozta létre első saját nevével fémjelzett Haute Couture kollekcióját, majd 2013-ban indította el a Tarik Ediz White, menyasszonyi ruha kollekciót. Mérnöki pontossággal tervezett kreációit a legfinomabb anyagokkal párosította és olyan lenyűgöző fazonokkal, amelyek minden Nőből a legtöbbet hozzák ki!

 

Menyasszonyi ruha - Tarik Ediz 2015 kollekcióKattints a galériakép linkjére és nézd meg a tervező 2014-es White kollekcióját!

 

Tarik Ediz 2015 tavaszi Haute Couture kollekció

Fényűző elegancia, tökéletes, nőies sziluettek, káprázatos díszítésekkel és vágásokkal kombinálva... Haute Couture esküvői ruhára vágysz és még nem találtad meg álmaid darabját? Összeszedtünk néhány modellt a tervező legfrissebb kollekciójából, amelyeket bátran viselhetsz akár egy nagyszabású, amerikai stílusú, elegáns menyegzőn is!

 

Menyasszonyi ruha - Tarik Ediz 2015 kollekcióA galériakép linkjére kattintva még több Haute Couture menyasszonyi ruha inspirációt találsz Tarik Ediztől!

 

Azoknak a menyasszonyoknak, akik hagyományos fehérre vágynak, ajánljuk ezeket a csábító sellő fazonokat - rövid vagy hosszú uszállyal, kristály- vagy gyöngydíszítéssel, modern "crop top" felsőrésszel? Te melyiket választanád?

Menyasszonyi ruha - Tarik Ediz 2015 kollekcióTipp: Ha Te is a határtalan eleganciára szavazol, akkor válassz egy egyedi felsőrésszel vagy egy hátul mélyebb kivágással párosított modellt!

 

Menyasszonyi ruha - Tarik Ediz 2015 kollekció

 

Fehér helyett ekrü, krémszín vagy kék! Ha szeretnéd megmutatni egyéniségedet is a Nagy Napon, akkor válogass bátran Tarik Ediz színes, csillogó, hosszú ujjú, olykor extravagáns vágásokkal, masnival és uszállyal megálmodott sellő, illetve A vonalú kreációi között!

Menyasszonyi ruha - Tarik Ediz 2015 kollekcióTipp: Ne keseredj el, ha nincs tökéletes alakod! Ez a nem mindennapi, A vonalú darab például nagyon szépen elrejti a vastagabb combokat és a természetes szépségedet, nőiességedet helyezi előtérbe!

 

Menyasszonyi ruha - Tarik Ediz 2015 kollekció

 

Menyasszonyi ruha - Tarik Ediz 2015 kollekcióKíváncsi vagy a teljes Haute Couture 2015 tavaszi kollekcióra? Akkor kattints a galériakép linkjére!

 

képek forrása: http://www.tarikediz.com/v2015/

J�t�konys�g az esk�v�n
• Menyegzolap.hu által ajánlott szolgáltatók •
  • Szervezéshez tudnivalók

Letölthető anyagok / bannerek

Ha szívesen feltennéd, oldaladra valamelyik bannerünket az alábbiak közül válaszd ki weboldaladhoz leginkább illőt és az
oldalad forrásába szúrd be a kiválasztott banner alatti sort. Bannereink >>>

Kiemelt Partnereink
  • Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google
  • iWiW